Az 5 legjobb altcoin, amit a júliusi 755 millió dolláros kripto feloldás előtt meg kell vásárolni

-


Vendégbejegyzés


A piacon jelenleg nagy a várakozás, mivel 2024 júliusában egy jelentős token-feloldási esemény keretében 755 millió dollár értékű token kerül forgalomba.

Ez az feloldás várhatóan jelentős hatással lesz a különböző tokenekre, ami arra készteti a befektetőket, hogy stratégiailag pozícionálják portfóliójukat.

Az Altlayer (ALT), a Xai (XAI) és mások az öt legfontosabb altcoin, amelyeket érdemes megfontolni a jelentős esemény előtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A következőkben az erősségeiket tárgyaljuk, és azt, hogy miként lehetnek pozitív hatással a portfólió teljesítményére.

Persze semmi sem garantált, de van néhány ígéretes projekt, amit érdemes figyelembe venni, többek között…..

Ezt ne hagyja ki – a Minotaurus készen áll

Megbántad már valaha, hogy nem szálltál be korán egy szupernövekedő altcoinba?

A Minotaurus egy egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy potenciálisan ismét elkerüld ezt a hibát.

altcoin

Ez a blokklánc-játékprojekt most nagyszerű lehetőséget kínál a korai résztvevőknek, hogy beszálljanak az akcióba az előértékesítési időszak alatt.

Mindössze 0,00004 dollár/érme árfolyamon kezdődően 80%-os kedvezményt kaphatsz a Minotaurus natív tokenjéből, a $MTAUR-ból.

Egyre mélyebbre és mélyebbre merülni

A Minotaurus ötvözi a játék izgalmát a kriptókban rejlő lehetőségekkel. A játékosoknak labirintusokban kell utat találniuk, miközben fantasztikus szörnyekkel harcolnak, csapdákat kerülgetnek és virtuális valutát gyűjtenek.

A cél az, hogy ezzel az interaktív és izgalmas tevékenységgel nagy közönséget vonzzon, ami jelentős fejlesztésekhez vezethet maga a projekt számára.

altcoin

Ha ma csatlakozol, a kezdetektől fogva láthatod a projekt fejlődését, és korai hozzáférést kapsz a játékfunkciókhoz.

A vesting és a referral ösztönzők csak kettő a számos kedvezmény közül, amelyek elérhetővé válnak a $MTAUR tokenek birtokosai számára.

Az avatár testreszabása, minijátékok, játékon belüli vásárlások és még sok más is lehetséges.

Cselekedj most – válaszd a Minotaurus-t

A Minotaurus jó helyzetben van, hogy kihasználja a casual gaming iparág előnyeit, amely 14,78 milliárd dollárt ér, és a Statista szerint évente nagyjából 9%-os ütemben fog bővülni.

Ez egy egyszeri lehetőség lehet az életben – VÁSÁRLJ MOST.

Ha 5% bónuszt szeretne kapni a $MTAUR tokenjeire, kösse össze a pénztárcáját most, és adja meg a HNT739 kulcsot a pénztárnál. Csak 48 órán keresztül érvényes.

Altlayer (ALT): Layer 2 megoldások feltörekvő csillaga

Továbblépve, itt van az Altlayer (ALT). A 2021-ben alapított, szingapúri székhelyű vállalat „Rollup-as-a-Service” (RaaS) megoldást kínál, amely egyszerűsíti a Layer 2 alkalmazások telepítését olyan népszerű blokkláncokon, mint az Ethereum, az Avalanche és a Polygon.

Az Altlayer (ALT) Binance 45. Launchpool projektként való felvétele jelentősen növelte a Binance láthatóságát a kriptoterületen.

A tokent a Binance-on fogják jegyezni, lehetővé téve a kereskedést több fontos párral szemben, ami erős támogatási rendszert és piaci érdeklődést jelez.

Az Altlayer (ALT) tokenek Binance-on történő gazdálkodási ablaka jelentős felhajtást generált, és a közelgő bevezetése várhatóan likviditást és kereskedési lehetőségeket biztosít.

Az Altlayer (ALT) körüli piaci hangulat emelkedő, amit a rollup megoldások technológiai ígérete és a nagybefektetők támogatása támogat.

Az előrejelzések szerint, ha a jelenlegi tendenciák folytatódnak, az Altlayer (ALT) értéke jelentősen emelkedhet, egyes becslések szerint a potenciális árfolyamok a következő néhány hónapban 3-5 dollár körül alakulhatnak, feltéve, hogy a piaci feltételek kedvezőek maradnak.

Az Altlayer (ALT) RaaS-szolgáltatóként való egyedi ajánlata jó pozíciót biztosít a jövőbeli növekedéshez. A platformja által kínált rugalmasság és skálázhatóság vonzóvá teszi a fejlesztők és a vállalatok számára.

Az Altlayer (ALT) sikere azonban attól függ, hogy képes lesz-e fenntartani technológiai fölényét és vonzóvá tenni egy erős fejlesztői közösséget.

A szabályozási kihívások és a más Layer 2 megoldások által támasztott verseny nehézségeket okozhat, de az erős alaptámogatás és az innovatív megközelítés ígéretes kilátásokat biztosít az Altlayer (ALT) számára.

Xai (XAI): A fényes jövő előrejelzése

Még egy trendi kriptopénz, a Xai (XAI) az utóbbi időben hullámokat vetett, mindezt a magas kereskedési volumenének és jelentős piaci kapitalizációjának köszönhetően.

A token figyelemre méltó emelkedésen ment keresztül, amit az egyedi kínálata és a növekvő közösségi támogatás hajtott.

Jelenleg a Xai (XAI) az altcoin térben potenciális, nagy növekedési potenciállal rendelkező eszközként van pozícionálva, és mind a kereskedők, mind az elemzők figyelmét magára vonzza.

A legutóbbi piaci adatok azt mutatják, hogy a Xai (XAI) pozitív lendületet mutat, a növekvő eszközre jellemző ingadozásokkal.

A token történelmi csúcs- és mélypontjai rugalmas piaci jelenlétre utalnak, a jelenlegi kereskedési tevékenységek pedig erős közösségi és befektetői elkötelezettséget tükröznek.

A Xai (XAI) árfolyamára vonatkozó előrejelzések szerint a piaci elfogadás és a stratégiai fejlesztések hatására az év végére 2 dollárra emelkedhet.

A Xai (XAI) jövője ígéretesnek tűnik az erős piaci fundamentumok és az innovatív megközelítés miatt.

Az, hogy a token képes megtartani és növelni piaci tőkeértékét, a stratégiai fejlesztésekkel és a közösségi elkötelezettséggel párosulva, jó előjel a hosszú távú kilátások szempontjából.

A piaci volatilitás és a külső gazdasági tényezők azonban hatással lehetnek a növekedési pályájára.

Aptos (APT): A Web3 ökoszisztémák fejlesztése

A mai lista harmadik érméje az Aptos (APT). Jelentős előrelépéseket tesz a Web3 térben stratégiai partnerségek révén, beleértve egy figyelemre méltó együttműködést az Alibaba Clouddal a japán Web3 ökoszisztéma fejlesztése érdekében.

Az Alcove, Ázsia első Move fejlesztői közösségének elindítása az Aptos (APT) vezető szerepet tölt be az innováció és a hozzáférhetőség előmozdításában a régióban. Ezek a kezdeményezések az Aptos (APT) szélesebb körű stratégiájának részét képezik, amelynek célja a tömeges bevezetés ösztönzése és egy erős ökoszisztéma kialakítása.

Az Aptos (APT) közelmúltbeli stratégiai lépései pozitívan befolyásolták a piaci megítélését és az árfolyam alakulását.

Az Alibaba Cloud-al való partnerséget és az Alcove-tól várható előnyöket erős értéknövelő ajánlatnak tekintik, ami növeli a token vonzerejét.

A piaci elemzők előrejelzése szerint az APT az elkövetkező hónapokban elérheti a 10-15 dolláros szintet, a további pozitív fejlemények és a piaci feltételek függvényében.

Az Aptos (APT) jó helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja stratégiai kezdeményezéseit és partnerségeit.

A fejlesztők felhatalmazására és az ökoszisztéma növekedésére való összpontosítás várhatóan további elfogadást és innovációt fog ösztönözni.

Az Aptosnak (APT) azonban a növekedés fenntartása érdekében navigálnia kell a szabályozási környezetben és meg kell őriznie a technológiai versenyelőnyöket.

Az olyan jelentős iparági szereplőkkel való összehangolódás, mint az Alibaba Cloud, erős alapot biztosít a jövőbeli sikerhez.

Arbitrum (ARB): A hálózati hatékonyság növelése

Végül az Arbitrum (ARB) továbbra is az egyik vezető Layer-2 megoldás a DeFi-térben. A verseny ellenére sikerült megőriznie jelentős piaci részesedését és felhasználói érdeklődését.

A „Timeboost„, egy új tranzakciórendezési politika javasolt elfogadása a hálózat tranzakcióhatékonyságának és felhasználói élményének javítását célozza, ami potenciálisan újjáélesztheti a hálózati aktivitást.

A Timeboost bevezetése felkeltette az érdeklődést az Arbitrum (ARB) iránt, bár a hálózat általános aktivitása ingadozott.

A tranzakciórendezés innovatív megközelítése várhatóan pozitív piaci reakciókat vált ki, ami potenciálisan stabilizálhatja és növelheti az Arbitrum (ARB) kereskedési értékét.

Elemzők szerint az Arbitrum (ARB) árfolyama 1,50 és 2,50 dollár körüli értékre emelkedhet, ha a Timeboost bevezetése sikeresnek bizonyul és több felhasználót vonz.

A Timeboost bevezetése jelentősen javíthatja az Arbitrum (ARB) hálózatának teljesítményét, több felhasználót és tranzakciót vonzva.

Ez a fejlesztés, egy robusztus ökoszisztémával párosulva, pozícionálja az Arbitrumot (ARB) a jövőbeli növekedésre.

A kihívások közé tartozik a felhasználók elkötelezettségének fenntartása és az esetleges technikai vagy szabályozási akadályok kezelése.

A Timeboost sikere és a folyamatos innováció kulcsfontosságú lesz az Arbitrum (ARB) tartós piaci jelenléte és növekedése szempontjából.

Következtetés

Mivel a kriptopiac jelentős változásokra számít, a piaci szereplők stratégiailag igazítják portfólióikat.

A legígéretesebb altcoinok között az Altlayer (ALT), a Xai (XAI), az Aptos (APT) és az Arbitrum (ARB) szerepel.

A már felsorolt projektek mellett van még egy lehetőség: a Minotaurus korai résztvevőinek jelentős árcsökkentést kínálnak az előértékesítés során, ami csábító lehetőség azok számára, akik már a kezdetektől valami különlegesnek szeretnének részesei lenni.

A szilárd monetizációs terv és a tapasztalt stáb alátámasztja a projekt állításait, miszerint erős potenciális versenyző lehet a többmilliárdos piaci résben.

Tudj meg többet a Minotaurus-ról:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!