A Bitcoin medvés hangulata miatt sokkal vonzóbb lehet a Bitcoin Minetrix

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin (BTC) árfolyama az elmúlt hetek során fáradhatatlanul csökkent, és a 27 500 dolláros támogatási szint alá esett.

Emiatt már sok befektető megkérdőjelezi, hogy a Bitcoin idén magához térhet-e még egyáltalán, vagy inkább jobban tesszük, ha új altcoinok után kezdünk el kutatni. 

Az egyik ilyen figyelemre méltó altcoin a Bitcoin Minetrix (BTCMTX), mely előértékesítési projektje olyannyira trendi, hogy már több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Vajon az „Uptober” lehet a Bitcoin árfolyamának hős megmentője?

A BTC érme az elvárásoknál magasabb amerikai inflációs adatok közzétételét követően újabb kéthetes mélypontot döntött meg.

A legutóbbi termelői árindex (PPI) adatait vizsgálva azt látjuk, hogy az infláció szeptemberben elérte a 2,2%-ot, tehát bebizonyosodott az, hogy még nem érte el a csúcspontját.

Ez a kellemetlen hír maga után vonta a részvények árfolyamának zuhanását, és természetesen a Bitcoin árára is szédítő hatással volt: az érme 26 800 dollár alá esett, majd megrázva magát, újra nekiveselkedett az emelkedésnek.

bitcoin
Forrás: coinmarketcap.com

Egyes elemzők szerint a Federal Reserve kamatemelések lehetősége olyan nyomasztó hatással van a befektetői hangulatra, hogy emiatt a Bitcoinra rövid távon még sok szenvedés várhat.

Mások viszont azt remélik, hogy a Bitcoin még az „Uptober” vége előtt észhez tér, és megnyithatja az utat egy év végi rally előtt.

Mivel a befektetők rendkívül érzékenyen reagálnak a makrogazdasági fejleményekre, egyelőre a Bitcoin árfolyama a 26 500 és 28 000 dollár közötti keskeny kereskedési sávban mozog.

A kereskedők és elemzők szerint a Bitcoin jövője bizonytalan lehet

Arról, hogy megérjük-e még idén a BTC fellendülését, erősen megoszlanak a befektetői vélemények. Egyesek szerint inkább hajlamos lesz oldalazó piaci trend mentén haladni, azaz az árfolyam maximum kis mértékben mozoghat csak.

Azt meg kell jegyezzük, hogy az év további részében a kockázatos eszközök még mindig ki lesznek téve a tartós makrogazdasági ellenszélnek (pl. magas infláció), ami nagy nyomást gyakorolhat rájuk.

A legtöbb befektető még kivár a Fed 2023-as utolsó kamatdöntő üléséig, melyre várhatóan december 14-én kerül sor.

Egyesek azonban azt rebesgetik, hogy a BTC 30 000 dollár fölé való kitörésére egészen 2024-ig kell várni. 

Akadnak viszont pozitívabb hangok is, akik a történelmi adatokra hivatkozva abban bíznak, hogy a Bitcoin csak úgy, mint máskor, még a felezési esemény előtt, novemberben elkezdhet szárnyalni.

Végeredményben ugyan a rövid távú ármozgás még mindig megjósolhatatlan, de a legtöbb befektető reménykedik abban, hogy a 2024-es feleződés következtében a Bitcoin is könnyebben felkészül majd a bikafutamra.

Az azonban továbbra is kérdéses, hogy a BTC idén, vagy majd csak jövőre válik magabiztosabbá.

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine modelljével forradalmasítja a kriptobányászatot

A Bitcoin tehát továbbra is küzd a makrogazdasági ellenszéllel, de eközben egy friss projekt, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy nagyon érdekes befektetési lehetőséget kínál.

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine funkciójával megnyitja a BTC-bányászat kapuját a hétköznapi kripto rajongók számára is, akik mindenféle technikai szakértelem, vagy drága hardver nélkül is jutalmakat kereshetnek.

A felhasználók feladata ehhez csak annyi, hogy megvásárolják, és lekössék a BTCMTX tokeneket. Ezekért aztán non-tradeble bányászati krediteket szerezhetnek, amelyeket BTC felhőbányászati időért cserébe elégethetnek.

bitcoin

Mindezzel biztosított az alacsony belépési korlát a kriptobányászathoz és a beépített biztonsági intézkedésekhez.

A Bitcoin Minetrix fehér könyve azt is elárulja, hogy mi történik akkor, amikor egy felhasználó ki akar szállni: a BTCMTX tokeneket akármikor fel lehet oldani vagy akár el is lehet őket adni. 

Mivel az egész infrastruktúrát a Bitcoin Minetrix kezeli, a felhasználóknak tényleg nem kell forró, és zajos berendezéseket üzemeltetniük, sem helyet keresniük a részükre.

Ezenkívül a Bitcoin Minetrix egy magas hozamú token lekötési protokollt is kínál: ez jelenleg évi 482%-os hozamot jelent.

bitcoin

A Bitcoin Minetrix most az előértékesítési fázisánál jár, és újszerű funkcióinak hála már több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze.

A BTCMTX tokeneket az első szakaszban még 0,011 dollárért lehetett megvenni, de a mai szintlépéskor már 10%-kal magasabb áron, 0,0111 dollárért juthatunk hozzá. 

Mindent összegezve elmondható, hogy a Bitcoin továbbra is medvés lendülettel mozog, és ha ezt nézzük, a Bitcoin Minetrix rövid távon egy jobb befektetési lehetőséget nyújthat a befektetők számára.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!