A Binance coin (BNB) újjáéled? A lehetőségek vizsgálata

-

A BNB chain heti grafikonja az utóbbi időben nyereséget regisztrált, ami reményt adott a befektetőknek a további nyereségre.

Ha a legfrissebb adatokat vesszük figyelembe, a dolgok még jobbra fordulhatnak, mivel a BNB Galaxy Score-ja a legmagasabb volt a top kriptók között, ami reményt ad egy közelgő bikafutásra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BNB lánc bikás jeleket mutat

A BNB-nek végre sikerült lenyűgöznie a befektetőket, hiszen az elmúlt hét napban több mint 1,5%-kal emelkedett az árfolyama.

A cikk írásakor 214 dolláron kereskedtek vele, több mint 32,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a harmadik legnagyobb kriptónak számít.

Miközben a coin árfolyama emelkedett, a kereskedési volumene is kétszámjegyű mértékben nőtt, ami az árfolyam-emelkedés alapjául szolgált.

Vajon a BNB valóban bikafutamba kezd?

A Binance hálózati aktivitása is emelkedést regisztrált az utóbbi időben, mivel az Artemis adataiból kiderült, hogy a BNB napi aktív címei az elmúlt hetekben növekedtek.

Hasonló növekvő tendencia volt megfigyelhető a blokklánc napi tranzakciói tekintetében is, amelyek egy visszaesés után meredeken emelkedtek.

Forrás: Artemis

A hálózati aktivitáshoz hasonlóan a blokklánc kereskedési volumene is nőtt az elmúlt időszakban.

Ez azt jelezte, hogy a befektetők hajlandóak voltak hatékonyan kereskedni a BNB-vel. A volumen emelkedése az árfolyamának megugrását is támogatta.

Az árfolyam emelkedésének köszönhetően a coin árfolyamvolatilitása is jelentősen emelkedett, ami növeli a további emelkedés esélyét.

A coin közösségi volumene is viszonylag magas volt, ami azt jelenti, hogy az elmúlt héten népszerű coin volt a kriptoterületen.

A fejlesztési aktivitása azonban csökkent – ami negatív jel.

bnb
Forrás: Santiment

A BNB árfolyama tovább emelkedhet feljebb, mivel a legtöbb mutató a bikáknak kedvezett.

A MACD például bikás kereszteződést mutatott. A BNB Chain Money Flow Index (MFI) és a Chaikin Money Flow (CMF) is emelkedett, ami növeli a további felfelé tartó árfolyammozgás esélyét.

bnb
Forrás: TradingView

Olvastad már? A Bitcoin 27 ezer dollár fölé emelkedik, de vajon megállja a helyét?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!