A BNB ára a duplájára nőtt, mivel a Binance lánc több milliárd tranzakciót bonyolít le

-

A Binance chain lenyűgöző aktivitással zárta az év első felét, az egyik legmagasabb tranzakciószámot regisztrálva a blokklánc hálózatok között.

Ráadásul a Binance Chain-en a Total Value Locked (TVL) is figyelemre méltó elmozdulást tapasztalt ugyanebben az időszakban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance vezeti a tranzakciós tendenciát

A Coin98 Analytics legfrissebb adatai szerint a Binance láncon jelentős tranzakciós aktivitás volt az év első felében.

BNB
Forrás: X

Az összes blokklánchálózat közül a második legmagasabb tranzakciószámmal rendelkező pozíciót biztosította.

Habár a Solana vezette a táblázatot, a Binance Chain közel 6 milliárd tranzakciót regisztrált ebben az időszakban.

Ez a szintű aktivitás aláhúzza a lánc magas kihasználtságát és dominanciáját a blokklánc térben.

Ami lenyűgöző, hogy a Binance lánc tranzakcióinak mennyisége meghaladta a rangsorban következő négy lánc összesített tranzakcióinak mennyiségét.

Az aktivitási szint a hálózat erős egészségére és a felhasználói elkötelezettség folyamatos növekedésére is utal, amelyek pozitív mutatók a hálózat számára.

A Binance figyelemre méltó TVL növekedést tapasztal

A DeFiLlama által közölt, a Binance- láncon a teljes zárolt érték (Total Value Locked, TVL) elemzése jelentős növekedést jelzett az elmúlt hónapokban.

Az évet 3,5 milliárd dollár körüli TVL értékkel kezdte a lánc, majd a zárolt érték folyamatos növekedését mutatta. Jelen íráskor a TVL értéke meghaladta a 4,8 milliárd dollárt.

Bár ez a növekedés még mindig nem érte el az eddigi legmagasabb értéket, az év elejéhez képest jelentős javulást jelentett.

A decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztémán belüli eszközök erőteljes felhalmozódását is tükrözte.

BNB
Forrás: DefiLlama

Ezenkívül a tranzakciós aktivitás a Binance Chain-en folyamatosan magas maradt. Az adatok azt mutatták, hogy a legtöbb hónapban a napi tranzakciók száma következetesen 3 millió felett maradt.

Ezen írás időpontjában a számok meghaladták a 3,3 millió tranzakciót.

A TVL és a tranzakciós volumen ezen tendenciái arra utalnak, hogy a lánc továbbra is jelentős tőkét és felhasználói elkötelezettséget vonz és tart fenn.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az ár javulása, de csökkenő tendencia

A Binance Coin (BNB) árfolyam-trendjének elemzése napi időkeretes grafikonon az év elejétől kezdve figyelemre méltó értéknövekedést mutatott.

Az írás időpontjában 580 dollár körül kereskedtek vele, ami enyhe, kevesebb mint 1%-os növekedést jelent.

A jelenlegi árfolyamával a BNB az év eleji 300 dollár körüli induló árfolyamához képest majdnem megduplázódott.

Ennek a lenyűgöző árfolyam-emelkedésnek az ellenére a jelenlegi piaci elemzés azt sugallja, hogy a BNB medvés trendben van, amint azt a Relative Strength Index (RSI) is jelzi.

Az RSI e cikk írásakor az 50-es semleges vonal alatt volt. Ez a pozíció azt jelzi, hogy az általános momentum medvés, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy a befektetők nyereséget vettek fel a jelentős emelkedés után, vagy az általánosabb piaci körülmények befolyásolják a hangulatot.

Olvastad már? A kriptopiac stabilizálódni látszik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!