A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

-

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot.

A kriptovaluták kedvelői folyton keresik a hozam maximalizálási lehetőségeket, és az airdropok erre remek eszköznek bizonyulnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az előértékesítéses befektetők jelenleg két nagyszabású eseményt, a ZKsync és a 99Bitcoins (99BTC) airdropját várják nagyon, melyekkel bebiztosíthatják magukat, még mielőtt az érmék megjelennének a központi tőzsdéken (CEX), és felmenne az értékük. 

A ZKsync 3,6 milliárd ZK tokent szór szét az airdropja során

A ZKsync Association egészen pontosan 3,675 milliárd ZK érmét airdropol majd mintegy 695 232 jogosult pénztárcájába.

Ez az airdrop a ZK token 21 milliárd tokenes összkészletének 17,5%-át teszi ki.

Az Ethereum Layer 2 hálózat, a ZKsync az ICO résztvevőinek és közreműködőinek indított airdropot jutalmazási célból, és lehetővé teszi a számukra, hogy 2025. január 3-tól leadhassák az igényeiket az érméikre.

99Bitcoins

Az airdropra szánt ZK tokenek 89%-a a ZKsync-en tranzakciókat végző felhasználókhoz, míg 11%-a projekt közreműködőihez kerül.

Ez az elosztási stratégia támogatja a közösség vezette irányítási modellt, amelyben a közösségnél van az érmék jelentős része.

Ezen túl a teljes érmekínálat 49,1%-át az idők folyamán ökoszisztéma-kezdeményezések során osztják szét.

Azt, hogy ki kaphat az airdropból, a ZKsync Era és a ZKsync Lite 2024. március 24-i aktivitásának képernyőképe alapján döntötték el.

A közösségi airdrop gyakorlatilag egy pontrendszeren alapul, amely olyan tevékenységeket értékel, mint például az okosszerződésekkel való interakció, valamint az ERC-20 tokenekkel való kereskedés.

Ez a módszer méltányos elosztást ígér, és kiemeli a felhasználói elkötelezettséget az automatizált tevékenységekkel szemben.

Mivel az érmék az első pillanattól kezdve likvidek lesznek, a címzettek jogot kapnak az irányításban való részvételre, illetve a szabad kereskedelemre.

Alex Gluchowski, a Matter Labs alapítója és vezérigazgatója beszámolt róla, hogy az airdrop során valódi felhasználókat, azaz magát a közösséget szeretnék bevonni, és olyan intézkedéseket hoztak, amelyek leredukálják a botok részvételét.

A 2 millión átugró 99Bitcoins előértékesítése felkészül az airdropra

A 99Bitcoins (99BTC) egy vadonatúj projekt, mely forradalmi megközelítésével és erős ICO teljesítményével jelentős hullámokat vet a kriptotérben.

A 99Bitcoins gyűjtése egészen pontosan már 2,1 millió dollárt ért el, és a siker még több kereskedőt vonz a projekthez.

A 99Bitcoins egy oktatási platformból egy learn-to-earn ökoszisztémává fejlődött azzal, hogy bemutatta a natív kriptopénzt, a 99BTC-t.

99Bitcoins

A 99Bitcoins még 2013-ban indult, és azóta vezető kripto oktatási platformmá fejlődött, és több millió előfizetőt tudhat a magáénak.

A 99BTC érme arra motiválja a felhasználókat, hogy tanuljanak a Bitcoinról és a blokklánc technológiáról, és kínáljanak számukra jutalmat a tanulás során elért eredményeikért.

A 99BTC értéke cikkünk írásakor, pénteken 0.00109 dollár, és a kriptoszakértők máris nagy áremelkedést hirdetnek az előértékesítés véget érte után.

Már számos népszerű kriptoelemző biztosította a támogatásáról az érmét, köztük Jacob Bury és Matthew Perry is, akik igen pozitívan 100-szoros potenciális hozamot jósolnak neki.

Az érme olyan lekötési protokollt kínál, amelynek éves százalékos hozama (APY) per pillanat 777%.

A 99BTC ráadásul prémium hozzáférést ad kereskedési jelzésekhez, VIP-csoportokhoz és oktatási tanfolyamokhoz is azoknak, akik birtokolják a natív érmét.

99Bitcoins

A sikeres előértékesítés mellett a felbátorodott 99Bitcoins egy airdrop kampánnyal is előrukkol, ahol 99 nyertes fog osztozni 99 999 dolláron. A kampány célja az érdeklődés növelése és a 99BTC ökoszisztémában való részvételre való ösztönzés. 

Nézd meg a 99BTC előértékesítését

A CEX-listázások előtti airdropoknak stratégiai jelentősége van

Azt már jól tudjuk, hogy a tőzsdei bevezetések előtt indított airdropok stratégiai megfontolásból indulnak.

Az airdropok ugyanis általában olyan érmékkel jutalmazzák az egyes ICO-k résztvevőit, amelyek a főbb tőzsdéken való megjelenésükkor nagy mértékben felértékelődnek.

Aztán ha a projektet kellőképpen befogadja a piac, a befektetők jelentős hozamban fürödhetnek.

99Bitcoins

A 99Bitcoins érme előrtékesítését egyértelműen az innovatív tanulási modellje teszi vonzóvá.

Amikor pedig bevezetik majd a CEX tőzsdére, szélesebb körű elismertséget kaphat, melynek nyomán nő majd a piaci értéke. 

Érdemes megemlíteni, hogy a Bitcoin emelkedésével a hozzá kapcsolódó projektek, így például a 99Bitcoins is élvezhetik majd a megnövekedett érdeklődés és a tőkebeáramlás édes előnyeit.

Nézd meg a 99BTC előértékesítését

Maximalizád a potenciális hozamod!

Használd ki bátran a 99BTC vagy a ZKsync airdropját még a CEX-listázás előtt, hogy aztán a lehetséges árfolyam-emelkedés során jókora hozamban lehessen részed. 

A 99Bitcoins oktatási modellje nemcsak tudást, de jutalmakat is nyújt a számodra. A vállalat lekötési juttatásai, és a stratégiai pozícionálás reményt kelt a magas hozam elérésére.

Amint pedig a Bitcoin a kedvező piaci feltételek mellett megkörnyékezi a 100 000 dollárt, az olyan projektek, mint a 99Bitcoins, remek helyzetben vannak ahhoz, hogy hasznot húzzanak ebből a bikás környezetből.

Vegyél részt a folyamatban lévő előértékesítésen, és húzz hasznot a közelgő airdrop-kampányból!

Nézd meg a 99BTC előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!