„A Bitcoin unalmas” a CryptoQuant CEO állítása szerint

-

Ki Young Ju, a CryptoQuant kriptopénz-elemző cég alapítója és vezérigazgatója szerint a Bitcoin, a kriptopénzek zászlóshajója, még mindig bikapiacon van.

Mindez annak ellenére, hogy a kriptopénz több jelentős korrekciót is elszenvedett ebben a ciklusban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Most 14%-kal van lejjebb a 73.737 dolláros történelmi csúcshoz képest, amelyet még márciusban ért el több tőzsdén kereskedett alap sikeres elindítását követően.

Ju „unalmasnak” nevezte a jelenlegi árfolyam-aktivitást, hozzátéve, hogy ez lehetőséget jelent a befektetők számára.

bitcoin
Forrás: X

Elmondása szerint ez az ideális időszak a bálnák számára, hogy elkezdjék felhalmozni a legnagyobb kriptopénzt.

A Ju által csatolt grafikonon látható, hogy a vezető kriptopénz a Garman-Klass Realized Volatility mutatók alapján rendkívül vérszegény piaci aktivitást tapasztal.

A Bitcoin árfolyama a CoinGecko adatai szerint a mai nap folyamán 63.694 dolláros napközbeni csúcsot ért el.

A cikk írásakor 63.182 dolláron cserél gazdát, ami 2,8%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az Ikigai Asset Management Travis Klingje nemrég úgy nyilatkozott, hogy a közelmúltbeli korrekciónak a túlkínálattól való félelem miatt van értelme.

Közben néhány neves elemző úgy véli, hogy a kriptopénz még nem érte el a csúcsát. A Fundstrat munkatársa, Tom Lee például továbbra is kitart 150 000 dolláros árfolyam-előrejelzése mellett.

Peter Brandt, egy neves árutőzsdei kereskedő szintén azt jósolta, hogy a vezető kriptopénz ebben a ciklusban 150.000 dolláron tetőzhet.

Ugyanakkor úgy véli, még mindig van egy tisztességes esély arra, hogy a kriptopénz nem tud új csúcsot regisztrálni, és egészen az 55.000 dolláros szintig zuhan.

Olvastad már? Az 5 legjobb altcoin, amit a júliusi 755 millió dolláros kripto feloldás előtt meg kell vásárolni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!