A 21Shares benyújtja a Solana ETF kérelmet: A SOL 1000 dollárig emelkedik – vajon a MTAUR a következő aki berobban?

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) megszilárdította vezető blokklánc-platformként szerzett hírnevét, amelyet nagy sebességű tranzakciós képességei és a decentralizált alkalmazásokat támogató robusztus infrastruktúra miatt ismernek el.

A 21Shares legutóbbi lépése, hogy benyújtotta a Solana (SOL) ETF-et az Egyesült Államokban, jelentős mérföldkövet jelent, a VanEck nyomdokaiba lépve.

A bejelentés a Solana (SOL) körüli növekvő optimizmusról tanúskodik, amelyet a fejlődő kriptorendszerek és a megnövekedett intézményi érdeklődés hajt.

A 21Shares Core Solana (SOL) ETF célja, hogy egyszerű és költséghatékony kitettséget biztosítson a Solana (SOL) számára, tükrözve a kriptopénz elérhetőbbé tételének stratégiai törekvését.

Furcsa módon a Solana (SOL) ETF bejelentésének reflektorfénye a Minotaurus (MTAUR), egy másik ígéretes tokenre is felhívta a figyelmet a piacon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Minotaurus (MTAUR), amely egyedi játékbeli mechanizmusáról és bővülő hasznosságáról ismert, a mai piacon jelentős növekedési potenciállal rendelkező jelöltként tűnik ki.

Olvasd tovább, hogy megtudd, mitől olyan vonzó, és mit kínál azoknak, akik a potenciálisan legmegfelelőbb időben, azaz most ugranak be.

Fedezd fel a Minotaurus ($MTAUR): A nagyszerű üzlet a blokklánc-játékok területén

Felkészültél egy új kalandra a blokkláncjátékok terén? A Minotaurus ($MTAUR) lehetőséget ad arra, hogy szuper olcsón csatlakozhass az izgalmas világához.

Jelenleg $MTAUR tokeneket vásárolhatsz mindössze 0,00004 dollárért darabonként – 80%-kal olcsóbban, mint a jövőbeli tőzsdei ár!

A Minotaurus-t miért érdemes választani?

Azok számára, akik még nem döntöttek, íme néhány nyomós ok, amiért érdemes beszállni:

  • Hatalmas megtakarítás a korai belépőknek

Az első előértékesítési szakaszban a $MTAUR tokenek ötször olcsóbbak, mint a tervezett 0,00020 dolláros tőzsdei jegyzési ár. Szállj be korán és spórolj rengeteget!

  • Extra kedvezmények

Több tokent kaphatsz a megszolgálási idő meghosszabbításáért. Szerezz extra előnyöket, ha barátaidat ajánlod a projekthez.

  • Kivételes hasznosság

$MTAUR tokeneket cserélhetsz játékbeli valutára, és játékbeli vásárlásokat végezhetsz. Szabd testre avatárodat, játssz minijátékokat, szerezz sebességnövelést és lépj be különleges zónákba. Emellett bónuszokat szerezhetsz, ha meghívod barátaidat játszani.

  • Mókás és lebilincselő játék

A Minotaurus egy szórakoztató, végtelenített futó labirintusjáték, ahol labirintusokon navigálsz, akadályokat kerülgetsz, ellenségekkel harcolsz, és rejtett kincseket találsz. A görög mítoszok által inspirált játék izgalmas és magával ragadó élményt nyújt.

solana

  • Biztonságos és megbízható

A Minotaurus biztonságos, a SolidProof és a Coinsult által végzett ellenőrzésekkel. A projekt mögött álló csapat komoly sikertörténettel rendelkezik a kriptovilágban, így megbízható választás.

  • Növekvő piac

A Minotaurus része a virágzó casual gaming piacnak, amely a Statista szerint évente várhatóan több mint 9%-kal fog növekedni. A hasonló játékok 5,9 milliárd letöltésével 2023-ban egyértelmű, hogy a Minotaurus a megfelelő helyen van a megfelelő időben.

Az idő senkit sem vár – cselekedj gyorsan!

Az elővásárlási tokenek száma korlátozott, és ez a különleges 80%-os árcsökkentés nem tart sokáig.

Szerezzétek meg most a $MTAUR tokeneket, és csatlakozzatok egy izgalmas blokkláncjáték-projekthez a legkorábbi szakaszában.

>> Vásárolj $MTAUR-t most – 80%-os kedvezmény! <<

Itt az 5%-os booster bónuszod – használd az ECB252 kódot a pénztárnál a cikk megjelenésétől számított 48 órán belül.

A 21Shares a Solana ETF-et a növekvő ökoszisztéma fejleményei közepette nyújtja be

És most beszéljünk egy olyan lépésről, amely valamiféle katalizátorként szolgált a Minotaurus (MTAUR) iránti fokozott érdeklődéshez.

A kriptopénzpiac számára jelentős lépésként a 21Shares benyújtotta a Solana (SOL) ETF-et az Egyesült Államokban, a VanEck nemrégiben benyújtott kérelmét követően.

A stratégiai lépés a Solana (SOL) iránti növekvő intézményi érdeklődést tükrözi, amely blokkláncplatform a nagy sebességű tranzakcióiról és a decentralizált alkalmazások robusztus infrastruktúrájáról híres.

A javasolt 21Shares Core Solana (SOL) ETF célja, hogy költséghatékony módot kínáljon a Solana (SOL) iránti kitettség megszerzésére közvetlen tulajdonlás nélkül, ami a szabályozási dinamika fejlődésével kulcsfontosságú pillanatot jelent a kriptoipar számára.

Az izgalmat tovább fokozza, hogy a Solana (SOL) bevezetett egy úttörő funkciót, amely lehetővé teszi a kriptotranzakciókat bármely weboldalon.

Ez az újítás forradalmasítja az online fizetéseket, megkönnyítve a felhasználók számára a Solana (SOL) zökkenőmentes tranzakcióit a különböző platformokon.

Ez a fejlődés várhatóan a Solana (SOL) további elfogadását és használatát fogja ösztönözni, erősítve ezzel a piaci pozícióját.

Raoul Pal, a Real Vision Group társalapítója megosztotta a Solana (SOL) bikás előrejelzését, és azt jósolta, hogy az árfolyam 1000 dollárra emelkedhet a kulcsfontosságú ökoszisztéma-fejlesztések közepette.

Az olyan technológiai újításokat kiemelve, mint az NFT kompresszió, a Blink, a Fire Dancer és a ZK kompresszió, Pal hangsúlyozza a Solana továbbfejlesztett tranzakció-feldolgozási képességeit és skálázhatóságát.

A token lenyűgöző rugalmasságról tett tanúbizonyságot, a piaci volatilitás ellenére is megtartotta az erős támogatottsági szinteket.

Jelenleg 149 dolláron kereskedik, a Solana (SOL) 11%-os emelkedést mutatott az elmúlt héten, és ezzel felülmúlta a főbb kriptovalutákat, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH).

Az intézményi érdeklődés növekedésével és a technológiai fejlesztések folytatódásával a Solana (SOL) jelentős árfolyam-emelkedésre van pozícionálva.

Ráadásul a legutóbbi on-chain adatok és a piaci elemzők a Solana (SOL) felfelé ívelő pályáját vetítik előre, a bikák pedig a 150 dolláros szintet szemlélik.

Bizonyos medvés érzelmek ellenére az eszköz növekedési lendülete továbbra is erős, amit az intézményi beáramlások és a közelmúltbeli ETF-bejelentések is alátámasztanak.

A Solana (SOL) piaci tőkeértéke megugrott, és a napi kereskedési volumenek jelentős növekedést mutattak, ami újbóli fellendülésre utal.

A technológiai fejlesztések, az intézményi érdeklődés és a stratégiai fejlesztések kombinációja a Solana (SOL) a kriptopiac kulcsfontosságú szereplőjeként pozícionálja.

Az ökoszisztéma további bővülésével a SOL számára ígéretesnek tűnik a jövő, és potenciális jelentős árfolyam-emelkedés van kilátásban.

Következtetés

A Solana (SOL) erősítette pozícióját, mint vezető blokkláncplatform. A 21 Shares által a közelmúltban benyújtott Solana (SOL) ETF-bejelentés az Egyesült Államokban kiemeli a növekvő intézményi érdeklődést, és jelentős mérföldkövet jelent.

A Solana (SOL) ETF-bejegyzéséről szóló tudósításnak köszönhetően egy másik ígéretes token, a Minotaurus (MTAUR) is napvilágot látott.

 

Az előértékesítő projekt úgy tűnik, hogy mindent kitalált az alapján, ahol most áll.

Az előnyös előértékesítési ár (-80%), párosulva a jelentős bővülési potenciállal, egyértelművé teszi az utat a legtöbb rajongó számára – szállj be minél előbb, hogy a lehető legnagyobb növekedést érd el, ha a projektnek sikerül sikerrel járnia.

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!