A Binance vezetője: több szabály, több kriptofelhasználó

-

A Binance regisztrált felhasználóinak száma idén június 12-én érte el a 200 milliót.

A világ legnagyobb kriptotőzsdéjének vezérigazgatója, Richard Teng ez alkalomból válaszolt a felhasználók kérdéseire. Íme a kérdések és a vezető válaszai.

Mi kellett ahhoz, hogy a Binance mindössze két év alatt 100-ról 200 millióra tudja növelni a regisztrált felhasználóinak a számát?”

Richard Teng szerint a sikerben fontos szerepet játszott egyfelől az, hogy világszerte rohamosan nő a kriptoeszközök elfogadottsága, másfelől a Binance, a felhasználóit előtérbe állítva, egy sor intézkedést hozott a kereskedés biztonsága és a felhasználói pénzek védelme érdekében.

„A bizalmat nem volt könnyű megszerezni. A Binance mindig is egy felhasználó-központú, a felhasználók érdekeit messzemenően szem előtt tartó szervezet lesz” – erősítette meg a vezető.

Ennek a megközelítésnek része, hogy a Binance folyamatosan figyeli, milyen termékekre tartanak igényt a felhasználók.

Richard Teng úgy véli, hogy a törvényeknek megfelelő, szabályozott működés, az ebből következő még nagyobb átláthatóság, és az ETF-ek engedélyezése miatt érkező intézményi befektetők még több felhasználót fognak vonzani a platformra, és emiatt a 300 milliós mérföldkő eléréséhez kevesebb időre lesz szükség.

Hogyan fogja a Binance kihasználni a mesterséges intelligencia nyújtotta előnyöket, hogy még jobb szolgáltatásokat tudjon kínálni a felhasználóinak?”

„Az MI megkerülhetetlen, hiszen felgyorsítja és hatékonyabbá teszi a folyamatok működtetését, legyen szó a közösséggel való kapcsolattartásról, a törvényi megfelelőség biztosításáról, marketingről vagy az ügyfelek kiszolgálásáról” – válaszolja a Binance vezetője.

Az MI már jelen van a Binance platformján, anélkül, hogy ezt a felhasználók észrevennék. Ugyanakkor az új technológia használatbavétele egy hosszú folyamat, amelynek értékelése jelenleg is zajlik.

A Binance folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, és a felhasználóival együtt vesz részt ebben a tanulási folyamatban.

Mostanában sokat beszélt a törvényeknek való megfelelésről. Milyen hatással lesz Ön szerint a szabályozási környezet változása a kriptoeszközök elfogadottságára?”

„Lehet szeretni, vagy nem szeretni, a dolgok akkor is a nagyobb szabályozottság irányba haladnak. Egyre több a szabály. Én azonban pozitívan tekintek erre a folyamatra. Ahhoz, hogy a kriptó széleskörben elfogadott fizetőeszközzé váljon, meg kell felelnie a nagytöbbség elvárásainak, akik a szabályokra a biztonság garanciáiként tekintenek – ellentétben a korán csatlakozókkal, akik azonnal bíztak az eszközökben” – véli Richard Teng.

Már 18 országban alkalmaznak különböző jogszabályokat, amelyek megteremtik azt az átláthatóságot, amelyre a fejlődéshez, az újabb intézményi befektetők csatlakozásához feltétlenül szükség van.

„Ennek a folyamatnak még csak az elején járunk” – hangsúlyozta a szakember.


Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Mi a Binance álláspontja a tokenek listázásáról, illetve hogyan lehet garantálni a listázott tokenek megbízhatóságát és a megfelelő piaci teljesítményét?„

A Binance nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ez a folyamat megfelelő keretek között menjen végbe.

Az eddigi listázások történte azt mutatja, hogy idén még nem volt olyan listázott token a Binance-en, amely ne hozta volna vissza a befektetése értékét, állítja Richard Teng, kiemelve, hogy ez egyáltalán nem jellemző minden platformra.

„Rátekintve a listázott tokenek elmúlt 180 napban nyújtott legjobb teljesítményeire, azt látjuk, hogy a mieink körülbelül 180%-os megtérülési mutatóval rendelkeznek, ami a piacon elérhető legmagasabb érték” – hangsúlyozza a Binance vezérigazgatója.

Ez pedig nem a véletlen műve, teszi hozzá. Ez azért van így, mert a Binance mindent elkövetett azért, hogy a csalásokat visszaszorítsa a platformján.

Éppen ezért erős a bizalom a platform iránt, a törvénytelen műveletek lényegében megszűntek, a listázás a lehető legnagyobb rendben zajlik.

„Ez nem zárja ki a hiba lehetőségét, úgyhogy nem állíthatom, hogy ilyen soha nem fog előfordulni, de mindent elkövetünk azért, hogy a bizalom megmaradjon, és hogy a közösségünk továbbra is támogassa az erőfeszítéseinket” – mondta a vezető.

Kellett a Binance-nek változtatni a stratégiáján, és ha igen, hogyan tudtak alkalmazkodni a változó körülményekhez, és milyen irány várható a jövőben?”

„Hét évvel ezelőtt, amikor a Binance-t alapították, még egészen más volt a piaci és szabályozói környezet”- kezdi válaszát Richard Teng.

A termékek iránt a legnagyobb kereslet a lakosság irányából mutatkozott, a bankok, a nagy pénzügyi intézmények egyszerű átverésként tekintettek a kriptóra. A hatóságok sem fordítottak túl nagy figyelmet rájuk, mert úgy vélték, maguktól eltűnnek.

„Ma mégis az a helyzet, hogy világszerte a hatóságok harmada alkalmaz szabályokat ezen a területen, a jogszabályok száma pedig csak nő. Az ETF-eket több országban is jóváhagyták, például Kanadában, Ausztráliában és Hongkongban. A teljes kriptopiaci kapitalizáció körülbelül 2,5 – 2,6 billió dollárt tesz ki, amelyből csak a Bitcoin 1,3 billiót képvisel. A kriptó olyan méretűvé nőtte ki magát, hogy már nem lehet eltekinteni a jelenlététől, és velünk is fog maradni” – állítja Richard Teng.

Végezetül, Richard Teng elmondta, hogy abban reménykedik, hogy a kriptó-adaptáció a jövőben annyira felgyorsul, hogy az 1 milliárdos felhasználói szám is belátható időn belül elérhető válik, és a kriptó előnyei egyre több ember számára válnak nyilvánvalóvá.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Binance-ről 

A Binance a világ vezető blokklánc ökoszisztéma és kriptovaluta infrastruktúra szolgáltatója, amelynek pénzügyi termékei közé tartozik a legnagyobb volumenű digitális eszköztőzsde.

A világszerte milliók bizalmát élvező Binance platform elkötelezett a felhasználók pénzügyi szabadságának növelése mellett, a kriptotermékek és – ajánlatok széles körű portfóliójával rendelkezik, beleértve a következőket: kereskedés és pénzügyek, oktatás, adatok és kutatás, befektetés és inkubáció, decentralizációs és infrastrukturális megoldások, társadalmi edukáció.

További információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.binance.com

Olvastad már? A Sealana 6 millió dollárral a zsebében, július 2-án tartja airdrop-ját

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!