A Dogecoin lenullázza magát?

-


Vendégbejegyzés


A Dogecoin (DOGE) mondhatni lassan az életéért küzd: a múlt heti -3.5%-os mélyrepülése után a befektetők kis túlzással már azon kezdenek aggódni, hogy akár teljesen le is nullázódhat.

Ugyan a Dogecoin társalapítója, Billy Markus megpróbált némi optimizmust lehelni a DOGE közösségébe azzal, hogy rámutatott a Ferrari kriptovaluta fizetéseket elfogadó döntésére, de úgy néz ki, ez még egyenlőre nem győzte meg őket.

A luxus sportkocsik gyártója a tranzakciók zökkenőmentessége érdekében mostantól a BitPay kriptopénz fizetési processzorral fog együttműködni, és elfogadja majd a Bitcoint, az Ethereumot, a Ripplet és a Dogecoint is.

Ezzel a lépésével pedig szinte választ ad az iparág már szállóigévé vált „When Lambo” kérdésére.

DOGE árfolyam elemzés: A Dogecoin lenullázza magát?

A cikk írásakor a Dogecoin 0,059 dolláros piaci árfolyamon kereskedik (ami 24 óra leforgása alatt +1,14%-os változást jelent).

A Dogecoin árfolyama október 9-én süllyedt le igazán drámaian, egészen a 20 EMA alá.

dogecoin

A 20 EMA mindig egy kritikus szintet képez, és illik rá nagyon figyelni. Erre jó példa az, amikor augusztus közepén egy „aranykereszt” 4 nap leforgása alatt „halálkeresztté” változott, és -26%-os visszahúzódást eredményezett.

Ez a hirtelen jött kaszkád a Dogecoin árfolyamát a mélyponton hagyta, az alsó támasz alapja pedig 0,0594 dollárnál alakult ki.

A 200 EMA (0,07 dolláron állt) még mindig az ereszkedő felső trendvonal fölött tartózkodik.

Ami pedig a Dogecoin mutatóit illeti, az RSI indikátor folyamatosan melegszik, igaz, az ár a 20 EMA alatt maradt. Előfordulhat tehát, hogy az RSI hangulata medvésre (bearish) vált.

Ez a 20 EMA alatti további konszolidáció szükségességére hívja fel a figyelmet.  

A MACD -0,0001-nél (apróbb medvés eltérés) áll, és ez is kihangsúlyozza a mostani árpozíció csökkenő lendületét.

Bárhonnan is vesszük szemügyre, tisztán látszik, hogy a Dogecoin bizony a túlélésért küzd.

dogecoin
Forrás: tradingview.com

A DOGE 20 EMA feletti célja 0,062 dollár (lehetséges +3,56%), míg a lefelé irányuló kockázat a 0,0575 $-nál lévő alacsonyabb támaszszintre (lehetséges -3,96%) eshet.

A Dogecoin kockázat nyereség arányát (0,9) tehát egyértelműen a kockázat határozza meg, és türelemre int. 

A DOGE ármozgása okkal aggasztja a befektetőket, és egyre inkább kezdenek felfigyelni a  Meme Kombat új mém érmére.

A Meme Kombat 2023 egyik legjobb mém érme előértékesítése

A Meme Kombat egy olyan úttörő kezdeményezés, mely egy decentralizált Web3 platformban egyesíti a nosztalgikus játékok és a GambleFi világát.

A kérdés jogos: miért jó, ha a potenciális befektetők figyelnek rá?

A decentralizált Meme Kombat projekt lényege a harci arénájában rejlik, ahol összecsapnak egymással az indulatok, és a jól ismert mém karakterek. 

A játékosok kedvük szerint fogadhatnak ezekre a mesterséges intelligencia által vezérelt  animációs csatákra, és a végeredmény jó megtippelése esetén vonzó jutalmakban lehet részük.

Az 1. évad  11 különböző mémkarakterrel indul, és már a 2. évad is a küszöbön toporog, a tervek szerint 2023 decemberében mutatkozik be.

Minden csata egy új élménynek ígérkezik, ami elkötelezett játékosokat teremt. 

Vásárolj Meme Kombatot itt

A Meme Kombat a GambleFi iparág új üdvöskéje 

A projekt teljesen biztonságos, okosszerződését a Coinsult auditálta

Az alapító és a projekt vezetője, Matt Whiteman jól ismert a kriptotérben.

Mivel a folyamattervezésben már van két évtizedes tapasztalata, és egyúttal a North Technologies COO -ja is, ez hitelessé és megbízhatóvá teszi a Meme Kombatot is.

A projekt átláthatósága és amszterdami címe szintén tisztességet tükröz.

A potenciális befektetők szemében a Meme Kombat tokenomikája is vonzó. A Meme Kombat ($MK) token jelenleg 1,667 dollárért kapható, és le is lehet kötni (passzív jövedelmet és fogadási lehetőséget biztosít). 

A 112%-os APY is több, mint bőkezű. Aki pedig ügyel arra, hogy minél gyakrabban részt vegyen a platform életében, nagyobb jövedelemben lehet része.

Mivel a GambleFi iparág jelenleg fellendülőben van – gondoljunk csak a Rollbit érmére – úgy néz ki, hogy az innovatív megközelítésű Meme Kombatnak is van helye ezen a jövedelmező piacon.

Főleg, mivel a mémek, a játék és a blokklánc egyesítésével valami teljesen új dolgot tud mutatni a kriptoközösségnek.

Azok tehát, akik a portfóliójukat egy igazán egyedi ajánlattal szeretnék diverzifikálni, a Meme Kombat egy fantasztikus lehetőség lehet. 

Vásárolj Meme Kombatot itt

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal. Az Ethereum...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!