Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 02.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama az elmúlt két hónapban csökkenő tendenciát mutatott.

A közelmúltbeli lassulás és az oldalazó mozgás azonban pozitív fejleményt eredményezett, ami azt vetíti előre, hogy a SHIB valószínűleg felfelé mozdul.

A Shiba Inu árfolyama 2023. december 17. és 2024. január 3. között 32%-ot esett.

A lefelé irányuló mozgás során kialakult alacsonyabb csúcsok összekötése egy csökkenő trendvonalat rajzol ki, amely dinamikus ellenállási szintként szolgál.

Február 8-án a Shiba Inu áttörte ezt a trendvonalat, majd 8,50%-os árfolyam-emelkedés következett be. Most visszahúzódik, valószínűleg a következő emelkedő szakaszra való felkészülés jegyében.

A 0,00920 dolláros szint az első kulcsfontosságú támaszszint, amely a visszapattanás kiindulópontjaként szolgálhat.

Ha viszont az eladási nyomás mindenhol megugrik, akkor a SHIB még lejjebb is visszahúzódhat, mielőtt megpattan, összegyűjtve az eladói likviditást a 0,00872 dollár alatt.

Az e szint alatti gyors likviditásfutás, majd a fellendülés az első jele lesz egy emelkedő trendnek.

A végső felfelé irányuló cél a Shiba Inu árfolyamának a heti ellenállási szint a 0,0102 dollárnál, nagyjából 10%-kal távolabb a 0,00920 dollártól és 15%-kal a 0,00872 dollártól.

A Relative Strength Index és a MACD mindkettő a bikás lendület megugrását mutatja, ami támogatja a fent említett optimista kilátásokat.

Míg a 0,0872 dollár átfésülése vételi lehetőséget biztosít a háttérbe szorult vevőknek, addig a 0,00872 dollár feletti visszaesés elmaradása gyenge bikás tábort jelez.

Amennyiben a SHIB a fent említett szintet ellenállási szintre fordítja, az egy alacsonyabb mélypont előállításával érvényteleníti a bikás tézist.

Ilyen esetben a Shiba Inu árfolyama 6%-ot csúszhat, hogy újra tesztelje a 0,00821 dolláros támaszszintet.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!