Mivel a kriptopiac ébredezik, jobb, ha szemmel tartjuk ezt a kriptokat

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac ébredésével jelentős rally bontakozik ki, amelyet különösen a Bitcoin lenyűgöző emelkedése támaszt alá.

A Bitcoin a napokban közel egy hónap óta először emelkedett 46.000 dollár fölé, ami közel 10%-os nyereséget jelent a héten.

Ez a rally nem csak magukra a kriptovalutákra korlátozódik, hanem a kapcsolódó részvényekre is pozitívan hatott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Valamennyi vállalat részvényárfolyamai emelkedtek a kereskedés előtti kereskedésben.

A kriptópiacnak ez az újjáéledése egyértelműen jelzi a befektetők növekvő bizalmát és érdeklődését a digitális eszközök és a hozzájuk kapcsolódó iparágak iránt.

A rally túlmutat a Bitcoinon, amit a digitális eszközök piacának általános teljesítménye is bizonyít: a CoinDesk 20 index mintegy 2,6%-kal emelkedett.

A kitettséget kereső befektetők számára egyre inkább a bányászati részvények kerülnek a Bitcoinban való kitettség középpontjába, különösen a közelgő felezési esemény miatt, amely 50%-kal csökkenti az új coinok bányászatáért járó jutalmat.

A piac most több szempontból is kezd ébredezni – ébredezik az altcoinokban rejlő potenciálra, és készen áll arra is, hogy a legújabb fejlemények alapján nagyobb hozamokat kezdjen el termelni.

Ennek tudatában összeállítottunk egy listát azokról a kriptókról, amelyek véleményünk szerint valóban sokat számíthatnak, ha minőségi részesedéseket szeretnél felhalmozni viszonylag olcsón.

ScapesMania: 6 millió dollár gyűlt össze az előértékesítésen, a tőzsdei bevezetés a láthatáron.

Állj készen arra, hogy elkápráztasson a ScapesMania legújabb diadala: elképesztő 6.125 000 dollár gyűlt össze rekordidő alatt.

Ami még ennél is elképesztőbb? Ez a teljesítmény kizárólag a ScapesMania közösség lelkes támogatásának köszönhető, vállalati befolyástól és nagymenő támogatóktól mentesen.

A GameFi területén a ScapesMania az élen áll, és stratégiailag igazodik a piac növekvő igényeihez.

Az iparág 2031-re 90,51 milliárd dollárra fog ugrani, ezért a lehetőség megragadása most a legfontosabb.

kripto

A közösség megerősítése, az elvárásokkal való szembeszegülés

A ScapesMania az alapok generálásának sikerén túlmenően egy több mint 60 000 követőből álló közösséget is kialakított – ez egy felbecsülhetetlen érték, amelyet az útja során szerzett.

Olyan tevékenységek, mint a token-visszavásárlás, az égetés és a staking , arra készülnek, hogy beindítsák a ScapesMania növekedési pályáját, és soha nem látott magasságokba repítsék.

A DAO irányítással minden résztvevőnek lesz beleszólása a projekt irányításába a milliárdos iparágon belül.

Navigálás az előttünk álló úton

Mi a következő lépés a ScapesMania számára? Készülj fel egy izgalmas utazásra, ahogy a projekt felkészül a TGE-re, amely február 26. és március 9. között lesz, ahogy az a legutóbbi AMA ülésen kiderült.

Mivel az előkészületek teljes gőzzel folynak, és az izgatottság lázasan fokozódik, a csapat arra összpontosít, hogy a teljes körű fejlesztés során kiváló eredményt érjen el.

A folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség

A ScapesMania vezérigazgatója szerint a fejlesztési stratégia a hipotézisek kidolgozásán, a valós piaci tesztelésen és az állandó finomításon alapul. Nem csak a fejlesztésről van szó, hanem a folyamatos fejlődésről is.

Csatlakozzon az akcióhoz

Lemaradtál a ScapesMania előértékesítéséről? Ne aggódjon, mert a kaland még csak most kezdődik!

Iratkozz fel a tőzsdei frissítésekre, készülj fel a $MANIA tokenek megszerzésére a tőzsdei bevezetés után, és nézd meg első kézből, ahogy a ScapesMania új magasságokba emelkedik.
Készen állsz arra, hogy elérd a célod a csillagokig?

>>> Ne maradj le a listázásról – iratkozz fel a frissítésekre most! <<<

Xai (XAI): A gaming kriptopénz utazása

A Xai (XAI), a játékosoknak szánt kriptopénz az Arbitrum Layer-2 platformon működik, gyors és hatékony tranzakciókat ígérve a játékbeli tárgyak kereskedelméhez.

A 2024. január 9-i indulása óta a Xai (XAI) árfolyama emelkedett, és az 1,20 dollárt is meghaladta, mielőtt kissé visszaesett volna.

A coin célja, hogy megkönnyítse a videojátékokon belüli valós gazdaságot, lehetővé téve a játékbeli tárgyak birtoklását és cseréjét a hagyományos kriptotárcák nélkül.

A Xai (XAI) árfolyamára vonatkozó előrejelzések optimisták, az előrejelzések szerint egy éven belül 1,62 dollárra emelkedik, 2025-re pedig 1,88 dollárra nőhet.

Ezeket az előrejelzéseket különböző tényezőkre alapozzák, beleértve a piaci hangulatot, a híreket és az érme fundamentumait.

Ugyanakkor a kriptopénzpiac eredendő volatilitása miatt elengedhetetlen, hogy óvatosan közelítsünk ezekhez az előrejelzésekhez.

A Xai (XAI) kilátásai a játékosok körében való elfogadottságától és a hálózat fejlődésétől függnek.

Amennyiben a Xai (XAI) jelentős pozíciót tud biztosítani a játékiparban és folytatja az innovációt, jelentős keresletet és árfolyam-emelkedést tapasztalhat.

Az olyan kihívások azonban, mint a piaci verseny és a játékosok széles körű elfogadásának szükségessége, akadályokat gördíthetnek a növekedése elé.

Immutable X (IMX): A Web3 játékok megerősítése

Az Immutable X (IMX) vezető Web3 játékplatform, amely olyan játékok NFT-it és játékon belüli tranzakcióit működteti, mint a Gods Unchained és a Guild of Guardians.

A platform más láncok projektjeit is magához vonzotta, ezzel is erősítve ökoszisztémáját.

A 2024 januárjában bevezetésre kerülő zkEVM (zero-knowledge Ethereum Virtual Machine) tovább támogatja a fejlesztőket, ami potenciálisan növeli az Immutable X (IMX) hasznosságát és vonzerejét.

Az Immutable X (IMX) árfolyam-előrejelzései bikásak, a várakozások szerint 2024-ben 4,92 dollárt ér el, és 2025-re 6,89 dollárra emelkedik.

Az előrejelzések tükrözik az Immutable X (IMX) technológiába és a stratégiai partnerségekbe, például a Ubisofttal és az Amazon Web Services-szel kötött partnerségekbe vetett bizalmat.

Mint minden előrejelzést, ezeket a számokat is spekulatívnak kell tekinteni, tekintettel a kriptopiacok kiszámíthatatlan természetére.

Az Immutable X (IMX) jövőképe ígéretesnek tűnik, mivel a zkEVM platformja forradalmasíthatja a Web3 játékokat.

Amennyiben az Immutable X (IMX) képes fenntartani a lendületét, elősegíteni a széles körű elfogadást és továbbra is stratégiai partnerségeket biztosítani, akkor jelentősen befolyásolhatja a szerencsejáték- és NFT-piacokat.

Ugyanakkor továbbra is fennállnak olyan kihívások, mint a szabályozási akadályok és a piaci volatilitás, amelyek óvatos navigációt igényelnek.

Következtetés

A kriptopiac újjáéledése a digitális eszközök és a hozzájuk kapcsolódó ágazatok iránti növekvő bizalomról és befektetői érdeklődésről tanúskodik.

A Bitcoin vezetésével, amely egy hét alatt közel 10%-os emelkedést jelentett a 46.000 dolláros határ átlépésével, a hullámhatás mindenütt érezhető volt, pozitívan hatva a kapcsolódó részvényekre és a szélesebb digitális eszközpiacra.

Ez a Bitcoinon túlmutató, a CoinDesk 20 index mintegy 2,6%-os emelkedését is magában foglaló rally kiemeli a piac dinamikus jellegét és a benne rejlő bővülő lehetőségeket.

Ezen ébredés közepette a reflektorfény a feltörekvő kriptovalutákra, például a ScapesManiára irányul.

A projekt az innováció és a potenciál élvonalát képviseli az újraéledő piacon belül, és egyedülálló lehetőségeket kínál a portfóliójuk diverzifikálására és a digitális eszközök növekedésének következő potenciális emelekedés megcsapolására törekvő támogatók számára.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!