A Cardano készen áll a bikás kitörésre?

-

A Cardano (ADA) árfolyama a múlt héten nem mutatott nagy volatilitást.

Ha azonban a legutóbbi elemzést figyelembe vesszük, akkor a dolgok hamarosan felforrósodhatnak, mivel az ADA bikás tendenciákat mutatott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ráadásul a Cardano fejlesztői továbbra is a hálózat továbbfejlesztésén dolgoztak, amint az a heti fejlesztési jelentésből kiderült.

Cardano a Holdra?

A CoinMarketCap adataiból kiderült, hogy az ADA árfolyama a múlt héten oldalazott.

A token árfolyama mindössze 1%-kal mozdult lefelé, és a cikkírás idején 0,2508 dolláron kereskedtek vele, több mint 8,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Azonban a Trend Rider, egy népszerű X (korábban Twitter) kezelő, amely grafikonokat és elemzéseket tesz közzé a kriptókról, kimutatta, hogy az ADA a visszapattanás szélén áll. Ha a jóslat igaznak bizonyul, akkor az ADA hamarosan bikafutás előtt állhat.

Az ADA napi grafikonjának megtekintése segített jobban megérteni, hogyan nézhet ki a token jövője. Nevezetesen, a Relative Strength Index (RSI) és a Chaikin Money Flow (CMF) medvésnek tűnt.

A MACD azonban bikás kereszteződést mutatott, ami növeli az esélyét annak, hogy az árfolyam a következő napokban felfelé mozduljon.

Forrás: tradingview.com

Az ADA kereskedési volumene is magas maradt, ami a befektetők érdeklődését tükrözi a token kereskedése iránt. Ráadásul az ADA körüli bálna-aktivitás is egyenletes volt, ahogy a társadalmi dominanciája is.

Ennek ellenére a blokklánc fejlesztési aktivitása csökkent.

cardano
Forrás: Santiment

A Cardano fejlesztési aktivitásának megfejtése

Miközben a blokklánc fejlesztési aktivitása csökkent, az Input Output Global közzétette heti fejlesztési jelentését, kiemelve a különböző csapatok által az elmúlt héten tett erőfeszítéseket.

A jelentés szerint a teljesítmény- és nyomkövetési csapat elvégezte és elemezte az UTXO-HD funkció benchmarkjait.

A Hydra csapat javította a commit folyamatot az in-line dátumok támogatásával, és egyszerűsítette a láncréteget a láncállapot-perzisztencia refaktorálásával.

A Cardano Mithril csapata ezzel szemben tovább dolgozott a Mithril csomópontok hibáinak refaktorálásán és szabványosításán.

Ezen kívül a jelentés megemlítette a Cardano frissített hálózati statisztikáit is. A blokkláncon lévő natív tokenek száma elérte a 8,8 millió darabot, és eddig 74,9 millió tranzakciót dolgoztak fel.

Olvastad már? A SWIFT saját digitális valutája tesztelésre készen áll

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!