Bemutatkozik a világ első Layer-2-es mém érméje, a Pepe Unchained ($PEPU)

-

A Pepe Unchained nem csak egy egyszerű meme coin. Ez a világ első meme coin Layer 2 megoldása, amely az alacsonyabb tranzakciós költségekkel és gyorsabb tranzakciós időkkel hatékonyabb kereskedési élményt nyújt.

Az új platform vonzó staking jutalmakat kínál a korai befektetők számára is.

$PEPU vírusként terjedhet

Pepe példátlan gyorsasággal és népszerűséggel jutott a meme coinok ranglistájának élére. Pepe egyedülálló helyet foglal el a piacon.

Az indulása óta eltelt egy év alatt a projekt elképesztő hozamokat biztosított a korai befektetőknek.

Bár sokan kételkedtek abban, hogy Pepe csak egy múló szenzáció lesz, az eredmények folyamatosan rácáfoltak a szkeptikusokra.

Az újabb és újabb meme coinok hulláma, különböző témákkal és blokkláncokkal, nem riasztja el Pepét.

Jelenleg a harmadik helyen áll a meme coinok ranglistáján, csak a Dogecoin és a Shiba Inu előzi meg. A lista első öt helyén egyedül a Pepe nem kutyás témájú érme, ugye a PEPE egy békát ábrázol.

Pepe Unchained

Pepe példátlan sikere után a figyelem most a Pepe Unchained-re ($PEPU) irányul.

Az elmúlt hónapokban sok Pepe témájú coin lépett a piacra, de a Pepe Unchained mind a degens, mind a stratégiai befektetők körében is nagy érdeklődést váltott ki.

Pepe Unchained: Egy Layer 2 megoldás a meme coinok számára

Pepe nem tökéletes meme coin. Bár elképesztő sikereket ért el, technikai kihívásokkal is szembe kell néznie.

Az eredeti Pepe az Ethereum blokkláncra épült, ezért növekedését a layer-1 technológia korlátai hátráltatják.

A hálózati késedelmek és az emelkedő gázdíjak továbbra is bosszantják a kereskedőket, megnehezítve számukra a gyors ármozgásokra való reagálást.

A Pepe Unchained megjelenése reményt ad ezeknek az akadályoknak a leküzdésére. Célja, hogy forradalmasítsa a mém érme teret, és nagyobb hozamokat és jutalmakat nyújtson.

A fejlett layer 2-es lánc kezelni fogja a skálázhatóság, a sebesség és a hatékonyság problémáit, amelyek régóta hátráltatják a layer-1 blokkláncokat.

A Pepe Unchained már kezdetben is csökkenti a hálózati torlódásokat. Lehetővé teszi a befektetők számára, hogy gyorsan kihasználják a piaci mozgásokat, és azonnal áthidaljanak az ETH és a Pepe Chain között. Azt ígéri, hogy százszor gyorsabb lesz, mint az Ethereum.

Az új lánc alacsonyabb tranzakciós díjakkal és nagyobb volumen kapacitással rendelkezik.

Külön dedikált blokkkutatóval fog rendelkezni, mivel a tranzakciók nem az Ethereum fő láncán, hanem azon kívül kerülnek feldolgozásra, így simább és hatékonyabb felhasználói élményt kínál.

Érdekel a $PEPU

$PEPU nagyszerű nyereséggel csábít új, hűséges követőket

A mém coinokat általában furcsa témák és narratívák jellemzik. Azonban a legendás mém coinok, mint a Dogecoin, a Shiba Inu és a Pepe, nem érhettek volna el ilyen sikereket erős, vibráló közösségek nélkül.

Az erős közösség a mém coinok gerince, és egy erőteljes vízió tartja össze a közösséget.

Bár egy új projekt számára kihívást jelent nagy közösség építése, a robusztus tokenomika és a jól meghatározott ütemterv bizalmat ébreszt a befektetőkben.

A Pepe Unchained tisztában van ezzel. Erős közösség kiépítése érdekében egy stratégiai tokenomikai keretet és egy vízióval teli ütemtervet tesz le az asztalra.

A robusztus tokenomika és a stratégiai ütemterv hosszú távú kitartást biztosít számára. Sikerül a szórakoztató és funkcionális aspektusokra koncentrálni.

Vajon a PEPU is ugyanúgy berobban, mint a PEPE?

A Pepe Unchained egy örökséget hoz létre a kriptovilágban, mint az első Layer 2, amely kifejezetten mém coinok számára készült.

Bár túl korai megmondani, hogy a PEPU ugyanolyan robbanásszerű lesz-e, mint a PEPE, de az őrület hullámát meglovagolhatja ezzel a briliáns témával.

Pepe ma már egy igazi háztartási név, köszönhetően annak, hogy egy év alatt 5 milliárd dolláros piaci kapitalizációt ért el.

Ám ez egyúttal piaci telítettségre is utal. Az új befektetők számára kevesebb lehetőséget nyújt. Pepe nem ideális választás azok számára, akik hatalmas hozamokat várnak.

Az alacsonyabb kezdeti piaci kapitalizációval a $PEPU talán nagyobb hozamot kínálhat a korai befektetők számára.

A Pepe Unchained innovatív layer-2 lánca által támogatott projekt rövid és hosszú távú ármozgási potenciált mutat.

Bár Pepe bebizonyította, hogy egy mém coin bestia, a jövő a technológiailag robusztus projekteké, mint a Pepe Unchained.

Az elővásárlás során a befektetők a lehető legalacsonyabb belépési pontokon csatlakozhatnak a Pepe Unchainedhez, és korai $PEPU befektetőként vonzó staking jutalmakban részesülhetnek.

Érdekel a PEPE Unchained

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!