A Dogecoin (DOGE) már nincs a top 10 kriptovaluta között

-

A Dogecoin (DOGE), amelyet egykor a mémből váratlanul jelentős digitális eszközzé válása miatt ünnepeltek, kiesett a piaci kapitalizáció szerinti top 10 kriptovaluta közül.

A legújabb rangsor szerint továbbra is a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) vezet, a Chainlink (LINK) pedig bebiztosította pozícióját a tizedik helyen, így a Dogecoin kénytelen alkalmazkodni az új helyéhez, amely éppen ezen elit csoporton kívül helyezkedik el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Chainlink betört a top 10-be A top 10 kriptovaluta pozícióinak átrendeződése ismét a piac változékonyságát mutatja.

dogecoin
Forrás: coingecko.com

A Chainlink top 10-be kerülése a decentralizált pénzügyi (DeFi) megoldások iránti növekvő érdeklődésről és az oracles kritikus szerepéről tanúskodik a blokklánc technológiák és a valós adatok összekapcsolásában.

A Chainlink piaci kapitalizációja megközelíti a 12 milliárd dollárt, miután az árfolyama 20,29 dollárra ugrott.

A LINK-hez hasonló altcoinok felemelkedése azt az általánosabb trendet mutatja, miszerint a befektetők a legismertebb kriptovalutákon, mint a Bitcoin és az Ethereum, túlmutatóan diverzifikálják portfólióikat, és a szélesebb ökoszisztémában keresik a potenciális növekedési lehetőségeket, beleértve az olyan platformokat, mint a Solana.

A Dogecoin rugalmassága és a közösség támogatása

A Dogecoin annak ellenére, hogy a napokban kiszorult a top 10-ből, figyelemre méltó ellenálló képességről tett tanúbizonyságot, és arról, hogy képes megragadni a kriptoközösség fantáziáját.

A viccnek induló kezdetektől a piaci csúcsérték eléréséig, amely rövid időre túlszárnyalta az olyan befutott szereplőket, mint a Tether (USDT), a Dogecoin útját jelentős volatilitás jellemezte, ugyanakkor tagadhatatlanul vonzó volt, amit a hírességek támogatása és az élénk közösség is elősegített.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


Az elmúlt hónapokban nem ez az első alkalom, hogy a Dogecoin kiszorult a top 10-ből.

Decemberben például az Avalanche (AVAX) rúgta ki.

Ennek ellenére folyamatosan sikerült visszakapaszkodnia, ami rávilágít népszerűségének és befektetési érdeklődésének ciklikus jellegére.

Olvastad már? Hálózati kimaradása ellenére buzgó bálnák veszik körbe a SOL-t

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!