A Wall Street Memes ($WSM) már javában égeti a tokeneket, felülmúlhatja a Dogecoin, a Shiba Inu vagy a Pepe sikerét?

-


Vendégbejegyzés


A Wall Street Memes ($WSM) nemrég esett át az első nagyobb mértékű tokenégetésén. Az eseményt egy közösségi szavazás előzte meg, és hivatalosan is bejelentették a projekt Telegram-csatornáján.

Az történt, hogy a mém érme csapata elégette a jutalomtárca 10%-át, ami gyakorlatilag 2.257.336 $WSM tokent jelent (nagyjából 80.000 dollár értékben).

A projekt még október elején jelentette be izgalmasnak tűnő token-visszavásárlási programját, ami deflációs hatásával jócskán felpumpálta a $WSM token árfolyamát.

Innentől kezdve a projekt Telegram csatornájának közössége heti rendszerességgel fog arról dönteni, hogy mi legyen a visszavásárolt tokenek sorsa.

Wall Street Memes

A közösség szavazás útján határozhatja meg azt, hogy a tokenek az értéknövelő hatás miatt legyenek-e továbbra is égetve, vagy ehelyett inkább felvegyék őket a Wall Street Memes jutalmazási programjába. 

A legutóbbi tokenégetésre azután került sor, hogy a $WSM megjelent a ByBit Tier-1 szintű tőzsdén, mely nagy biztonságáról híres. A $WSM-et jelenleg 14 tőzsdén jegyzik.

A Wall Street Memes az egyik legnagyobb lakossági befektetési közösség a neten. Még 2021-ben vált ismertté, amikor javában dúlt a mémek iránti őrület a tőzsdéken, és ezidőtájt még a GameStop ($GME) pumpálta a részvényeket.

Wall Street Memes

A Wall Street Memes közösségi média csatornáin már több mint 1 millió követő van jelen, és vicces mémjei miatt sok híresség is – lásd Elon Musk – kapcsolatba lép velük az X-en (korábban Twitter). 

A Wall Street Memes 2023-ban kezdett el igazán terjeszkedni a kriptotérben, akkor, amikor útjára indította a $WSM mém érmét.

A token előértékesítése hatalmas sikert aratott, és villámgyorsan több mint 25 millió dollárt gyűjtött össze.

Passzív jövedelem – A $WSM-mel magas hozamra tehetsz szert

Wall Street Memes

A $WSM tokenégetési gyakorlatának, és az egyik legütősebb legjobb passzív jövedelemszerzési lehetőségének köszönhetően is az egyik legjobb deflációs mém érme a kriptopiacon.

Ennek értelmében a $WSM befektetők leköthetik a tokenjeiket, melyek jelenleg 42%-os hozamot biztosítanak a számukra.

Wall Street Memes
Forrás: coinmarketcap.com

A $WSM most a kriptovilág ötödik legnagyobb kereskedési forgalmat produkáló mém érméje.

A CoinMarketCap szerint a Wall Street Memes legutóbbi 24 órás kereskedési volumene 23 millió dollár körül volt, igaz, a Dogecoin, a Shiba Inu a Pepe és az ArbDoge AI is megelőzték.

A Floki pedig csak utána következik a sorban, pedig piaci kapitalizációja közel a háromszorosa a Wall Street Memes-nek.

Az erős kereskedési volumenek láttán már értjük, hogy miért jegyzi több tucat kriptopénz tőzsde is ezt a tokent, és hogy a ByBithez hasonló tőzsdék miért foglalkoznak származtatott termékekkel is, például a lejárat nélküli határidős ügyletekkel (amelyek lehetővé teszik a tőkeáttételes kereskedést).

A $WSM piaci kapitalizációja legutóbb 60 millió dollár körül volt, és minden egyes token nagyjából 0,035 dollárt ért.

Ez még mindig meghaladja a token előértékesítési árát (0,02-0,35 dollár). A $WSM szeptember végén egészen 0,075 dollárig emelkedett, ami közel 150 millió dolláros piaci kapitalizációt eredményezett. 

Vásárolj $WSM tokent a Wall Street Memes oldalán!

A $WSM termékbemutatóra készül, a közösség egyre lelkesebb

Wall Street Memes

A Wall Street Memes ráadásul egy új Web3 termék bevezetését is megszellőztette, melynek a $WSM lesz a natív tokenje.

A termék mibenlétéről még semmilyen pontos információnk sincs, de tippek már vannak, melyek szerint lehet például egy blokklánc-alapú játék, egy DeFi kereskedési platform, vagy valamilyen GambleFi termék.

Ám szerintünk bármilyen platformot is indít majd a Wall Street Memes csapata, a jó marketingnek hála minden bizonnyal felhasználók tömegét vonzza majd, amely tovább fokozza a $WSM iránti keresletet.

Mivel a $WSM hasznossága igen jelentősnek ígérkezik, továbbra is esélyes, hogy lekörözi majd a riválisait (Dogecoin, Shiba Inu, Pepe)

Vásárolj $WSM tokent a Wall Street Memes oldalán!

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amelyeket most kell megvenni, mert 2024-ben 500 %-os megtérülést hozhatnak

Vendégbejegyzés A jelenlegi kriptopiac a folyamatos növekedés és a rugalmasság jeleit mutatja. A piac továbbra is pozitív pályán mozog, a jelentős kriptovaluták, mint a Bitcoin és az...

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!