A Pepe ára egyre csak esik, ám a Meme Kombat szárnyal: mi lesz még itt?

-


Vendégbejegyzés


Miközben a Pepe árfolyama tovább zuhan, a legújabb mém érme, a Meme Kombat már több, mint 472.000 dollárt gyűjtött: a befektetőknek szimpatikus a mém karakterek egymás ellen vívott ádáz harca, és szeretnének fogadni rájuk.

A Pepe eközben arra vágyik, hogy szilárd maradjon, igaz, piaci kapitalizációja alapján még mindig a harmadik legnagyobb mém érme a sorban. Viszont azok, akik nagyobb profitra vágynak, jó, ha más érméket is számításba vesznek: ilyen például a Meme Kombat.

A Pepe árfolyama 0,0000006362 dollárra esett vissza: az érme iránti lelkesedés már csak azért is megcsappant, mert nem igazán van értékes felhasználási lehetősége.

Egészen más az ábra a Meme Kombat és natív tokenje, az $MK esetében. Az $MK már majdnem az 1 millió dolláros céljának felénél jár, ráadásul sikerült meglovagolnia a mém coinok új hullámát, amelyek alapja nem más, mint a játék és a szórakozás.

A Meme Kombat token ($MK) ma még 0.1667 dollárért vásárolható meg.

Látogass el a Meme Kombat elővásárlási oldalára

A Meme Kombat magában hordja a kriptoipar 3 legforróbb ágazatát: mém érmék, játék és szerencsejáték 

A Meme Kombat oldala továbbfejleszti a játékot, és szerencsejátékkal kombinálja azt. Nézzük, hogyan aknázza ki a kriptoipar legígéretesebb területeit!

Elsőként nézzük meg a mém érméket: ezek tulajdonképpen erősen szubjektív elemek. Szerepük van a projekt terjesztésében és az elkötelezettség növelésében, sőt, a közösségépítés eszközei is.

Meme Kombat

A játék és a szerencsejáték kriptotéren belüli és kívüli ágazatai igen fejlődőképesek, és a blokklánc technológia is hatalmas szerepet vállal a felkarolásukban. 

A Meme Kombat veszi a Web3 architektúrát, és egy olyan modern platformot hoz létre, ahol a felhasználók fogadásokat köthetnek a mém figurák közötti, teljesen véletlenszerű csaták eredményére.

Ez egy vadonatúj projekt, amelynek nem kell versenytársakkal számolnia.

A mém érme rajongók már csak azért is imádni fogják, mert üdvözölhetik a Meme Kombat Arénában megtalálható legnépszerűbb mém figurákat: ilyen például a Pepe, a Dogecoin, vagy a Shiba Inu.

A projekt vonzó grafikája megelőlegzi a játékélmény fantasztikus minőségét.

Vegyél részt a Meme Kombat előértékésítésén, és keress 112%-os hozamot 

Ellentétben sok mém érmével (pl. Pepe), a Meme Kombat tokenje leköthető, és passzív bevételt biztosít.

Mivel a tokenkínálat 30%-a a lekötési-, és a harci jutalmakra fordítódik, a stakerek számára egy magas, 112%-os éves hozam (APY) van biztosítva. 

Az, aki belevág az előértékesítésbe, akár azonnal elkezdheti a stakelést.

Meme Kombat

Jó hír, hogy hamarosan láthatjuk majd a poolban lévő érmék számát is.

Kövesd a Meme Kombat sztoriját az X (korábban Twitter) és Telegram oldalon!

Az 1. évad mém érméi között több ismert szereplőt is köszönthetsz

A Meme Kombat az előértékesítés zárása, és a projekt indulása után rögtön kibocsátja 1. szezonjának kártyacsomagjait.

Az 1. évadban 11 mém karakter hív ádáz csatába: Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge és Wojak.

A képlet egyszerű: a játékosok fogadnak az egyes mémkarakterekre, és ha a győztes mellé tették le a voksukat, nem csak taps jár, de $MK tokenek formájában jutalomban is részesülnek.

Sajnos a legtöbb mém érme-projektből hiányzik, de a Meme Kombat esetében elvégezték az okosszerződés biztonsági auditját. Ezen szerencsére kiválóan teljesítettek, a szakemberek nem találtak komolyabb problémákat.

A 2. évad mémkártyáinak debütálása 2023 december környékén várható. 

Ami a tokenomikát illeti, a token-készlet (120.000.000 darab) 50%-át az előértékesítés során értékesítik, 30%-át lekötési- és csatajutalmakra teszik félre, 10%-át közösségi jutalmakra szánják, további 10%-át pedig a decentralizált tőzsdei likviditásra fordítják.

Látogass el a Meme Kombat elővásárlási oldalára

A Meme Kombat sikeresen megvetette a lábát a kriptomédiában

Se szeri, se száma a Meme Kombattal összefüggő híreknek. Már szinte minden vezető kriptohír oldalon szerepelt, többek között az FXStreet, a Decrypt, a Coincodex, a Cointelegraph és a CryptoSlate oldalakon is.

A YouTube egyik legnagyobb kripto szakértője, a 382 000 feliratkozóval bíró Joe Parys a Meme Kombatot egyenesen  „A top 5 mém kriptopénz 2024-ben és azon is túl” kategóriába sorolta be. 

Egy másik YouTuber, a 310 000 feliratkozóval rendelkező, elismert kriptoelemző, Michael Wrubel szintén lelkes, amikor a Meme Kombat potenciálját vizsgálja.

A Crypto Gains YouTube-csatorna pedig arról beszél, hogy akár 10x-es nyereséget is be lehet gyűjteni az $MK token előértékesítéséből.

Sőt, az előértékesítési szakértő, JacobCryptoBury egyenesen 100-szoros megtérülést emleget.

A Meme Kombat átláthatóságát növeli, hogy bemutatja az alapítóját. Ő Matt Whiteman, a hollandiai székhelyű North Technologies, egy sikeres NFT kereskedési és elemzési startup vezetője. Úgy gondoljuk, hogy Whiteman nevének nagy szerepe lesz abban, hogy a Meme Kombat projektje vonzóvá váljon a kriptoközösségben.

Látogass el a Meme Kombat elővásárlási oldalára

A Meme Kombat jutalmat ajánl játékosainak, ha szórakoznak, és részt vesznek a platform életében 

A Meme Kombaton a fogadások győztesei $MK tokeneket kapnak, és minden esélyük megvan az értékes nyeremények elvitelére.

Arra azonban jó figyelni, hogy ugyan az előértékesítés végén a játékosok kivehetik az $MK tokenjeiket a poolból, de a megszerzett jutalmaknak búcsút inthetnek.

Azok, akik még ma lekötik a tokenejeiket, az előértékesítés után, a harcrendszer élesedésekor már fogadhatnak is.

Mivel csak a stakelt tokenekkel lehet beszállni a játékba, ez egy remek ösztönző arra, hogy hosszú távon is kiálljunk a projekt mellett.

A jutalmak minden egyes nap növelik a hozamot, és a felhasználók gyarapodásával, valamint az $MK token játékban való használatával várhatóan a token értéke is emelkedni fog.

A stake-to-earn funkció jövedelmezősége több, mint csábító  

A Meme Kombat megadja a lehetőséget a hálózat résztvevőinek arra, hogy a stakelt tokeneket egyfajta szerencsejáték-érmeként használják, és egyidejűleg a harci arénában való nyerési esély is igen számottevő.

A Meme Kombat token ára 0,1667 dollár, és ETH, BNB vagy USDT (ERC-20 és BEP-20 verziók) segítségével vásárolhatjuk meg.

Amint azt tudjuk, a szerencsejáték iparága hatalmas méretű. Sőt, a Statista adatai  szerint az online szerencsejáték-ipar piaci mérete 2023-ra 95 milliárd dollárra nő majd.

A Meme Kombat a lehető legjobb pozícióban van most ahhoz, hogy egy jókora szeletet hasítson a kriptó szerencsejáték tortájából, így jobb, ha nem késlekedünk az előértékesítésen való részvétellel. 

Látogass el a Meme Kombat elővásárlási oldalára

Ez is érdekelhet

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!