Lépj be tanulással a kriptopiacra, amivel még kereshetsz is

-


Vendégbejegyzés


A 99Bitcoins, vagy másképp mondva a 99BTC egy friss és ropogós Learn-to-Earn projekt, amellyel a felhasználók oktatási modulokon vehetnek részt, és így jutalmul kriptót kaphatnak. 

Az ICO eddigi gyűjtése több, mint 2,2 millió dollár, és a résztvevők a natív érme tőzsdére való bevezetése után profitálhatnak az érmék árának potenciális felértékelődéséből.

Nagy kifizetődési lehetőség vár a 99Bitcoins ICO-ja által

Ma már több olyan platformról is tudunk, amely kriptovaluta jutalmat kínál, ha foglalkozol a kriptovalutákkal és blokklánc technológiával összefüggő oktatási tanfolyamokkal vagy kvízekkel, és sikeresen elvégzed azokat.

E kategória legújabb kripto üdvöskéje a 99Bitcoins, mely ráadásul épp az ICO-ját tartja.

A következő szakasz áremelkedéséig már csak pár nap van hátra, de az érme jelenleg, szerdán még csak 0,0011 dollár, így ez az egyik legideálisabb alkalom arra, hogy felfedezd ezt az egyedi projektet.

Az ökoszisztéma célja egyébként az, hogy fejlessze a szélesebb közönség kriptókkal kapcsolatos ismereteit és kapcsolatát.

A 99Bitcoins egy innovatív Learn-to-Earn (L2E) platformmal készült, mely egészen különleges tanulási metóduson alapszik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 99Bitcoins ugyanis – sok más iparági szereplőtől eltérően – kész gazdagon megjutalmazni a felhasználókat azért, hogy tágítják a kriptovalutákkal kapcsolatos ismereteiket.

Azzal, hogy a platform bevállalta a BRC-20-ba való integrációt, úttörő szerepet kapott az L2E modellben a Bitcoin blokkláncon, és ezzel kaput nyit a kezdő és kevésbé tapasztalt lakossági befektetők számára is ahhoz, hogy beléphessenek a kriptopiacra.

Nézd meg a 99BTC ICO-ját

Felhasználóbarát ökoszisztéma oktatási forrásokkal és lekötési lehetőségekkel

A 99Bitcoins platform rengeteg fontosabbnál fontosabb funkciót tartalmaz, amelyek célja egytől egyig a felhasználók bevonzása és persze egyúttal a megtartása. A felhasználók részére gazdag tudáskincstár áll rendelkezésre, és a 79 órányi kriptotanfolyammal a kriptopénz minden aspektusát feltérképezhetik. 

A platform rendelkezik egy 705 ezer követővel dicsekvő YouTube-közösséggel is, mely remek helyszín a promócióhoz valamint az oktatáshoz. Levelezőlistája kimondottan népes, jelenleg 2,8 millió főt számlál, így ők már biztosan hallottak a platformról.

Az ökoszisztéma honlapjának átlátható, egyszerű felületét úgy tervezték, hogy az új kripto befektetők is megtalálják rajta a számításaikat.

Sőt, a felhasználók leköthetik a 99Bitcoins érméiket és jutalmakat szerezhetnek, a bámulatosan nagyvonalú APY per pillanat lenyűgöző, 759%-os éves hozamot biztosít.

kripto

A staking program nagyon arat, már 1,434,114,528 99BTC-t kötöttek le a bölcs tulajdonosaik, akik ezáltal nem csak a projektet támogatják, hanem a már említett jutalomra is számíthatnak. A magas részvételi arány feltétlenül erős bizalomra utal a projekt lehetőségeivel kapcsolatban.

Látogass el a 99BTC előértékesítésére

Tekintsük át gyorsan a tokenomikát, és az ütemtervet 

A 99Bitcoins tokenomikája ésszerű egyensúlyt kíván teremteni a kereslet és a kínálat között.

Az ICO folyamán, mely által a csapat 2,2 millió dollárnak örvendhet eddig, a teljes érmekínálat 10,5%-a áll rendelkezésre.

kripto

A felhasználóknak módjában áll, hogy lekössék a tokenjeiket, és hogy a pénzügyi nyereségen túlmutató jutalmakat szerezzenek.

Ilyenek például az exkluzív képzések, a kereskedési jelek, a VIP-csoportokhoz való hozzáférési jog, illetve még a mentorálás is.

Mivel az érmék nagy hányada a tőzsdei bevezetés után kereskedésre is alkalmas lesz majd, a 99BTC ára hatalmas emelkedésen eshet túl. Ami azt illeti, a 99Bitcoins jövőképe is kimondottan ambiciózusnak számít.

A projekt története eddig fényesen alakult: az ICO-ja 2024 második negyedévében kezdődött, majd ezt a staking mechanizmus bevezetése, és a platformfejlesztés megkezdése követte. A következő szakasz a hivatalos érmebevezetésről, és azokról a platformfejlesztésekről fog szólni, amelyek növelik a felhasználói élményt és maximalizálják az elkötelezettséget.

A jelek arra mutatnak, hogy a 99Bitcoins különleges Learn-to-Earn modelljével, és adakozó oktatási platformjával egy reményteljes versenyzője a kriptotérnek.

Az ICO remek lehetőséget ad a korai, kedvezményes áron történő csatlakozásra, és megadja az esélyt a staking juttatások elnyerésére is. 

A 99Bitcoins airdrop kampányban jutalomeső vár

Úgy néz ki, hogy a 99BTC imád ünnepelni: az érme listázásának örömére 99 999 dollár értékű Bitcoint oszt szét a Learn-to-Earn program 99 szerencsés résztvevője között, mégpedig egy airdrop-kampány keretében.

kripto

Az airdropra kimondottan egyszerű jelentkezni: látogass el a projekt honlapjára, és kövesd az utasításokat. Azt, hogy a 99 nyertes között vagy-e, július 19-én fogja bejelenteni a csapat.

Egy jótanács: teljesítsd az összes lépést, és növeld a nyerési esélyeidet. Ahhoz, hogy részt vehess a 99BTC érme előértékesítésben, keresd fel a 99Bitcoins hivatalos oldalát.

A csatlakoztatható pénztárcák közül mi a BestWallet-et ajánljuk, mert szerintünk ez a legjobb decentralizált kriptotárca. Ez az öngondoskodó” szoftvertárca 5 perc alatt létrehozható KYC-ellenőrzés nélkül.

Nézd meg a 99BTC ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!