Így szállhatsz be a következő Bitcoin felhőbányászati cégbe könnyedén

-


Vendégbejegyzés


Amíg a kriptokereskedők annak esélyeit latolgatják, hogy a Bitcoin árfolyamnövekedése elérheti-e a 30.000 dollárt (jelenleg 26.000 dollár felett van), addig egy forradalmian új kripto előértékesítés, az alacsony költségű, stake-to-mine Bitcoin Minetrix megkaparintja előle a címlapokat.

A Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) az első olyan teljes mértékben decentralizált, felhőalapú bányászati megoldás, ahol a bányászok kreditekhez juthatnak, és ezeket direkt Bitcoin bányászatra fordíthatják.

A kereskedők különösen vonzónak tartják a stake-to-mine funkciót (bányászati kreditekért történő lekötés), amely a bevezetés során csökkentheti az eladási nyomást, és egyúttal megalapozhatja a token hosszútávú elfogadottságát is. 

A 10 szakaszból álló előértékesítés puha határa 15,6 millió dollár, és a token ára a 2. szakasztól minden egyes szakaszban 10%-kal emelkedik.

Az előértékesítés első szakaszának kitűzött célja 3 080 000 dollár, melyből már több, mint 107.000 dollár teljesült.

Ha a gyűjtés ilyen ütemben halad, az első szakasz néhány héten belül véget érhet. Amennyiben a Bitcoin Minetrix-ot ($BTCMTX) a legalacsony áron szeretnénk beszerezni, nincs túl sok elfecsérelni való időnk.

Ha szeretnél naprakész maradni az előértékesítéssel kapcsolatban, további információkért keresd fel a token hivatalos X fiókját (egykori Twitter), vagy csatlakozz a Telegram és Discord csoportokba.

A Bitcoin Minetrix két legnépszerűbb témája a Bitcoin befektetési világából már jól ismert bányászat és a tétgyűjtés

A Bitcoin Minetrix az ERC-20 tokenek és a Bitcoin-bányászat legvonzóbb témáinak ötvözésével próbálja meghódítani a piaci szereplőket.

A honlapon olvasottak szerint az Ethereum-alapú okosszerződésben már 635.273 BTCMTX van feltöltve.

A lekötők jutalma ETH blokkonként 158,5 BTCMTX arányban keletkezik, mintegy két éven át.

Ha most köti le valaki a tokenjeit, akkor a várható éves százalékos hozam (APY) 655,89%, bár ez a szám a stakerek csatlakozásával biztosan csökkeni kezd majd. 

Azt, hogy valaki mekkora jutalomban részesül majd, az APY és a teljes staking pool tulajdonosi aránya dönti majd el.

Bitcoin

A BTCMTX penny kriptó Bitcoin-szerű árrobbanásra számíthat?

A jelenleg mindössze 0,011 dolláros áron kapható $BTCMTX token egy esetleges hatalmas áremelkedés során akár a kisbefektetőket is milliomosokká teheti.

Valljuk be, a Bitcoin az oldalirányú árfolyama (oka a visszafogott likviditás és az alacsony volatilitás) miatt rászolgált arra, hogy a kereskedők elkezdjenek más érmék után keresgélni.

Mivel a BTC Minetrix-nak határozottan jó a sztorija, és jól érthető a felhasználási módja, kifejezetten nagy érdeklődésre számíthat.

A $BTCMTX teljes kínálata 4 milliárd token, és a következő módon oszlik fel a tokenomika:

bitcoin

Vásárolj  Bitcoin Minetrix-ot most

A BTCMTX a Bitcoin klónok egyik nagyágyúja lehet

A Bitcoin márkának gigászi húzóereje van. Ezt bizonyítja a BTC20 közelmúltbeli bevezetése, amikor röviddel a bevezetése után ötszörös árfolyam-emelkedést produkált.

Más, a közelmúltban bevezetett Bitcoin-klónok is nagy sikert arattak. Ilyen példának okáért a Bitcoin 2.0, amely 189.000%-os (1890-szeres) növekedést eszközölt a decentralizált tőzsdei bevezetési árához képest (nézd meg az árdiagramon).

Persze amíg a BTC20-nak van egy kristálytiszta felhasználási területe, mint staking coin, addig a Bitcoin 2.0-nak sajnos nincs, és így gyorsan alulmúlta az addigi példaszerű növekedési ütemét. 

A Bitcoin Minetrix-ot az újszerű, stake-to-mine funkciója az értékes Bitcoin-klónérmék, például a Bitcoin Cash (BCH) és a Bitcoin SV (BSV) közé emeli.

Jó tudni, hogy a BCH és a BSV is az eredeti blokklánc elágazásainak (fork) minősülnek. Bár a BTCMTX nem minősül elágazásnak, mégis közvetlenül kapcsolódik a Bitcoin-hálózathoz: például azzal, hogy hozzájárul a hash-teljesítményéhez (a hálózatok folyamatos működéséhez felhasznált számítási teljesítmény).

A BTCMTX különlegessége a tokenizált felhőbányászat 

Ugyan se szeri, se száma a felhőalapú bányászati szolgáltatásoknak, de nem mind arany, ami fénylik: sok közülük csak átverés, és nem rendelkeznek az ERC-20 Ethereum-alapú BTC Minetrix token tokenizált megközelítésével.

Az előbb említett felhőalapú bányászati szolgáltatások decentralizált felépítése ahhoz vezet, hogy a pénz nem cserél gazdát. A BTC Minetrix felhőplatformján viszont a követelések abszolút biztosítottak, mégpedig a lekötött tokenek összegével arányosan.

Plusz, a stake-to-mine rendszer nagy szabadságot ad a felhasználónak, aki saját maga határozhatja meg, hogy szíve szerint mennyi Bitcoin bányászati teljesítményt (hash power) birtokolna. Ez szorosan kapcsolódik a megszerzett kreditek számához, ami pedig a stakelt BTCMTX tokenek mennyiségéhez kötődik.

Az Ethereum blokkláncra épülő Bitcoin Minetrix költségei kimondottan alacsonyak, a hatékonysága viszont igen nagy. Ezek az előnyök hozzájárulnak ahhoz, hogy a hálózat az okosszerződések segítségével automatikusan tudja kezelni a felhasználói allokációkat.

Mivel az Ethereum a legjobb okosszerződéssel bíró platform, az is elmondható, hogy a BTCMTX a lehető legbiztonságosabb Bitcoin felhőbányászati megoldás.

Vásárolj  Bitcoin Minetrix-ot most

A felhőbányászati ágazat csalóktól hemzseg – a Bitcoin Minetrix teljesen más

A felhőalapú bányászat jó belépőnek tűnik a BTC-bányászatba való bekerüléshez, de azért nem árt az óvatosság. 

Sajnos sokan bedőlnek a szélhámosoknak, akik szuper egyszerű marketingfogásokkal vonzzák be a vásárlókat, akik viszont csalódottan, és üres kézzel távoznak.

A Bitcoin Minetrix hírből sem ismeri az ilyesféle kockázatokat, hiszen okosszerződését teljeskörűen a Coinsult auditálta, aki semmiféle problémát nem talált.

Mivel a Bitcoin Minetrix decentralizált, és a felhasználók kereskedésre alkalmas tokenekkel rendelkeznek, így le lehet számolni a készpénzbefizetések kockázatával.

A blokklánc technológia lehetővé teszi, hogy bármikor megkapjuk a kifizetést, és a tokeneket is könnyen átválthatjuk kriptóra, stablecoinra vagy fiatra.

A Bitcoin Minetrix a felhőbányászati termék bonyolult szerződéseivel, és nehéz számításaival ellentétben egyszerűvé teszi annak kitalálását, hogy mennyit kereshetünk a bányászattal. 

A felhasználó a hagyományos felhőalapú bányászati platformok meghatározott időkereteivel ellentétben könnyen ellenőrizheti az általa vezérelt lekötési időt.

A BTC Minetrix mellett szól továbbá az a rugalmasság, hogy bármekkora összeget be lehet fektetni az előértékesítésbe.

Amint azt már tudjuk, a hagyományos felhőalapú Bitcoin-bányászat minimum belépési pontja általában igen magas.

A teljesen decentralizált felhőalapú bányászat előnyei a közvetlen bányászattal szemben

A Bitcoin bányászatát ugyan már képtelenség egy laptopon keresztül kivitelezni, de még mindig lehetséges házilag megoldani, ha rendelkezésre áll az olcsó villamos energia.

Ha emellé még hozzácsapjuk a bányászati berendezések beszerzéséhez szükséges kiadást, és az állandó zaj- és hőtermelést, máris nem lesz olyan csábító az üzletmenet.

A Bitcoin Minetrix felhőbányászatával elkerülheted mindezeket a kellemetlenségeket.

A BTC Minetrix-ot könnyű használni, és nem kell hozzá megtanulnod a Bitcoin-bányászat összes technikai aspektusát, és nincs szükséged karbantartandó hardverre, és frissítendő szoftverkliensekre sem.

A Bitcoin Minetrix platformja felülmúlja a bányászati poolokat. Ezekben a bányászok egyesítik a hash teljesítményüket, és a pool tulajdonában lévő összeg arányában osztják meg a blokkjutalmakat.

A bevételek viszont egészen kicsik – kivéve a legnagyobb bálnák bevételét -és még az ellenőrzés is központosítva van a pool üzemeltetője által.

Így vásárolj Bitcoin Minetrix-ot ($BTCMTX)

A Bitcoin Minetrix jelenleg a négy szakaszra oszló ütemtervének 1., előértékesítési fázisában tartózkodik. A másik három fázis a fejlesztést, a bevezetést és a tömeges elfogadást öleli fel.

Ugyan csak a 2. és 3. fázisban tervezik bevezetni, már megkezdődtek a tárgyalások a felhőszolgáltatókkal és a stake-to-mine mobil és asztali számítógép irányítópuljának elindításáról is.

A $BTCMTX token megvásárlásához ETH-re, USDT-re vagy bankkártya van szükséged.

Tanácsoljuk, hogy amennyiben ETH-val vásárolsz és részt kívánsz venni a lekötésben, akkor legyen némi ETH-d is a tranzakciós díjakra.

Ha olyan kriptoprojektet keresel, amely rengeteg előnyt biztosít a számodra, akkor megtaláltad azt a legértékesebb kripto hálózatához kapcsolódó Bitcoin Minetrix képében.

Vásárolj  Bitcoin Minetrix-ot most

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!