A Wall Street Memes 1 millió dollárnyi tokent vásárol vissza – Ez lesz 2024 legjobb kriptója?

-


Vendégbejegyzés


Az újonnan piacra dobott Wall Street Memes ($WSM) háza táján csak úgy röpködnek a hírek, míg a múlt héten megközelítette a 150 millió dolláros piaci kapitalizációt, ezúttal egy 1 millió dolláros token-visszavásárlást jelentett be.

A Wall Street Memes hivatalos tweetje szerint a visszavásárlások már megkezdődtek, és október 11-én 1 millió dollár értékű token kerül abba a tárcába, ahonnan a közösségi jutalmak finanszírozása zajlik majd.

A visszavásárlások fantasztikus hatással lehetnek a $WSM rövid távú árfolyamkilátásaira, hiszen fokozott vételi nyomást idézhetnek elő a piacon.

Mivel a visszavásárolt tokeneket nem égetik el, a $WSM-kínálata sem fog csökkenni. 

A közösségi jutalmak finanszírozásának növelése előreláthatólag gyarapítani fogja a Wall Street Memes közösségét, és ez támogató hatással bír majd a $WSM árfolyamára.

A $WSM legutóbb alig 0,039 dollár/token áron kereskedett, piaci kapitalizációja 62 millió dollár körül volt, a potenciálisan elérhető piaci kapitalizáció pedig valamivel 78 millió dollár felett helyezkedett el.

Az Uniswap V2 és V3 likviditási pooljában továbbra is jók a Wall Street Memes kereskedési feltételei: előbbi  több, mint 2.985 dolláros kereskedési volument ért el az elmúlt 24 órában, utóbbi pedig ugyanekkor 1,124 dollár felett mozgott.

Wall Street Memes

A likviditási mutató a V2-es poolban 286, a V3-asban pedig 250 körül alakul, tehát igen magasnak számít.

Vásárolj WSM tokent a Wall Street Memes oldalán

Az előértékesítés résztvevői kétszeres nyereségben is részesülhettek a $WSM-mel

A Wall Street Memes a 2021-es tőzsdei felfordulás idején látott napvilágot, amikor a kisbefektetők a GameStop-hoz ($GME) hasonló, erősen shortolt részvények árfolyamának felfelé licitálásával szálltak szembe a nagytőkés befektetőkkel a Wall Streeten. 

A Wall Street Memes azóta már több mint 1 millió követővel rendelkezik a közösségi média csatornáin, és az internet egyik legnagyobb és legbefolyásosabb lakossági befektetői közösségeként egyre másra ontja a vicces mémjeit.

Sikerét mutatja az is, hogy az X-en (korábban Twitter) a közösségi média legbefolyásosabbjai, például Elon Musk is kapcsolatba léptek vele.

Népszerűségének hála a Wall Street Memes idei előértékesítéséből több mint 25 millió dollárt tudott összegyűjteni, és a $WSM árfolyama a tőzsdére lépéskor erősen felszökött.

Mivel az előértékesítők többsége 0,02-0,035 $ közötti áron vásárolt, sokan akár kétszeres nyereséget is elkönyvelhettek a jelenlegi $WSM árfolyamon.

De ez csak a kezdet. Mutatjuk, miért lehet a $WSM token 2024 egyik legjobb kriptója.

Vásárolj WSM tokent a Wall Street Memes oldalán

Ezért lehet a $WSM 2024 legjobb kriptója

A Wall Street Memes közösség mozgatórugói ugyan a mémek, viszont a $WSM nem egy hagyományos mém érme, kézzelfogható hasznossága van.

A legtöbb hasonló tokennel ellentétben a $WSM jó lehetőséget kínál a passzív jutalomszerzésre.

A $WSM befektetői leköthetik a tokenjeiket, és az APY jelenleg 42%-os hozamot biztosít a számukra. Elmondható, hogy ez a kriptotér egyik legmagasabb hozama.

A Wall Street Memes csapata a közeljövőben egy új Web3 terméket szeretne bevezetni, de még nem tudjuk, mi lesz az.

A tippek szerint lehet DeFi kereskedési platform, GambleFi termék, de blokklánc-alapú játék is.

Egy biztos, máris rengetegen kíváncsiak rá, és a felhasználói bázis növekedése tovább növeli majd a $WSM iránti keresletet.  

Van esély arra is, hogy a Wall Street Memes előhozakodjon egy token-visszavásárlási és -égetési programmal, mely során a szóban forgó Web3 termékből származó nyereséget a $WSM tokenek visszavásárlására és a kínálatból való kivonására használná fel.

Ha minden a lehető legjobban alakul, akkor a $WSM egy deflációs és hozamtermelő mém érmévé nőhet fel, amely egyúttal egy közkedvelt Web3 protokoll natív tokenje is.

Mindez elegendő indok arra, hogy a $WSM 2024 egyik legjobb kriptója legyen.

Mindezek fényében érthető, hogy miért tett a népszerű kripto előértékesítési elemző, Jacob Crypto Bury ebbe a kriptóba újabb 10.000 dollárt.

Vásárolj WSM tokent a Wall Street Memes oldalán

Ez is érdekelhet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal. Az Ethereum...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!