Jason Derulo eladta a JASON tokenjeit, holott azt ígérte a rajongóinak, hogy nem fogja

-

Egy elemzőcég, a Buublemaps adatai szerint az énekes eladta a tokenjeit, annak ellenére, hogy korábban azt ígérte, soha nem fog megválni tőlük.

Eközben a token társalapítója, a vitatott hírnevű Sahil Arora azt állítja, hogy az egészet előre megrendezték.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Újabb celebtoken dráma

A hét elején a közepesen ismert amerikai énekes, Derulo, polgári nevén Jason Desrouleaux, megosztotta a saját kibocsátású, Solana-alapú token szerződés-címét az X-en június 23-án, ami azonnali kereskedési aktivitást váltott ki a rajongói körében.

Ennek megfelelően az ár gyorsan ugrálni kezdett, szinte perceken belül, ahogy azt a DEX Screener mutatja.

Néhány órával később Derulo azt állította, hogy a hírhedt csaló és hírességi memecoin promóter, Sahil Arora becsapta, mikor rávette, hogy saját tokent adjon ki, de megígérte, hogy mindent megtesz azért, hogy az árfolyamot felpumpálja.

A Buublemaps szerint viszont nem biztos, hogy Derulo igazat mond.

Jason Derulo
Forrás: X

„Annak ellenére, amit állít, kételkedünk abban, hogy Jason Derulot becsapta Sahil.”

Nagy eladás, jó gyorsan

A Bubblemaps olyan tárcákat talált, amelyek állítása szerint Arorához kapcsolódnak, és amelyek a JASON készletének a felét birtokolták, majd szinte mindent eladtak, 180.000 dolláros nyereséget termelve Derulo első posztja után, amely a tokent népszerűsítette.

A gyanú alapján ez felvetheti a bennfentes kereskedés lehetőségét is.

A Bubblemaps szerint egy tárca, amely állítólag Deruloé – és amely közvetlenül Arora tárcájából kapott tokeneket – körülbelül 20.000 dollár értékű tokent adott el, annak ellenére, hogy Derulo legalább három X posztban kijelentette, hogy nem fogja eladni a saját készletét.

„Derulo cselekedetei nem arra utalnak, hogy becsapták. Azonnal indított egy X Space beszélgetést, folyamatosan hájpolta a közönségét, és játékokat, versenyeket indított.”

Forrás: X

Színjáték

Arora a sajtó kérdéseire válaszolva elmondta, hogy az egész kibocsátás, és minden körítés előre meg volt rendezve, és ezt bárki észrevehette, akinek van agya. Arora megerősítette azt is, hogy a Bubblemaps által talált tárca tényleg Deruloé.

Amikor megkérdezték, hogy Derulo tokeneladása hogyan illeszkedik a tervbe, Arora csak annyit válaszolt, hogy ilyen az üzlet.

A terv látszólag sikeres volt, mivel a JASON 175%-kal emelkedett az utóbbi napokban, és piaci kapitalizációja elérte a 7,7 millió dollárt, később viszont körülbelül 40%-kal húzódott vissza az árfolyama.

Olvastad már? Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!