Gazdagodj meg a kriptovalutákkal: 5 altcoinok ebben a ciklusban

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac virágzik, és a 2024-es bikafutás jövedelmező lehetőségeket ígér. Ebben az útmutatóban öt nagy potenciállal rendelkező altcoint emelünk ki.

Ezek a digitális eszközök jelenthetik a kulcsot a jelentős nyereséghez.

Fedezd fel az ígéretes választásokat, amelyek lenyűgöző hozamokat eredményezhetnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Maradj élen a befektetési játékban, és fedezd fel, hogy ezek az altcoinok miért emelkednek ki a jelenlegi ciklusban.

A CYBRO a tokenjeinek előértékesítésével felkerül a kriptobálna radarjára

A CYBRO egy új platform, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak többet keresni a Blast blokkláncon.

A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásoknál jobb hozamokat kínál az Ethereum (ETH) és a stablecoinok esetében.

A CYBRO fő funkciója, hogy segítsen a felhasználóknak kihasználni ezt a lehetőséget.

A CYBRO jelenleg előértékesítésben értékesíti a tokenjeit alacsony, 0,025 dolláros darabáron, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeli ár.

Ezzel 300%-os potenciális megtérülést kínál. Arról beszélnek, hogy egy kripto bálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat, ami erős érdeklődést mutat a projekt iránt.

A teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió tokent már eladtak.

>>>Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!<<<<

A CYBRO tokenek birtokosai számos előnyben részesülnek, többek között jutalmakat kapnak a staking révén, különleges airdropokat, cashbacket a vásárlások után, alacsonyabb díjakat a kereskedésért és a hitelezésért, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja, hogy a Blast ökoszisztémán belül és azon túl különböző befektetési stratégiákon keresztül támogassa a kriptónövekedést.

E stratégiák a konzervatív befektetésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek.

Emellett a platform a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén.

A jövőre vonatkozó frissítések közé tartozik az AIBroker a chatbot által támogatott befektetésekhez, valamint az egykattintásos befektetési funkció a hozamok optimalizálásához a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyekkel (CeFi) való integráció révén.

>>>Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 300%-os hozamért!<<<<

 

A MATIC árfolyamok meginganak, küzdenek az ellenállási szintekkel, jelentősen leértékelődnek

A Polygon körüli piaci hangulat továbbra is medvés. Az érme képtelensége az ellenállási szintek áttörésére gyenge lendületet jelez.

A különböző időkereteken átívelő folyamatos áresések gyenge befektetői bizalomra utalnak.

Ez a negatív hangulat tovább befolyásolhatja a MATIC-ot, ami megnehezíti az érme árfolyamának visszapattanását.

Ahogy a Polygon a megoldások skálázására és az interoperabilitásra összpontosít, az uralkodó hangulat akadályozhatja a szélesebb körű elfogadást és befektetést, ami hatással lehet az innovatív erőfeszítésekre és a hosszú távú növekedésre.

Wormhole (W) bizonytalansággal szembesül vegyes piaci jelzések közepette

A Wormhole instabilitást mutat a közelmúltbeli ingadozásokkal. Az érme a növekedési potenciál és a rövid távú kihívások között navigál.

Az ellenállási és támogatási szintek óvatos optimizmusról árulkodnak. A közelmúltbeli áresése ellentétben áll a múltbeli erős nyereséggel, ami vegyes piaci hangulatot eredményez.

A jelenlegi mutatók egyensúlyozásra utalnak, mind a felfelé irányuló mozgások, mind a további korrekciók lehetőségeivel.

Az olyan tényezők, mint a mozgóátlagok és a trendmutatók folyamatos volatilitásra utalnak. A befektetők megosztottnak tűnnek a közvetlen kilátásokat illetően, ami óvatos óvatosságot teremt.

A bikás indikátorok azt sugallják, hogy a Sei a közelmúltbeli visszaesés ellenére is talpra állhat.

A Sei az elmúlt héten némi visszaeséssel szembesült, de a jelek a potenciális fellendülésre utalnak.

A legfontosabb támaszszintek továbbra is érintetlenek, és az elmúlt hat hónap általános trendje pozitív.

A rövid távú mozgóátlagok és a Relatív Strength mutatók azt jelzik, hogy az érme nem túladott.

Amennyiben a Sei megtartja a támaszt, áttörheti az ellenállási szinteket, kiemelve a befektetői bizalmat és a kriptopiac növekedési potenciálját.

A BNB vegyes jeleket mutat a legutóbbi áringadozás közepette

A BNB bizonytalan piaci hangulatot tükröz a közelmúltbeli ingadozásokkal. Miközben a rövid távú momentumindikátorok potenciális túlvett állapotokra utalnak, az érme elmúlt hat hónapos robusztus teljesítménye mögöttes erőt mutat.

E vegyes forgatókönyv óvatosságra utal. A BNB hasznossága a Binance ökoszisztémában továbbra is erős, ami támogatást nyújt.

A kereskedők és a befektetők érdemes lehet szorosan figyelni a kulcsfontosságú szinteket, felmérve a szélesebb piac irányát és a BNB szerepét ezen belül.

Következtetés

A MATIC, a W, a SEI és a BNB az elmúlt időszakban ígéretesnek bizonyult. Ugyanakkor kevesebb lehetőséget kínálnak a rövid távú nyereségre.

A fő lehetőség a CYBRO-ban rejlik. Ez egy egyedi earn marketplace, amely a Blast blokklánc natív hozamfunkcióját használja.

Az első kibocsátás 2024 második negyedévére van tervezve. A korai befektetők a CYBRO token előértékesítéshez való csatlakozással kedvező feltételekkel részesülhetnek előnyökből. Ez az új megközelítés lehet a ciklus kulcsfontosságú befektetése.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!