Az XRP és a MTAUR az új 10-szeres ATH felé tart – szerezd meg az alacsony árakat, amíg lehet!

-


Vendégbejegyzés


A Ripple (XRP) jelenleg a figyelem középpontjában áll, mivel az elemzők jelentős árfolyam-emelkedést jósolnak.

A pozitív technikai mutatók és a jogi ügy lehetséges megoldása hajtja ezt az optimizmust.

Az XRP az elemzők szerint új magasságokba emelkedhet, az árcélok 2,90 és 16,10 dollár között mozognak.

Az EGRAG CRYPTO, egy népszerű piaci elemző megállapította, hogy a Ripple (XRP) legutóbbi havi gyertyája egy fő ellenállási szint felett zárt, ami potenciális ugrásra utal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bikás hangulatot tovább erősítik a szakértők, akik szerint a Ripple (XRP) döntő jogi győzelme még magasabbra lendítheti a Ripple (XRP) árfolyamát.

A Ripple (XRP) mellet egy másik projekt is egyre nagyobb figyelmet kap: Minotaurus (MTAUR).

Jelentős növekedési potenciállal rendelkező, ígéretes tokenként aktívan felhívja magára a figyelmet.

A következőkben megtalálod a legfontosabb okokat, amelyek miatt potenciálisan túlszárnyalhatja a Ripple (XRP) eddigi felfelé ívelő pályáját.

A Minotaurus (MTAUR) felé fordulva potenciális sikert lehet elérni

A Statista szerint a 14,78 milliárd dolláros casual gaming üzletág a Statista előrejelzései szerint évente 9%-kal fog bővülni.

A Minotaurus, egy blokkláncos játékprojekt, amely jelenleg előértékesítésben van, nemcsak belépni szándékozik ebbe a szektorba, hanem rengeteg sikert kíván látni benne.

xrp

Alapvetően egy blokklánc-alapú labirintus navigációs játékról van szó, ahol a játékosok szeszélyes lényekkel harcolnak, csapdákat kerülgetnek, és virtuális valutát szereznek.

A Minotaurus egy mobilra optimalizált élmény, amely lehetővé teszi a karakterek testreszabását, power-upok beszerzését, új régiók feloldását és a képességek szintlépését, bárhol is legyél.

Mi a teendő most?

Ha szeretnéd tudni, hogyan alakul a Minotaurus, és szeretnéd megszerezni az egyedülálló akciót, akkor korai támogatónak kell lenned.

Használj $MTAUR tokeneket, hogy feloldd a Minotaurusz karaktereket, vásárolj dolgokat, személyre szabd az avatárodat, hozzáférj exkluzív zónákhoz, és ösztönzőket kapsz, amikor meghívod barátaidat.

Az előértékesítés során a tokenek tulajdonosai hozzáférhetnek a 0,00004 dollár értékű tokenekhez, szemben a 0,00020 dolláros jegyzett árral, ami ötszörös árcsökkentést jelent.

Ezenkívül élvezhetik a megszolgálási ösztönzőket és az ajánlási bónuszokat is.

xrp

Az aggódók számára a Minotaurus a biztonságot garantáló, hitelesített okosszerződésekkel bizonyítja a megbízhatóságot és a nyitottságot. Olyan neves cégek vettek részt benne, mint a SolidProof és a Coinsult, ami sokat elárul.

A projekt jelenleg az alacsony árat, az erős hasznosságot, a piaci potenciált és a szigorú biztonsági intézkedéseket ötvözi, ami remek belépési pontként pozícionálja bizonyos kripto rajongók számára.

Ne maradj le róla – csatlakozz az előértékesítéshez, és takaríts meg 80%-ot a pénztárcád összekapcsolásával még ma.

Ráadásul a TUJ553 kódot használva a megjelenéstől számított 48 órán belül további 5% bónuszt kaphatsz.

A Ripple (XRP) jóváhagyta a globális átutalásokat a jogi csatározások közepette

A Ripple (XRP) számára jelentős fejlemény, hogy a kriptopénzt Dubai engedélyezte globális átutalásokra, ami jelentős nemzetközi növekedést jelez az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) folyamatban lévő jogi kihívásai ellenére.

Ez az engedély a Ripple terjeszkedési potenciálját és befolyását bizonyítja a globális pénzügyi rendszerben.

Ezen pozitív hírek közepette a Ripple (XRP) erősen tartja magát 0,47 dollár körül, a jogi bizonytalanságok ellenére rugalmasságot mutat.

A SEC eredetileg 2 milliárd dolláros büntetést kért a Ripple (XRP) ellen, mert állítólag be nem jegyzett értékpapír-ajánlatokat tett, de a legújabb becslések szerint ez a bírság jelentősen, 25 millió dollár alá csökkenhet.

A SEC-vel folyó jogi csata bizonytalansági felhőt vetett a Ripple (XRP) jövője fölé, de a vállalat továbbra is reménykedik.

A jogi elemzők szerint a bíróság célzott intézkedéseket választhat a vádak kezelésére anélkül, hogy a Ripple (XRP) alaptevékenységét megzavarná.

A SEC kontra Binance ügyben nemrégiben hozott ítélet, amely elutasította a SEC követeléseit a Binance BNB tokenjével kapcsolatban, precedenst teremthet a Ripple (XRP) számára kedvezően.

Mindez hozzájárult az optimistább piaci hangulathoz, és az elemzők a Ripple (XRP) potenciális árfolyam-emelkedését vetítik előre.

A szakemberek előrejelzése szerint egy kedvező döntés esetén a Ripple (XRP) új magasságokba emelkedhet, esetleg 2,90 és 16,10 dollár közé.

A szélesebb kriptopénzpiac is tükrözi ezt a pozitív hangulatot, az olyan főbb eszközök, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) nyereséget mutatnak.

A Ripple (XRP) képessége, hogy a jogi kihívások és a piaci ingadozások közepette is képes megőrizni értékét, erős fundamentumairól és a piaci bizalomról tanúskodik.

A SEC-vel folytatott jogi csata előrehaladtával az eredmény valószínűleg fontos precedenseket fog teremteni az egész kriptopénz-iparág számára.

Következtetés

A Ripple (XRP) jelenleg a figyelem középpontjában áll, mivel az elemzők jelentős árfolyam-emelkedést jósolnak.

A pozitív technikai mutatók és a Ripple kontra SEC jogi ügy lehetséges megoldása hajtja ezt az optimizmust.

A bikás hangulatot szakértők is alátámasztják, akik szerint a Ripple (XRP) döntő jogi győzelme magasabbra lendítheti az árfolyamot.

Hasonlóan sokan vannak, akik úgy vélik, hogy a Minotaurus (MTAUR) nagyságra hivatott – egyes előrejelzések szerint gyors potenciális sikert érhet el.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!