Semmi bohóckodás: Az APE zöldben kereskedik, de a Raboo nyeresége meghaladja a Cardano-t.

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek kedvelőinek be kell kötniük a biztonsági övet, és fel kell készülniük a piac által kínált változatos lehetőségekre.

Habár a Cardano nem a legjobb formáját hozta, még mindig egy top érme, amibe érdemes befektetni. Az APE is zöld színben kezdett kereskedni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


De a figyelem középpontjában a Raboo, egy új AI mém érme áll, amely rengeteg potenciállal rendelkezik.

A Raboo a robbanásszerű növekedésről szóló beszélgetésekkel és egy előértékesítési sikertörténettel kelt feltűnést a kriptopénzek világában.

Nézzük meg, miért lehet ez az előremutató mémérme a kriptopénzek következő nagy dobása.

APE: a bikák fenn tudják-e tartani a bikás trendet?

Az APE nagy hype-ot keltett az ökoszisztémán belül, főként az NFT gyűjtemények MAYC és BAYC sikere miatt.

Ez serkentette a befektetők érdeklődését az APE iránt, amelyet az említett kezdeményezések kriptopénzének tekintettek.

Az izgalmakat fokozta az APE későbbi bevezetése számos kriptopénz-tőzsdére.

Az ApeCoin (APE) az elmúlt 7 napban 4,17%-ot emelkedett, és jelenleg 0,95 dolláron kereskednek vele. Az APE piaci kapitalizációja 574,8 millió dollár, és a 116. helyen áll.

Az utóbbi 24 órában 34,6 millió dollár értékű kereskedés történt rajta. Az 1 milliárd tokenből 604,8 millió token van jelenleg forgalomban.

A Cardano árfolyamnövekedése a kereskedési volumenben

Az ADA jelenleg 0,4069 dolláron kereskedik, ami 5,7%-os emelkedést jelent az előző naphoz képest a CoinMarketCap szerint.

Ezenkívül a piaci értéke 14,5 milliárd dollár körüli értékre emelkedett, ez a kereskedési volumen növekedése erőteljes piaci aktivitást és lehetséges jövőbeli növekedést jelez.

A legnagyobb kriptopénzhez igazítva a Bitcoin (BTC) több mint 3%-kal emelkedett ugyanezen időszak alatt, és 63.491 dolláron zárt.

Nevezetesen, az ADA kereskedési volumene 50,12%-kal nőtt, míg a BTC növekedése 89%-kal ugrott meg.

A Cardano törekvése az ökoszisztéma stratégiai növekedésére az ADA elsődleges mutatóinak közelmúltbeli megugrása mögött.

Egy fontos lépésként a Cardano alapítója, Charles Hoskinson a YouTube-on bejelentette egy ideiglenes alkotmányozó bizottság megalakítását.

Ennek az intézkedésnek a célja a Cardano irányítási keretének megerősítése a stabilitás és a jövőbeli növekedés elősegítése érdekében.

Előtte a Polkadot csoport aktívan gondolkodott egy olyan híd létrehozásán, amely a Cardanóval való interakciót szolgálja. Mindezen intézkedések állítólag újra felfelé viszik a Cardano árfolyamát.

A Raboo kiemelkedik a mesterséges intelligencia integrálásával

A népszerű új AI mém érme, a Raboo (RABT) Initial Coin Offering (ICO) néven hullámokat vet a piacon, és bizonyítja, hogy az ICO-k miért fantasztikus lehetőségek a befektetésekhez.

A Raboo initial coin offering (ICO) lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy a kezdetektől fogva részt vegyenek a legmodernebb kezdeményezésekben.

A Raboo a mesterséges intelligencia beépítésével a felhasználói elkötelezettség és a tartalomkészítés javítása érdekében a legjobb érmévé vált, amelybe érdemes befektetni.

A Raboo kiemelkedik a kompetitív mémérmék piacán az AI-alapú stratégiájának köszönhetően, ami egyben rávilágít a vállalat jelentős terjeszkedési és befolyásolási potenciáljára a kriptopénzek területén.

A Raboo ICO-ban való részvétellel a befektetők egy olyan úttörő kezdeményezés részesei lehetnek, amely a mesterséges intelligenciát (AI) a mémcoin műfajának újragondolására használja, a közösség, a technológia és a szórakoztatás különleges ötvözetét nyújtva.

A Raboo jelenleg 0,0048 dolláros tokenenkénti áron tartja előértékesítését. A piacra lépésig a Raboo az előrejelzések szerint 100-szorosára fog nőni.

A Raboo lehetőségei nyilvánvalóak, ha figyelembe vesszük a lenyűgöző tulajdonságait és jellemzőit.

Következtetés

A kriptovaluták egyre bővülő birodalmában számos perspektíva létezik.

A kriptopénz-iparág virágzik, mivel az APE folyamatosan zöldül, a Cardano kereskedési volumene növekszik, a Raboo pedig felforgatja a mémérmék piacát.

Ne hagyd ki a Raboo lehetőségeit, vegyél részt az előértékesítésben, nézd meg a legmodernebb funkciókat, és tarts lépést a folyamatosan változó iparággal.

A Raboo lehet a titkos fegyver, amit már régóta keresel.

Itt vehet részt a Raboo előértékesítésében:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!