Optimism (OP) technikai elemzés 10.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Optimism (OP)

Az Optimism (OP) szeptember óta nehezen jutott 1,45 dollár fölé. Októberben még tovább zuhant, mivel az eladók kihasználták a csökkenő nyomást, de a cikkírás idején 1,18 dollár közelében stabilizálódott.

Eközben a Bitcoin (BTC) vasárnaptól (október 16.) meglepő emelkedést mutatott, és visszaszerezte a közelmúltbeli veszteségek nagy részét.

Az OP a BTC példáját követte, és felpattanást regisztrált, de az 1,25 dollár feletti szint felett akadályba ütközött.

A cikkírás idején az OP magasabb időtávú piaci struktúrájának előfeszítése medvés volt.

Az árfolyam a közelmúltban elért 1,21 dolláros alsó csúcs alatt volt. Érdekes módon az alsó csúcs egybeesett egy 12 órás medvés rendelési blokk OB 1,26 – 1,285 dolláros (szürke)

A másik két kritikus akadály a közvetlen ellenállás felett az 1,349 dollár és az 1,40 – 1,46 dolláros napi blokk (piros).

A medvés piaci struktúra előfeszítése miatt az eladók kihasználhatják az 1,26 – 1,285 dollár (szürke) azonnali akadályt.

Ha ez így van, akkor az OP eladók 5%-os shortolási nyereséget könyvelhetnek el, ha az árfolyam újra teszteli az 1,18 dollárt.

A felső akadályon túli mozgás a fenti bikás előítélet érvénytelenségét jelenti.

Eközben enyhe vételi nyomás volt tapasztalható, amit a Relative Strength Index (RSI) emelkedése jelzett a cikkírás idején.

A Layer-2 natív tokenbe irányuló tőkebeáramlás azonban októberben csökkent, amint azt a Chaikin Money Flow (CMF) lefelé irányú mozgása mutatja.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!