Új Base kriptoangyal a láthatáron, mely tönkre teheti a Solana-t

-

A Base Dawgz (DAWGZ) mém érme valódi hős, hiszen fittyet hányt a piaci visszaesésre, és alig egy hónap alatt már több mint 2,2 millió dollárt szedett össze.

Most, hogy a mém érmék már kezdenek magukhoz térni, a befektetők keresik a következő vezető kriptót, és bizony a Base-lánc bátor, friss mém érméi elég ígéretesnek tűnnek.

Szerintünk az a versenyző, amely a Brett (BRETT) nyomdokaiba léphet, vagy akár le is körözheti, az kétségkívül a Base Dawgz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az a hihetetlen figyelem, amely a Base Dawgz projektet övezi, a Solana mém érme kedvelők figyelmét is alaposan felkeltette, egyeseket pedig még pánikba is ejtett, mert elbizonytalanodtak a dogwifhat (WIF) érméik jövője miatt.

Az sem nyugtatja meg őket kifejezetten, hogy a Base Dawgz (DAWGZ) ICO-ja még mindig folyamatban van.

Az  előértékesítési ár 0,00479 dollárról indult, de azóta a szakaszos felépítés miatt 0,005534 dollárra emelték.

Lehet, hogy mire ezeket a sorokat olvasod, már magasabb az érték, hiszen pár naponta nő. Siess, és csípd el az egyik legalacsonyabb árat! 

 

A mém érmék visszatértek?

A mém érmék kezdik újra jól érezni magukat a bőrükben a május végén kezdődött egy hónapig húzódó visszaesés után.

A WIF token 8,85%-kal emelkedett az elmúlt héten, míg a Bonk (BONK) 13,47%-kal, a BRETT pedig 15,14%-kal.

Úgy tűnik, hogy a dagály végre felkapta a befektetőket, akik bátran beugorva elkapták a lendület hullámát.

Sajnos manapság hiába vásárolunk a népszerű tokenekből, hiszen ármozgást nem nagyon villantanak, így a potenciális nyereség sem igazán valószínű. 

Ha magasabb hozamra vágyunk, akkor olyan érmékre figyeljünk, amelyekre még nem figyelt fel a szélesebb iparág. Viszont ezek is csak akkor vágódnak majd be az egész kriptoközösség előtt, ha rendelkeznek néhány nagyon fontos összetevővel.

Kicsit gondolkodjunk el: ugye, hogy a legtrendibb érmék a kutyákról szólnak?

Valamiért a kriptoközösség szíve dobog az ugató kedvencekért. A kutyás tokenek piaci kapitalizációja a CoinGecko szerint 35,93 milliárd dollár, ami igen jelentős, hiszen a mém érmék összesített piaci kapitalizációja 48,51 milliárd dollárt tesz ki.   

Base

Forrás: CoinGecko

Persze nem mindegy, hogy milyen kutyáról van szó, hiszen a kripto rajongók szívének különösen a Shiba Inu fajta kedves, hála a Dogecoin (DOGE) szórakoztató voltának.

Aztán itt van a közösség jelentősége is. Talán érthető, hogy azok a projektek, amelyek virágzó közösségekkel dicsekedhetnek, még nagyobb ismertségre, és egyúttal sikerre tesznek szert a szélesebb értelemben vett piacon is.

A Base Dawgz nagyszerűen elegyítette a fenti tényezőket, hiszen egy kutyás témájú mém érme fejlődő közösséggel, és emellett kihasználja a Base lánc népszerűségét is.

Nem csoda, hogy az érme ICO-ja nagy fenyegetést jelent a Solana számára.

Nézd meg a Base Dawgz előértékesítését

A Base kiszorítja a Solana-t – Itt az esély a Base mém érmék számára, hogy olyan sikeresek legyenek, mint a DAWGZ

Úgy tűnik, hogy a Base átvette a Solana helyét, és a mém érmék legkedvesebb helyévé vált.

Persze a korona még a Solana-t illeti, de az Ethereum nemrégi ünnepelt Dencun frissítése sok előnyt nyújtott a tranzakciós sebesség és a költséghatékonyság területén a Base-nek.

Ennélfogva a Base lett a legideálisabb választás azon fejlesztők számára, akik mém érmét kívánnak bevezetni. 

Vizsgáljuk meg Solana gyengülését a BONK és a BRETT piaci kapitalizációjának összevetése által!

Jelenleg a BRETT 1,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, míg a BONK 1,57 milliárd dolláros értékkel.

Ez óriási dolog a BRETT számára, és ha sikerül tartósan is a BONK fölé kerekednie, következő célpontja valószínűleg a WIF lesz.

Forrás: CoinMarketCap

A Solana-t megközelítő Base-re egy másik bizonyíték a Total Value Locked (TVL), amely a Layer 2 láncot részesíti előnyben.

A DefiLlama adataiból az világlik ki, hogy a Base alig egy év alatt villámgyorsan teret nyerve 1,56 milliárd dolláros TVL értéket szerzett, míg a Solana 4,39 milliárd dollárt ért el.

Érdemesnek tartjuk megemlíteni a tényt, hogy a Solana 2021 óta nem érte el TVL-csúcsát.

Forrás: DefiLlama

Mivel a Solana folyamatosan elveszíti a piaci részesedését a Base javára, a Base tokenek előtt nagy lehetőség nyílt meg. 

A Brett elég jó befektetésnek tűnik a 128,03%-os egy hónapos nyeresége miatt, de vajon megismételheti ezt újra? Aligha.

Viszont itt van nekünk a Base Dawgz, mely készen áll arra, hogy a Base lánc következő nagy érméje legyen.

A DAWGZ óriási előnye, hogy nem szorítkozik egyetlen blokkláncra. A natív token ugyan a Base-en indul el, de hála a Wormhole és Portal Bridge technológiának, kereskedhető és tárolható a következő láncokon is: Ethereum, Solana, Binance Smart Chain és Avalanche.

A több láncon való jelenlétével a DAWGZ nagy likviditást szabadít fel, így a kereskedők számára könnyűvé válik a vásárlás, az eladás és a kereskedelem.

A nagyobb hozzáférhetőség motivál az aktívabb kereskedésre, és nagyobb nyereséglehetőségeket is ígér.

Nézd meg a Base Dawgz előértékesítését

A Base Dawgz jutalmakat osztogat a közösségének

A közösség növekedése tehát nélkülözhetetlen a mém érmék sikeréhez, és a Base Dawgz legalább annyira tudja ezt, mint a Brett.

Ahhoz, hogy segítse az ICO-ját, és egyúttal felturbózza a közösségét, a Base Dawgz megálmodott egy közösségi jutalmazási programot, amely arra kéri a tagokat, hogy osszanak meg bejegyzéseket a Base Dawgz-ról a közösségi médiában.

A mémek és a posztok pontokat érnek, és később, az előértékesítés végeztével DAWGZ érmékre lehet őket beváltani, vagyis a hűség ez esetben valóban kifizetődő.

Talán ez az oka annak, hogy a Base Dawgz X-fiókja csak úgy virul: már több, mint 4200 követője van.

Sőt, mivel a DAWGZ Base láncát a Coinbase központi tőzsdéje alkotta meg, esélyes arra, hogy majd könnyedén elérje a tőzsde 98 millió felhasználóból álló felhasználói bázisát.

Nagyjából 1,69 milliárd DAWGZ szabad préda az ICO-n, és nemsokára feloldják a staking funkciót is 

A Base Dawgz a 8,45 milliárdos érmekészlet 20%-át, vagyis 1,69 milliárd érmét szánt az előértékesítésre.

A tulajdonosok már várják a lekötési funkció bevezetését is, melyre az érmekészlet további 20%-a lesz félretéve.

Ahhoz, hogy részt vehess az ICO-n, csak látogasd meg a Base Dawgz hivatalos honlapját, és csatlakoztasd hozzá a pénztárcádat. Válaszd ki a számodra szimpatikus hálózatot (Base, Ethereum, Solana, Avalanche vagy BSC).

Ha megvan a hálózat, vásárolj tokeneket Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) vagy AVAX segítségével.

Ne aggódj, a Base Dawgz okosszerződései teljesen biztonságban vannak, a Solid Proof ellenőrizte őket.

Csatlakozz a Base Dawgz kiterjedt online közösségéhez az X és Telegram oldalán.

Nézd meg a Base Dawgz előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!