A Hamster Kombat TGE miatt a TON az egekbe szökik?

-

A Toncoin jelenleg 7,82 dolláron kereskedik, és az elmúlt hetekben viharos utat járt be, ami a kriptopiac rugalmasságát és volatilitását egyaránt tükrözi.

A június 15-én 8,182 dolláros történelmi csúcsra szárnyaló Ton kezdetben félelmetes ellenállásba ütközött a megnövekedett eladási nyomás közepette, és a 6,79 dolláros szilárd támaszra kényszerült vissza, amelyet rendületlenül megvédett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mit mutat a Ton technikai elemzése

A legújabb trendek azonban optimistább képet festenek a Toncoin rajongók számára.

Az érme június 19. óta felfelé ívelő pályára állt, és egy közel párhuzamos csatornán belül határozottan magasabb csúcsokat és magasabb mélypontokat alakított ki.

Ez a mintázat bikás hangulatot sugall, mivel a Ton igyekszik a jelenlegi 7,82 dolláros támaszszint felett tartani magát.

Az elemzőket óvatosságra inti, hogy ennek a támasznak a megsértése a 7,5 dolláros szint újbóli teszteléséhez vezethet, ami aláhúzza a jelenlegi árdinamika kritikus jellegét.

ton
Forrás: CoinGeco.com

Hamster Kombat TGE

Az izgalmakat fokozza a nagy érdeklődéssel várt Telegram kattintós játék, a Hamster Kombat közelgő Token Generation Event (TGE), amely 2024 júliusára van kitűzve.

Az esemény, amely a Ton Blockchain-t fogja felhasználni a tokengeneráláshoz és a airdrop szétosztáshoz, mind a játékrajongók, mind a kripto befektetők figyelmét felkeltette.

A Ton tárcák játékplatformba való integrálásának kilátása tovább fokozta a hangulatot, ami potenciálisan új csúcsok felé repítheti a Toncoint.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Az ökoszisztéma bővülése és jövőbeli kilátások

A Ton Blockchain ezzel párhuzamosan a Total Value Locked (TVL) exponenciális növekedésének volt tanúja, amely az év eleji 13,51 millió dollárról 2024. július 3-ára elképesztő 725,31 millió dollárra ugrott.

E jelentős növekedés alátámasztja a Ton bővülő ökoszisztémáját és a befektetők bizalmát az alapul szolgáló infrastruktúrába.

Előretekintve a kriptoközösség kíváncsian várja, hogy a Toncoin képes lesz-e áttörni az ATH-ját és fenntartani a felfelé irányuló lendületet, amelyet potenciálisan mind a technikai mutatók, mind az olyan piaci fejlemények, mint a Hamster Kombat TGE táplálhatnak.

Miközben a Ton navigál ezeken a kritikus fordulópontokon, az érdekeltek továbbra is készen állnak a további fejleményekre, amelyek alakíthatják a pályáját a digitális eszközök fejlődő táján.

Olvastad már? A Pepe Unchained reflektorfényben: gyűjtése megközelítette a 2 millió dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!