Az altcoinok listája, amelyek készen állnak a piaci figyelem felkeltésére

-

Miles Deutscher pénzügyi elemző a legutóbbi videójában elővette, hogy eredetileg 2024 november-december környékén várható a piac csúcspontja.

Azonban a jelenlegi előrejelzés reálisabb 2025-ös csúcsot javasol a piac közelmúltbeli lassulása, valamint a magánfinanszírozás és az új bevezetések szüneteltetése miatt.

Véleménye szerint ez a lassulás értékes időt nyert, amit ki kell használni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A szakértő az altcoinokat nagyobb csoportokba sorolta, a vitát az Ethereum (ETH) és a hozzá kapcsolódó tokenek vezetik.

Az Ethereum közelgő, július 7-i ETF-indítása várhatóan fellendíti a piaci teljesítményét.

Ahogy az Ethereum továbbra is magasabb mélypontokat ér el és tartja a kulcsfontosságú támaszszinteket, továbbra is erős jelölt marad a long pozíciókhoz a közeljövőben.

Az Ethereum alapú tokenek

Beszámolt néhány Ethereum tokenről, amelyeket figyel. Az Ondo zászlós mintázatot formál a 4 órás grafikonon, 1,15 dollár körüli támasszal.

Nagyon figyeli, hogy át tudja-e törni ezt a szintet, és ha ez sikerül, akkor esetleg az 1,30 dolláros szintet célozza meg.

Egy másik token, a Lido megpróbált kitörni, de a szabályozási hírek hatására ellenállásba ütközött a kulcsfontosságú szintek közelében.

Kíváncsi arra, hogyan reagál a támaszszinteken, figyelembe véve a likvidáció kockázatát.

Mém érmék

Az elemző felhívta a figyelmet a mémérmék erős teljesítményére is az utóbbi időben, különösen a kutya-témájúakra.

Megállapította, hogy a mémérmék egyre jobban kedvelik a kisbefektetők körében, ami arra utal, hogy a személyes fenntartások ellenére érdemes lehet megfontolni őket.

Annak ellenére, hogy csökkenő trendben van, elmondta, hogy a Pepe érdekes mintázatot formál, ami egy lehetséges kitörésre utal, ha meghaladja a kritikus ellenállási szinteket.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A Deepin és a mesterséges intelligencia projektek

Miles hozzátette, hogy a potenciális növekedés szempontjából azonosított konkrét szektorok közé tartoznak a decentralizált internet (Deepin) és a mesterséges intelligencia (AI) projektek.

A Deepin projektek, mint például a World Mobile Token (WMT) célja az internet-hozzáférés demokratizálása világszerte, ami ígéretes hosszú távú növekedési potenciált mutat.

Mindeközben az olyan AI-projektek, mint az Aether és az Allora-hoz hasonló feltörekvő hálózatok forradalmasíthatják a decentralizált AI-területet. Ezek a projektek várhatóan figyelmet és értékelést kapnak a piacon.

Olvastad már? Az 5 legjobb altcoin, amit a júliusi 755 millió dolláros kripto feloldás előtt meg kell vásárolni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!