Saját kriptotárcát indít a Moneygram

-

A világszerte ismert pénzküldő szolgáltatás a Moneygram hivatalosan is bejelentette, hogy saját kriptotárcát indít a Stellar Development Foundation csapatával együttműködve.

A megosztott információk alapján a tárcához tartozó privát kulcsok a felhasználók birtokában lesznek, a tárca maga pedig lehetővé teszi, hogy a határokon átnyúló pénzküldés esetén a felhasználók ne fiat valutával végezzék el az utalást, hanem átválthassák azt kriptopénzre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tárca 2024 első negyedévében indulhat el, és mivel bármilyen fiat-kriptó közötti váltást lehetővé tesz, így arra is alkalmas lesz, hogy a tulajdonosok a cég fiókjain keresztül adják el a kriptopénzeiket, fiat valutára váltva azokat.

A tárca arra is lehetőséget ad, hogy a felhasználók egymás között küldjenek kriptopénzt, bár sokan rávilágítottak a tényre, hogy a cég teljes mértékben felügyeli az utalásokat, hiszen törvényileg meg kell felelnie a jogszabályoknak.

Alex Holmes, a cég ügyvezetője megosztotta, hogy a vállalat elsődleges céljának mindig is a kapcsolatteremtés számított, valamint az ügyfeleik pénzügyeinek a fejlesztése, megkönnyítése, az új kriptotárca pedig nagymértékben elősegíti ezeknek a céloknak az elérését.

A Stellar blokkláncán működő tárcaszolgáltatás 2024 júniusáig jutalékmentesen lesz használható, és a Moneygram minden fizetési lehetősége integrálva lesz bele.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Moneygram a jövőt illetően elmondta, több fejlesztési tervvel is rendelkeznek, amelyek az indítás után lesznek bevezetve, hogy amennyire csak lehet, ki tudják használni a blokklánc-technológia előnyeit a nemzetközi pénzszolgáltatási szektorban.

A Moneygram már 2022-ben mozgolódni kezdett a kriptoiparban, tavaly júniusban indították el az USDC token használatával a kriptováltási szolgáltatásukat.

Novemberben vezették be az appon belüli kriptovásárlás és eladás funkcióit, a kezdeményezések sorába pedig jól beleillik a jelenlegi szolgáltatás, a saját tárca elindítása, hogy még szélesebb körben tegyék elérhetővé a digitális pénzeszközöket.


Olvastad már? Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!