Meglepő választ adott a Google Bard arra a kérdésre, hogy milyen magas lesz a Bitcoin árfolyama 2024-ben

-


Vendégbejgyzés


Változékony mostanában a Bitcoin (BTC) háza körüli időjárás, az árfolyama hol felrobban, hol ezerrel ingadozik. 

Szóval úgy gondoltuk, jó lesz megkérdezni a Google Bardot arról, hogy a BTC mire számíthat jövőre.

Az AI modell becslése meglehetősen meglepőre sikeredett, olyannyira, hogy felkeltheti a befektetők figyelmét. 

A Bardot arról is faggattuk, hogy mely más érmék emelkedésére lehet számítani jövőre, és a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Stake-to-Mine tokent emelte ki. 

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

A Bitcoin közelít a 30.000 dolláros szinthez 

A Bitcoin némi volatilis ármozgás után jelenleg egy pozitív lendületet véve 27 767 dolláron kereskedik.

Az érme árfolyama az év eleje óta több, mint 67%-kal emelkedett, ami segít feledtetni a 2022-ben elszenvedett veszteségek zömét.

Ha közelebbről is megvizsgáljuk az árfolyamgrafikont, azt látjuk, hogy a BTC trendje erősen emelkedő hangulatban van, bár még mindig erős volatilitás jellemzi.

bitcoin
Forrás: tradingview

A BTC tehát közelít a 30.000 dolláros pszichológiai és technikai ellenállási zónájához, és minden szem rá tapad.

Ennek oka az, hogy augusztus 8-án ugyan átlépte ezt a zónát, de rögtön vissza is esett, tehát mindenképpen kihívást jelent a számára.

bitcoin
Forrás: cryptoeq.io

Mivel jelenleg a CryptoEQ Bitcoin sentiment trackerje „pozitív” tartományban tartózkodik, a befektetők meglehetősen optimisták, és remélik, hogy az érme folytatja a megkezdett pozitív lendületét.

A Google Bard szerint a Bitcoin 2024 végére 45 000 dollár lesz

Nézzük meg a Google Bard 2024 végére adott, saját Bitcoin árfolyam-előrejelzését!

Az AI modell a Bitcoin árát 35.000 és 60.000 dollár közé tippeli, de a legesélyesebb eredménynek a 45.000 dollárt tartja.

Ennek a pozitív előrejelzésnek 3 befolyásoló pillére van: 

  • a BTC 2024-ben várható felezése
  • az intézményi befektetők növekvő érdeklődése,
  • egyes makrogazdasági tényezők, mint például a magas inflációs ráták.

 

A Bard azt is megjegyezte, hogy az előrejelzése erősen objektív és hipotetikus (feltevéseken alapuló), és azt javasolja, hogy a befektetők vételi/eladási döntésük meghozatala előtt mindenképpen végezzenek saját kutatásokat.

Ettől függetlenül az AI-modell által felvázolt optimizmus érdekes lehet azok számára, akik szívükön viselik a Bitcoin jövőjét.

A Google Bard szerint ez az érme törhetnek a csúcsra 2024-ben

A Bitcoin kilátásain túl érdemes megvizsgálni azokat az eszközöket is, amelyekben az AI potenciált lát 2024-ben.

Az egyik ilyen kriptó, ami jócskán megerősödhet, az egy új Stake-to-Mine token, a Bitcoin Minetrix, mely a kriptobányászat iránti növekvő érdeklődést kívánja kiaknázni.

A Google Bard szerint a Bitcoin Minetrix lehet az egyik ilyen, melynek előértékesítése már 814 000 dollár felett jár

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy olyan új tokenizált felhőbányászati platform, amely szeretné elérhetővé tenni a BTC bányászatot az egyszerű kripto rajongók számára is.

A Stake-to-Mine modell lehetővé teszi, hogy a felhasználók leköthessék a BTCMTX tokenjeiket, majd azokért nem átruházható bányászati krediteket szerezzenek. 

Ezeket a krediteket aztán elégethetik azért, hogy hozzájussanak a BTC felhőbányászati teljesítményéhez.

A Bitcoin Minetrix szakít a hagyományos felfogással (közvetlen hardverbefektetések, potenciálisan csaló felhőbányászati cégekkel való kapcsolat), és alacsonyabb belépési korlátot biztosít azok számára, akik BTC bányászattal szeretnének foglalkozni.

A projekt előértékesítése folyamán a BTCMTX tokeneket 0,011 dollárért kínálja, és eddig több mint 814.000 dollárt gyűjtött össze.

A Bitcoin Minetrix whitepaperje beszámol arról, hogy az elindulást követően a platform műszerfalán nyomon lehet majd követni a lekötött tokeneket, a bányászati krediteket, és a felhasználók napi/heti jutalomrátáját is.

A fejlesztők a bányászati műveletek finanszírozására szeretnék fordítani a teljes BTCMTX-kínálat 42,5%-át, és ezzel is azt szeretnék kifejezni, hogy hosszú távon is támogatják a jutalmak kiosztását.

A Bitcoin Minetrix már belopta magát a kripto influencer közösségbe is, a YouTuber Crypto Gains egyenesen azt latolgatja, hogy a projekt „megzavarhatja-e a Bitcoin bányászatot„.

A Google Bard is fényes jövőt lát a Bitcoin Minetrix előtt, jóslata alapján a token 2024 végére elérheti a 3-5 dolláros árfolyamot. Erre főként akkor van esély, ha a projekt teljesíti ütemtervének főbb pontjait, például a tőzsdei bevezetéseket.

Ha a BTCMTX valóban megközelítené a Bard előrejelzési tartományának felső határát, az bámulatos, 454-szeres hozamot jelentene.

Ugyan a Bard előrejelzései meglehetősen hipotetikusak, a BTCMTX korai támogatói biztosan belekapaszkodnak majd, és a projekt  2023-ban egy izgalmas évet zárhat.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Ez is érdekelhet:

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!