A Crypto.com lesz a PayPal USD kiemelt tőzsdéje

-

A PayPal 2023 augusztusában indította el az amerikai dollárral fedezett stablecoinját.

A szingapúri székhelyű Crypto.com tőzsde a PayPal-lal és a Paxos-szal kötött partnerséget, hogy a PayPal USD preferált platformjává váljon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A weboldal szerint.

Joe Anzures, a Crypto.com amerikai alelnöke és a fizetési partnerségek globális vezetője kommentárjában a Paxost „a stablecoinok piacvezető kibocsátójának” nevezte, és a vállalat izgatottságának adott hangot az együttműködéssel kapcsolatban:

„Több mint 80 millió felhasználónk összekapcsolása a legújabb kriptoinnovációkkal, valamint a PayPal globális fogyasztói és kereskedői hálózatának támogatása kulcsfontosságú lesz abban a folyamatos törekvésünkben, hogy a kriptót minden pénztárcába eljuttassuk.

„A PayPal 2023 augusztusában indította el stablecoinját. Az Egyesült Államok dollárhoz kötött stablecoin az Ethereumra épül, és teljes mértékben amerikai dollárbetétekkel, rövid lejáratú kincstárjegyekkel és hasonló készpénzegyenértékesekkel van fedezve.

A PYUSD jelen van a főbb tőzsdéken, köztük a Bitstamp, a Coinbase és a Kraken, és fizetési lehetőségként támogatja a BitPay és a MetaMask.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Szeptemberben a stablecoin elérhetővé vált a Venmo felhasználói számára. New York állam pénzügyi szolgáltatásokért felelős minisztériuma is felvette a PYUSD-t a szabályozó által jóváhagyott coinok „Green listájára”.

Olvastad már? Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van a figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!