Soha nem látott mértékben emelkedik a Popcat, de a WAI lehet átveheti tőle az irányítást

-


Vendégbejegyzés


A Popcat értéke az elmúlt hét során 87,42%-ot emelkedett, és az elmúlt nap 4,20%-os növekedésről számolhat be.

Az érme csütörtökön 13:03 perckor 0.4875 dolláron állt, 53,74%-os forgalomcsökkenés mellett, 53,98 millió dolláros volument villantva fel.

Az érme a CoinMarketCap adatai szerint piaci kapitalizációja alapján a 13. legnagyobb mém érmének számít, és ezt a közelmúltbeli nyereségeinek köszönheti.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetők a WienerAI ICO-jára is felfigyeltek, hiszen a gyűjtése óriásit kaszál, és már túlhaladt a 6,5 millió dolláron.

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

A Popcat ára átszárnyal a medvés csatorna felett

Miután lezuhant a 0.7254 ellenállási szintről, a Popcat értéke visszahőkölt.

A bikák támaszra leltek 0,2371 dollárnál, ami az árat szívélyesen visszatolta a medvés csatorna fölé, mégpedig a 0,5480 dolláros ellenállási zónánál.

A kisebb mértékű zuhanás ellenére a bikák igen ellenállóak, és az árfolyamot folyamatosan a 0.4828 dolláros szint fölé hajtják.

popcat

Forrás: Dextools.io

A napi technikai mutatók is bikás jövőképet festenek a cicás küllemű POPCAT token számára. Láthatjuk, hogy az árfolyam az 50 napos egyszerű mozgóátlagok felett kereskedik, és ez nem csak felfelé ívelő pályára mutat előre, de egyúttal meg is erősíti az igencsak pozitív piaci hangulatot.

A MACD is bullishnak tűnik a semleges szintvonal alatt. A kék átlagvonal keresztezi a narancssárga jelzővonalat.

A zöld hisztogram sávok is pozitívak a semleges vonal felett, ami egyértelműen fokozódó befektetői érdeklődést jelez.

Ezeken túl a Relatív Erősség Index (RSI) az 50-es középvonal szintje alá, 62-re esett vissza, amely erős vételi nyomást mutat a Popcat érme számára.

Popcat árfolyam-előrejelzés jóslás: Az 1 dollár itt van a partok alatt?

A bikák elég erősnek tűnnek ahhoz, hogy rákontrázzanak a jelenlegi emelkedő trendre, és ez a szuper lendület a POPCAT értékét a korábbi ellenállási szintig, akár 0,7254 dollárig is felviheti.

Ha az emelkedő tendencia tartós marad, és ez a szárnyalás kitart, akkor az árfolyam elmenetelhet még az 1 dolláros mérföldkőig is, és a piaci érték kimondottan fellendülne. 

Viszont ha a POPCAT hiába gyűrkőzik neki ennek a fontos ellenállásnak, akkor a visszaesés sem lesz kis mértékű.

Ebben a rosszabbik forgatókönyvben a támaszpont a 0,4891 dolláros szint volna.

A WienerAI (WAI) előértékesítése átlépte a 6,5 millió dolláros mérföldkövet, és egykönnyen a következő 100X mém érme lehet

A POPCAT értékének felturbózódása mellett a WienerAI (WAI) ICO-ja is meglódult, és már 6,5 millió dollár felett jár a tőkebevonása.

Ez a friss kutyás mém érme mixeli a modern mesterséges intelligencia technológiát és a közkedvelt mém érme trendet. A WAI egy varázslatosan játékos keverék kutyus, melynek prediktív MI képességei vannak.

A WienerAI MI-alapú kereskedési botjával abban segíti a felhasználókat, hogy sokkal jobb kereskedőkké váljanak, mint bármikor. A bot felel a kérdéseidre, és azok nyomán feltérképezi számodra a legjobb piaci lehetőségeket.

Érdeklődj bátran a WienerAI-tól a következő kereskedelmi ötleted kapcsán, és a robot olyan piaci elemzést ad neked, amelyből rájössz, miként növelheted a siker esélyeit.

Ugyan a mesterséges intelligencia által vezetett kereskedési társ működési elve nem tűnik egyszerűnek, a WienerAI-val mégis az, legyél bármilyen szinten is a kereskedés terén. 

A befektetők a megvásárolt érméiket stakelhetik is, a jelenleg megszerezhető éves hozam 175%-os.

Ha átgondoljuk, az MI-alapú kereskedési funkciók és a lekötési lehetőség által már érthető, hogy miért ennyire menő a WienerAI.

A 64,2 ezer feliratkozóval dicsekvő kripto influencer, Cilinix Crypto is csatlakozott az ICO-hoz, és szerinte nem kérdés, hogy a WAI a bevezetés után megugrik.

Aki most fektet be a WAI-ba, egy érmét kedvezményes áron, csak 0.000722 dollárért vásárolhat meg. Mivel az ár a következő szakaszban emelkedni fog, te már magasabb értéken szerezheted be. Kerüld el az újbóli emelkedést! 

A tokent ETH, BNB, USDT vagy bankkártya útján veheted meg.

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!