A Robinhood merész kripto futures terve

-

A Robinhood Markets Inc. jövőre mintegy 200 millió dollárért felvásárolja a Bitstamp-ot.

Az üzlet lezárása előtt azt fontolgatják, hogy belépnek a kriptopénz határidős piacra. Ezáltal bővíthetnék kínálatukat az Egyesült Államokban és Európában is.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az európai és amerikai terjeszkedés

A Robinhood azt tervezi, hogy a Bitstamp licenceit felhasználva Európában is örökös futures-t kínál majd.

Anonim források szerint a jutalékmentes kereskedési alkalmazás az Egyesült Államokban is be akarja indítani a CME-alapú határidős ügyleteket a Bitcoinra és az Ethereumra.

A Robinhood a jelentőségük ellenére nem sieti el azonnal elindítani ezeket a terveket, ahogyan azt az egyik szóvivőjük nyilatkozta.

A vállalat az év elején futures brókeri engedélyt szerzett a Marex-től, és annak ellenére, hogy a SEC-től kaptak egy Wells értesítést, azóta is bővítik kriptostratégiájukat és kínálatukat.

Az értesítés akkor kerül kiadásra, amikor a szabályozó hatóság végrehajtási eljárást tervez egy cég ellen.

A szabályozási akadályok és a versenyhelyzet

A Robinhood gyors növekedést és jelentős nyereségnövekedést ért el az első negyedévben, de szabályozási ellenőrzéssel néz szembe.

A Wells közleménye nem sokkal a vállalat erős eredményjelentése után érkezett.

Olyan versenytársak, mint a Coinbase Global Inc. már kínálnak származtatott szolgáltatásokat, és a Robinhood belépése ebbe a térbe növelheti a versenyt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Piaci dinamika és kereslet

A kripto derivatív piac sokkal nagyobb, mint a spot piac globálisan.

A jelentések szerint a spot piaci kereskedési volumen a központosított tőzsdéken 1,58T dollár volt, míg a havi származtatott volumen elérte a 3,69T dollárt.

Az USA Bitcoin ETF jóváhagyása óta a határidős ügyletek iránti kereslet jelentősen megnőtt. A Robinhood potenciális ajánlatai a kriptokereskedők új szegmensét vonzhatják.

Mire számíthatunk?

A SEC által a Robinhood számára küldött Wells értesítés ellenére a jövő év elején tervezik lezárni a Bitstamp felvásárlására irányuló 200 millió dolláros üzletet.

Ez mutatja azt a tervüket, hogy az USA-ban és Európában is növelni kívánják piaci jelenlétüket a származtatott ügyletek kínálatával.

A szabályozói akadályok és a verseny kimenetele fogja alakítani a Robinhood jövőjét a kriptopiacon.

Olvastad már? Az XRP és a MTAUR az új 10-szeres ATH felé tart – szerezd meg az alacsony árakat, amíg lehet!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a kriptoszabályozások jönnek az EU-ban 2025-ben

Az Európai Unióban egy egyre komolyabb kriptoszabályozás van kialakulóban, a változásnak pedig a MiCAR az egyik sarokköve. A MiCAR valódi hatása azonban – más kritikus fontosságú...

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!