A befektetők All-In mennek a 100x nyereségekért a Book of Meme, Cardano és az 1000x tőkeáttételi platform DTX Exchange esetében

-


Vendégbejegyzés


A reflektorfény nemrégiben három altcoinra irányult. A Cardano (ADA), a Book of Meme (BOME) és a nagy tőkeáttételű DTX Exchange. Ezeket a kriptoeszközöket nagy felhajtás övezi a nagy felfelé ívelő potenciáljuk miatt.

A Cardano (ADA), a Book of Meme (BOME) és a DTX Exchange mind a lakossági, mind az intézményi befektetők érdeklődését felkeltik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cardano (ADA) a legutóbbi frissítés után árkorrekcióval néz szembe.

A Cardano (ADA) a blokklánc-technológia tudományos megközelítéséről ismert. A 2017-ben Charles Hoskinson, az Ethereum egyik társalapítója által indított Cardano (ADA) a korábbi kriptovaluták korlátait hivatott kezelni.

A Bitcoin proof-of-stake konszenzusmechanizmusát használja, amely a Bitcoin proof-of-work-éhez képest energiatakarékosabb.

A legutóbbi frissítés ellenére a Cardano (ADA) árfolyama az elmúlt hét napban 12,52%-kal esett, így a jelenlegi árfolyama 0,42 dollár. Piaci kapitalizációja 15 milliárd dollár, 24 órás kereskedési volumene pedig 325 millió dollár.

A 38,84-es RSI azt jelzi, hogy a túladott területhez közelít, ami vételi lehetőséget jelenthet a befektetők számára.

A Book of Meme (BOME) uralja a mémcoin piacot

A Book of Meme (BOME) a mémcoin szektor legújabb szenzációja, amely humorával és növekedési potenciáljával meghódította a piacot.

A hagyományos pénzügyek paródiájaként elindított Book of Meme (BOME) célja, hogy könnyed megközelítésével és innovatív felhasználási eseteivel felforgassa a piacot a memecoin-piacon belül.

A BOME (BOME) árfolyama lenyűgözően megugrott, az elmúlt 24 órában 12,58%-kal, 0,01 dollárra emelkedett.

Ez az ármozgás 749 millió dollárra emelte a piaci tőkeértékét, és ugyanebben az időszakban jelentős, 311 millió dolláros kereskedési volumennel rendelkezett. Az RSI értéke 42,84, ami arra utal, hogy még van helye a növekedésnek.

A DTX Exchange 100-szoros nyereségre készül a sikeres előértékesítés után

Amíg a befektetők matekoznak és döntenek a Cardano (ADA) és a Book of Meme (BOME) között, a DTX Exchange a 100-szoros nyereséget célozza meg élvonalbeli blokklánc-frissítésekkel.

Ez a DeFi platform 1000x tőkeáttétellel integrálva lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy növeljék pozícióikat és gyorsan kihasználják a piaci mozgásokat.

A DTX Exchange egy vezető Layer-1 blokklánc-alapú kriptokereskedési platform, amely villámgyors, átlagosan 0,04 másodperces végrehajtási sebességet kínál, biztosítva, hogy a kereskedők azonnal megragadhassák a lehetőségeket.

Ez a rendkívül nagy sebesség nagyon fontos a kriptotérben, ahol akár egy ezredmásodperc is sokat számíthat.

A befektetők a DTX Exchange-t keresik az egyszerű kereskedési lehetőségekért

A DTX a mennyiségi és algoritmikus kereskedést támogatja, hozzáférést biztosítva a fejlett eszközökhöz és API-khoz.

Ezáltal a kereskedők automatizálhatják stratégiáikat, biztosítva a pontos végrehajtást és kihasználva a piaci hatástalanságokat.

A platform vonzerejét tovább növeli a szabályozási megfelelés iránti elkötelezettsége, amely biztonságos környezetet biztosít a kereskedéshez.

A DTX Exchange több mint 699.000 dollárt gyűjtött a folyamatban lévő előértékesítés során, és több mint 100-szoros nyereségre van kilátásban.

A jelenleg 0,04 dolláros tokenenkénti árfolyamon értékesített tokenek ára a következő körben várhatóan 0,06 dollárra emelkedik, ami a befektetői bizalmat és a platform növekvő népszerűségét tükrözi.

Mivel a DTX Exchange további fejlesztési frissítésekre és blokklánc bejelentésekre készül, a befektetők a rendkívül jövedelmező lehetőségek miatt eltávolodnak az olyan kriptoóriásoktól, mint a Cardano (ADA) és a Book Of Meme (BOME).

Látogass el a DTX előértékesítésre
Olvasd el a Whitepaper-t
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!