A Bitcoin medvés hangulata miatt sokkal vonzóbb lehet a Bitcoin Minetrix

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin (BTC) árfolyama az elmúlt hetek során fáradhatatlanul csökkent, és a 27 500 dolláros támogatási szint alá esett.

Emiatt már sok befektető megkérdőjelezi, hogy a Bitcoin idén magához térhet-e még egyáltalán, vagy inkább jobban tesszük, ha új altcoinok után kezdünk el kutatni. 

Az egyik ilyen figyelemre méltó altcoin a Bitcoin Minetrix (BTCMTX), mely előértékesítési projektje olyannyira trendi, hogy már több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Vajon az „Uptober” lehet a Bitcoin árfolyamának hős megmentője?

A BTC érme az elvárásoknál magasabb amerikai inflációs adatok közzétételét követően újabb kéthetes mélypontot döntött meg.

A legutóbbi termelői árindex (PPI) adatait vizsgálva azt látjuk, hogy az infláció szeptemberben elérte a 2,2%-ot, tehát bebizonyosodott az, hogy még nem érte el a csúcspontját.

Ez a kellemetlen hír maga után vonta a részvények árfolyamának zuhanását, és természetesen a Bitcoin árára is szédítő hatással volt: az érme 26 800 dollár alá esett, majd megrázva magát, újra nekiveselkedett az emelkedésnek.

bitcoin
Forrás: coinmarketcap.com

Egyes elemzők szerint a Federal Reserve kamatemelések lehetősége olyan nyomasztó hatással van a befektetői hangulatra, hogy emiatt a Bitcoinra rövid távon még sok szenvedés várhat.

Mások viszont azt remélik, hogy a Bitcoin még az „Uptober” vége előtt észhez tér, és megnyithatja az utat egy év végi rally előtt.

Mivel a befektetők rendkívül érzékenyen reagálnak a makrogazdasági fejleményekre, egyelőre a Bitcoin árfolyama a 26 500 és 28 000 dollár közötti keskeny kereskedési sávban mozog.

A kereskedők és elemzők szerint a Bitcoin jövője bizonytalan lehet

Arról, hogy megérjük-e még idén a BTC fellendülését, erősen megoszlanak a befektetői vélemények. Egyesek szerint inkább hajlamos lesz oldalazó piaci trend mentén haladni, azaz az árfolyam maximum kis mértékben mozoghat csak.

Azt meg kell jegyezzük, hogy az év további részében a kockázatos eszközök még mindig ki lesznek téve a tartós makrogazdasági ellenszélnek (pl. magas infláció), ami nagy nyomást gyakorolhat rájuk.

A legtöbb befektető még kivár a Fed 2023-as utolsó kamatdöntő üléséig, melyre várhatóan december 14-én kerül sor.

Egyesek azonban azt rebesgetik, hogy a BTC 30 000 dollár fölé való kitörésére egészen 2024-ig kell várni. 

Akadnak viszont pozitívabb hangok is, akik a történelmi adatokra hivatkozva abban bíznak, hogy a Bitcoin csak úgy, mint máskor, még a felezési esemény előtt, novemberben elkezdhet szárnyalni.

Végeredményben ugyan a rövid távú ármozgás még mindig megjósolhatatlan, de a legtöbb befektető reménykedik abban, hogy a 2024-es feleződés következtében a Bitcoin is könnyebben felkészül majd a bikafutamra.

Az azonban továbbra is kérdéses, hogy a BTC idén, vagy majd csak jövőre válik magabiztosabbá.

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine modelljével forradalmasítja a kriptobányászatot

A Bitcoin tehát továbbra is küzd a makrogazdasági ellenszéllel, de eközben egy friss projekt, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy nagyon érdekes befektetési lehetőséget kínál.

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine funkciójával megnyitja a BTC-bányászat kapuját a hétköznapi kripto rajongók számára is, akik mindenféle technikai szakértelem, vagy drága hardver nélkül is jutalmakat kereshetnek.

A felhasználók feladata ehhez csak annyi, hogy megvásárolják, és lekössék a BTCMTX tokeneket. Ezekért aztán non-tradeble bányászati krediteket szerezhetnek, amelyeket BTC felhőbányászati időért cserébe elégethetnek.

bitcoin

Mindezzel biztosított az alacsony belépési korlát a kriptobányászathoz és a beépített biztonsági intézkedésekhez.

A Bitcoin Minetrix fehér könyve azt is elárulja, hogy mi történik akkor, amikor egy felhasználó ki akar szállni: a BTCMTX tokeneket akármikor fel lehet oldani vagy akár el is lehet őket adni. 

Mivel az egész infrastruktúrát a Bitcoin Minetrix kezeli, a felhasználóknak tényleg nem kell forró, és zajos berendezéseket üzemeltetniük, sem helyet keresniük a részükre.

Ezenkívül a Bitcoin Minetrix egy magas hozamú token lekötési protokollt is kínál: ez jelenleg évi 482%-os hozamot jelent.

bitcoin

A Bitcoin Minetrix most az előértékesítési fázisánál jár, és újszerű funkcióinak hála már több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze.

A BTCMTX tokeneket az első szakaszban még 0,011 dollárért lehetett megvenni, de a mai szintlépéskor már 10%-kal magasabb áron, 0,0111 dollárért juthatunk hozzá. 

Mindent összegezve elmondható, hogy a Bitcoin továbbra is medvés lendülettel mozog, és ha ezt nézzük, a Bitcoin Minetrix rövid távon egy jobb befektetési lehetőséget nyújthat a befektetők számára.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!