A kriptopiac stabilizálódni látszik

-

A hetekig tartó idegeskedés és kiáramlás után a teljes kriptopiaci kapitalizáció az elmúlt 24 órában meglepő módon 2,43 billió dollár körül stabilizálódott.

És az élen? Nem más, mint maga a Bitcoin, ami egy potenciálisan bikás fordulatra utal.

A kripto befektetési termékekből történő több hetes, figyelemre méltó pénzkiáramlást követően az elmúlt napokban fokozatosan változott a trend.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az amerikai központú spot Bitcoin ETF-ek például hétfőn összesen közel 130 millió dollárnyi készpénzbeáramlást regisztráltak, és egyik kibocsátó sem jelentett negatív pénzforgalmat.

Ez a pozitív lendület a kriptopénzpiac iránti növekvő befektetői bizalmat jelzi.

A kriptopiaci bizalom lendületet kap

A kriptopénzpiac az elmúlt hónapokban jelentősen profitált a pozitív szabályozási környezetből.

Az Európai Unió már megkezdte a kriptopénzpiac (MiCA) szabályozási keretrendszerének érvényesítését. Ennek következtében várhatóan több intézményi befektető zökkenőmentesen lép be a régióban a web3 területére.

Eközben más jelentős joghatóságok, köztük India, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Szingapúr és Hongkong is ugyanebbe az irányba haladnak.

Annak ellenére, hogy Kína betiltotta a Bitcoin-bányászatot, a kínai bányászpoolok még mindig a piaci részesedés közel 54 százalékát birtokolják.

A most megvásárolható legjobb altcoinok

Polkadot (DOT)

A Polkadot (DOT), egy gyorsan növekvő layer-zero hálózat, amely mögött egy élénk fejlesztői és befektetői közösség áll, heti időkeretben bullish kilátásokat alakított ki.

Technikai szempontból a DOT árfolyama már kitört a makro-csökkenő ékből, és egy 40-50 százalékos rali küszöbén áll.

kriptopiac
Forrás: X

A teljesen felhígított, körülbelül 9,2 milliárd dolláros értékeléssel ez a közepes kapitalizációjú altcoin körülbelül 37 millió dollárt költött marketingre az elmúlt évben.

Említésre méltó, hogy a Polkadot ökoszisztéma 2 millió dollárt fektetett be az Indy 500-ba, közvetlenül Conor Daly, egy legendás autóversenyző szponzorálásával.

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA), egy felső szintű Layer 1 blokklánc, a végső decentralizáció eléréséhez szükséges kezdeti útitervének utolsó szakaszában van.

A hamarosan tervezett jelentős hálózati frissítésekkel a Cardano hálózat több web3 fejlesztőt vonzott a várható altszezon előtt.

A népszerű kriptoelemző, Capitan Faibik ennek eredményeképpen biztos benne, hogy az ADA árfolyama jó helyzetben van egy hamarosan bekövetkező bikás kitöréshez.

kriptopiac
Forrás: X

Az elemző kiemelte, hogy az ADA hamarosan legalább 70 százalékos rallyt produkálhat, miután megerősítette a csökkenő ék bullish kitörést.

Ezekre a fejleményekre összpontosítva a befektetők tájékozottak maradhatnak, és potenciálisan kihasználhatják a kriptopénzpiac bikás trendjeit.

Olvastad már? Semmi bohóckodás: Az APE zöldben kereskedik, de a Raboo nyeresége meghaladja a Cardano-t.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a kriptoszabályozások jönnek az EU-ban 2025-ben

Az Európai Unióban egy egyre komolyabb kriptoszabályozás van kialakulóban, a változásnak pedig a MiCAR az egyik sarokköve. A MiCAR valódi hatása azonban – más kritikus fontosságú...

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!