A Pepe Unchained reflektorfényben: gyűjtése megközelítette a 2 millió dollárt

-


Vendégbejegyzés


A Pepe Unchained (PEPU) ICO-jának első hetében 1,2 millió dollárt szedett össze a támogatóitól, és ez a tőke azóta 1,9 millió dollárra duzzadt.

A Pepe Unchained irgalmatlanul gyors iramot diktál, és a kriptopiacot a Pepe gyorsabb és jobb verziójával nyűgözi le, amely saját Layer 2 blokklánccal rendelkezik az Ethereumon.

A natív PEPU érme darabonkénti ára jelenleg 0,0081939 dollár, de mire ezt a cikket olvasod, már lehet, hogy elérte a következő szakasz 0,00822670 dolláros árát.

Pepe Unchained


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Pepe felszabadult változatát napról napra befektetők tömegei találják meg maguknak.

Ez az óriási támogatottság tovább erősíti a majdani nagy tőzsdei bevezetések esélyét, amelyek jócskán feltornászhatják majd az árat.

Szerezd meg a $PEPU-t most, még mielőtt megelőzné a Pepe-t ($PEPE)!

A $PEPE visszakapta erejét, de a $PEPU klasszisokkal gyorsabb 

A mém érmék újabb bikás napot nyomtak le, és az elmúlt 24 órában 0,93%-kal emelkedtek, így a piaci kapitalizációjuk elérte a 48,57 milliárd dollárt.

A kereskedési volumen ugyanezen időszakot vizsgálva 0,37%-kal növekedett, így 3,4 milliárd dollárt könyvelhetett el.

A $PEPE értéke a múlt héten kissé lemaradva a többiektől, 3,81%-ot csökkent, de az elmúlt 24 órában elkezdte visszanyerni a lendületét, és már 0,32%-os emelkedést produkált.

A Pepecoin ($PEPECOIN) szintén szép napokat élt át a maga 7 nap alatti 11,64%-os emelkedésével. 

A Pepe-témájú tokenek feléledésének egyik fő katalizátora az amerikai VanEck befektetési cég rejtélyes posztja.

Az X-en közzétett mémben más állatok mellett egy béka is tiszteletét tette. A képen az látható, hogy ez a béka egy igazgatótanácsi ülésen átveszi az szót, és ennek bőven volt hatása a Pepe-rajongók hozzáállására.

De nem csak a Pepe szerzett jó pontokat a VanEck posztjából kiinduló őrületből, a Pepe Unchained is sikeresen kiaknázta a piac újjáéledt szeretetét a Pepe iránt.

Az összegyűjtött források növekedési üteme igen nagy, és bőven túltesz az egyéb Pepe-témájú érméknél tapasztalt nyereségen.

Egy szó, mint száz, a $PEPU immár a figyelem középpontjában van, és már sokan várják a lánc elindítását. 

Nézd meg a Pepe Unchained előértékesítését

Hamarosan érkezik a Pepe Unchained blokklánca – a befektetők magas APY jutalmakat élvezhetnek

A Pepe Unchained Layer 2 megoldása az Ethereumon sokkal nagyobb tranzakciós kapacitással és klasszisokkal alacsonyabb tranzakciós díjakkal ajándékoz meg.

Ez az újítás bizony sokkal egyedibbé teszi a $PEPU-t az elődeitől.

Ugyan konkrét, a lánc elindításával kapcsolatos ütemtervről nem tudunk, a Pepe Unchained az X-en már megemlítette, hogy az erről szóló hírek a közeljövőben várhatók.

A befektetőket az is feltüzeli, hogy a lánc nem csupán a tranzakciók jobbításáról szól, hanem az egész ökoszisztémát képviseli, és így a $PEPU-t a piac élére repíti.

Ez a friss blokklánc-ökoszisztéma, amelynek még saját Block-Explorere is lesz, egyéb izgalmas érméket is elindíthat az útjukon. 

A lelkes befektetők számára, akik a Holdig is szeretnének eljutni, még nyitva áll a PEPU előértékesítése.

A projekt olyan lekötési funkciókat is kínál, amelyek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy amíg várnak a blokklánc bevezetésére, addig gyarapítsák a $PEPU-részesedésüket.

Pepe Unchained

A Pepe Unchained stakingje során jelenleg 1008%-os APY-t kínál.

Pontosan emiatt a magas lekötési hozam miatt nevezi a 705 ezer feliratkozóval rendelkező 99Bitcoins a YouTube csatornáján a $PEPU-t egy kihagyhatatlan gyöngyszemnek, de mások is 10-szeres PEPE alternatívaként emlegetik.

Ha szeretnéd megvásárolni a $PEPU-t, keresd fel a Pepe Unchained honlapját, csatlakoztasd hozzá a pénztárcádat, és vásárolj érméket ETH, USDT vagy BNB használatával, illetve bankkártyával. 

Kövesd a Pepe Unchained közösségeit az X és Telegram oldalakon. Csatlakozz a kriptoközösséghez, és engedd szabadon a Pepe-t.

Nézd meg a Pepe Unchained előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!