Az Egyesült Királyságban már az új pénzügyi törvények alapján működik a Binance tőzsde

-

A Binance október hatodikán indította el az angliai felhasználók számára az új platformját, és együttműködésbe kezdett a P2P mikrohitelezéssel foglalkozó Rebuildinsociety csapatával.

Az új platfomon a helyiek számára csak azok a termékek és szolgáltatások lesznek elérhetők, amelyek megfelelnek az új jogszabályoknak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tőzsde így kivezette az ajándékkártyákat, az ajánlói bónuszokat, és a Binance Academy felületet is.

A hírek alapján ezek kizárólag a lakossági felhasználókra vonatkoznak, és nem érintik azokat az ügyfeleket, akik eleve egyéb elbírálás alá estek, például a professzionális befektetőket és az intézményeket.

Az OKX is hatodikán osztotta meg, hogy szintén megfelelnek az angol törvényeknek, és újból várják a helyi felhasználókat.

A token-ajánlatukat lecsökkentették 40 kriptopénzre, és a főoldalon figyelmeztetés várja a felhasználókat, hogy a kriptopiac mekkora kockázatokat képviselhet.

A felhívás alapján a felhasználóknak érdemes felkészülni arra, hogy a kriptopénzek területe rendkívül kockázatos, és akár minden befektetésüket elveszíthetik, és semmiféle védelemben sem részesülnek.

Az OKX egy kifejezetten az Egyesült Királyságra fókuszáló Twitter fiókot is létrehozott, és a tervek szerint itt fogják promótálni minden terméküket, amely hivatalos engedélyt kap a szigetországban való értékesítéshez, amelyek megfelelnek a pénzügyi jogszabályoknak.

A kriptopénzes fizetési szolgáltatóként működő MoonPay szintén bejelentette, hogy megfelelnek a legfrissebb törvényi előírásoknak.

Az egyik vezetőségi tagjuk, Matt Sullivan úgy fogalmazott, hogy a globális vállalkozások számára az egyik legnagyobb kihívást mindig is a helyi törvényekhez való hozzáigazodás jelentette.

„Az Egyesült Királyságban teljesen új szabályoknak kell megfelelnünk, miközben egy világszerte működő vállalatot irányítunk. A helyi törvények miatt számos ponton meg kellett változtatnunk a termékeinket és szolgáltatásainkat, új munkafolyamatokat kellett bevezetni, és persze a cégen belül is oktatásokat kellett szervezni. Kell még egy kis idő, mire minden a helyére rázkódik, és az is lehetséges, hogy egyes szabályok még változnak majd az idő múlásával.”

Több kriptós cégről is tudni, amelyek viszont nem tudnak, vagy egyelőre nem akarnak megfelelni az angol törvényeknek.

Az FCA hivatalos bejelentése alapján a KuCoin és a HTX, a korábbi Huobi tőzsde jelenleg engedély nélkül működik az országban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az angol hatóságok összesen 143 céget listáznak, mint illegális szolgáltatót, amelyek semmiféle engedéllyel sem rendelkeznek a helyi működéshez.

A hivatalnokok elmondása alapján a helyi befektetőknek lehetőség szerint érdemes elkerülni az ezekkel a cégekkel való együttműködést.


Olvastad már? A Huobi Global visszaszerezte az ellopott 8 millió dollár értékü ETH-t

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!