Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

-

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül.

Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely meghaladja a SHIB-ét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kereskedési volumen 128,51%-os ugrásával 1,3 milliárd dollárra emelkedett, ami rávilágít a befektetők növekvő érdeklődésére.

A Notcoin piaci tőkeemelkedése

A Notcoin egy egyedülálló játékprojekt a Telegram-on, ahol a felhasználók NOT tokeneket keresnek egy virtuális érme megérintésével.

Az egyszerű, mégis magával ragadó játék több mint 35 millió résztvevőt vonzott, és a Notcoin bevezetéséhez vezetett a főbb kriptotőzsdéken, mint a Binance, Bybit és OKX.

A játék sikere hasonló alkalmazásokat inspirált, növelve a felhasználók elkötelezettségét a kriptopiacon.

A közelmúltbeli fellendülésével a Notcoin piaci kapitalizációja elérte a 2 milliárd dollárt, amivel a 52. legnagyobb kriptopénz lett.

Így szoros versenyben áll a VeChain (VET), a Maker (MKR) és az Optimism (OP) árfolyamaival, amelyek mind árfolyamcsökkenést szenvedtek el a közelmúltban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Notcoin árelemzés

A Notcoin figyelemre méltó emelkedést tapasztal, ami az előttünk álló bikás időszak lehetőségét jelzi.

A Relative Strength Index (RSI) 64-es értéken áll, ami arra utal, hogy a Notcoin nem túlvásárolt és nem is túladott.

A kriptopénz hamarosan tesztelni fogja a 0,03 dolláros ellenállási szintet.

Notcoin
Forrás: tradingview.com

Amennyiben ez a tendencia folytatódik, a Notcoin árfolyama 0,05 dollár felé emelkedhet, és június végére potenciálisan elérheti a 0,1 dollárt.

Olvastad már? Gazdagodj meg a kriptovalutákkal: 5 altcoinok ebben a ciklusban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!