A Dogecoin (DOGE) már nincs a top 10 kriptovaluta között

-

A Dogecoin (DOGE), amelyet egykor a mémből váratlanul jelentős digitális eszközzé válása miatt ünnepeltek, kiesett a piaci kapitalizáció szerinti top 10 kriptovaluta közül.

A legújabb rangsor szerint továbbra is a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) vezet, a Chainlink (LINK) pedig bebiztosította pozícióját a tizedik helyen, így a Dogecoin kénytelen alkalmazkodni az új helyéhez, amely éppen ezen elit csoporton kívül helyezkedik el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Chainlink betört a top 10-be A top 10 kriptovaluta pozícióinak átrendeződése ismét a piac változékonyságát mutatja.

dogecoin
Forrás: coingecko.com

A Chainlink top 10-be kerülése a decentralizált pénzügyi (DeFi) megoldások iránti növekvő érdeklődésről és az oracles kritikus szerepéről tanúskodik a blokklánc technológiák és a valós adatok összekapcsolásában.

A Chainlink piaci kapitalizációja megközelíti a 12 milliárd dollárt, miután az árfolyama 20,29 dollárra ugrott.

A LINK-hez hasonló altcoinok felemelkedése azt az általánosabb trendet mutatja, miszerint a befektetők a legismertebb kriptovalutákon, mint a Bitcoin és az Ethereum, túlmutatóan diverzifikálják portfólióikat, és a szélesebb ökoszisztémában keresik a potenciális növekedési lehetőségeket, beleértve az olyan platformokat, mint a Solana.

A Dogecoin rugalmassága és a közösség támogatása

A Dogecoin annak ellenére, hogy a napokban kiszorult a top 10-ből, figyelemre méltó ellenálló képességről tett tanúbizonyságot, és arról, hogy képes megragadni a kriptoközösség fantáziáját.

A viccnek induló kezdetektől a piaci csúcsérték eléréséig, amely rövid időre túlszárnyalta az olyan befutott szereplőket, mint a Tether (USDT), a Dogecoin útját jelentős volatilitás jellemezte, ugyanakkor tagadhatatlanul vonzó volt, amit a hírességek támogatása és az élénk közösség is elősegített.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az elmúlt hónapokban nem ez az első alkalom, hogy a Dogecoin kiszorult a top 10-ből.

Decemberben például az Avalanche (AVAX) rúgta ki.

Ennek ellenére folyamatosan sikerült visszakapaszkodnia, ami rávilágít népszerűségének és befektetési érdeklődésének ciklikus jellegére.

Olvastad már? Hálózati kimaradása ellenére buzgó bálnák veszik körbe a SOL-t

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!