A Maker (MKR) címek 10 hetes csúcsot értek el

-

A Maker (MKR), a decentralizált infrastruktúra- és szoftverszolgáltató natív digitális pénze az utóbbi időben lenyűgöző növekedési kiugrásokat mutat, és az okot most Maker a Santiment.

Az adatelemző szolgáltató szerint az aktív MKR-címek száma 10 hetes csúcsot ért el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az adat hangsúlyozza azt a tényt, hogy miközben több cím van, ami azt jelzi, hogy egyre több felhasználó lép be a Maker ökoszisztémába, a protokollt már támogatók összességében sokkal aktívabbá válnak.

Ahogy a Santiment rámutatott, ez egybeesik azzal a momentummal, amikor az altcoin ára 1500 dollárra ugrott.

A cikk írásakor a Maker 1528 dolláros árfolyamon cserél gazdát, ami 7,35%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

Ez a jelenlegi növekedési ütem csak azt bizonyítja, hogy a Maker semmilyen formában nem lassult le ebben a hónapban eddig, ezt bizonyítja az a több mint 14%-os növekedés, amit az eddig eltelt hét nap alatt produkált.

A Santiment azonban arra figyelmeztet, hogy a Maker-befektetőknek óvakodniuk kell a tokenek jelenlegi beáramlásától a tőzsdékre, ami rövid távon egy nagyobb dömpinget jelenthet.

A Maker előzetes

Ha van olyan altcoin, amelynek növekedési útja bizonyítottan eltér a többségétől, akkor a Maker az.

A token növekedése az elmúlt időszakban bebizonyította, hogy most viszonylag alacsonyabb korrelációt tart fenn a Bitcoinhoz (BTC) képest, amelynek növekedési lendülete az utóbbi időben inkább a tartományon belül mozgott.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Maker több napon keresztül folyamatosan a legjobban teljesítő tokenek között szerepelt.

Mint arról beszámoltunk, a token részben azért tudta ezt a növekedési görbét felvázolni, mert innovatív maradt, új felhasználási lehetőségeket vezetve be a támogatói számára a legfontosabb csomópontokban, például Dél-Koreában.

Olvastad már? Így szállhatsz be a következő Bitcoin felhőbányászati cégbe könnyedén

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!