A Binance coin (BNB) újjáéled? A lehetőségek vizsgálata

-

A BNB chain heti grafikonja az utóbbi időben nyereséget regisztrált, ami reményt adott a befektetőknek a további nyereségre.

Ha a legfrissebb adatokat vesszük figyelembe, a dolgok még jobbra fordulhatnak, mivel a BNB Galaxy Score-ja a legmagasabb volt a top kriptók között, ami reményt ad egy közelgő bikafutásra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BNB lánc bikás jeleket mutat

A BNB-nek végre sikerült lenyűgöznie a befektetőket, hiszen az elmúlt hét napban több mint 1,5%-kal emelkedett az árfolyama.

A cikk írásakor 214 dolláron kereskedtek vele, több mint 32,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a harmadik legnagyobb kriptónak számít.

Miközben a coin árfolyama emelkedett, a kereskedési volumene is kétszámjegyű mértékben nőtt, ami az árfolyam-emelkedés alapjául szolgált.

Vajon a BNB valóban bikafutamba kezd?

A Binance hálózati aktivitása is emelkedést regisztrált az utóbbi időben, mivel az Artemis adataiból kiderült, hogy a BNB napi aktív címei az elmúlt hetekben növekedtek.

Hasonló növekvő tendencia volt megfigyelhető a blokklánc napi tranzakciói tekintetében is, amelyek egy visszaesés után meredeken emelkedtek.

Forrás: Artemis

A hálózati aktivitáshoz hasonlóan a blokklánc kereskedési volumene is nőtt az elmúlt időszakban.

Ez azt jelezte, hogy a befektetők hajlandóak voltak hatékonyan kereskedni a BNB-vel. A volumen emelkedése az árfolyamának megugrását is támogatta.

Az árfolyam emelkedésének köszönhetően a coin árfolyamvolatilitása is jelentősen emelkedett, ami növeli a további emelkedés esélyét.

A coin közösségi volumene is viszonylag magas volt, ami azt jelenti, hogy az elmúlt héten népszerű coin volt a kriptoterületen.

A fejlesztési aktivitása azonban csökkent – ami negatív jel.

bnb
Forrás: Santiment

A BNB árfolyama tovább emelkedhet feljebb, mivel a legtöbb mutató a bikáknak kedvezett.

A MACD például bikás kereszteződést mutatott. A BNB Chain Money Flow Index (MFI) és a Chaikin Money Flow (CMF) is emelkedett, ami növeli a további felfelé tartó árfolyammozgás esélyét.

bnb
Forrás: TradingView

Olvastad már? A Bitcoin 27 ezer dollár fölé emelkedik, de vajon megállja a helyét?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!