Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

-

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon” alatt.

Ez a trend azonban megfordult, és sok mém érme 30%-kal csökkent. Lássuk, merre tart a piac.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A mémérmék jelentős korrekciókkal szembesülnek

Ran Neuner YouTube-videójában kiemeli a Bitcoin ígéretes kilátásait, a technikai mutatók 65.000 dollárról 84.000 dollárra való potenciális emelkedést jeleznek a következő hat hétben.

Az altcoinok, különösen a mém érmék ezzel szemben küszködnek.

A W, az egyik kiemelkedő mémérme jelentős visszaesésen ment keresztül, ami a mémérme trend végéről szóló spekulációkhoz vezetett.

Miközben a hagyományos altcoinok talpra állnak, a mémérmék iránti érdeklődés csökkent.

A felkapott részvények, mint a GameStop és az AMC szintén hatással voltak a hozzájuk kapcsolódó mémérmékre, például a Solana-alapú GameStop ($GME) érmére, amely nemrég több mint 4400%-ot emelkedett, de azóta az elmúlt 24 órában 46%-ot esett, így az álom, hogy elérje az 1 dollárt, távolinak tűnik.

Véget ért a mémérme-mánia?

Neuner azt vizsgálja, vége van-e a mémérme trendnek, és felkéri a vendégeit, hogy mérlegeljen.

A közelmúltbeli kihívások ellenére kiemeli a mémérmék kulturális jelentőségét és hűséges követőit.

Néhányan úgy vélik, hogy a mémérméknek még van tere a növekedésre, mivel egyedi vonzerőt kínálnak, és elkerülhető a kockázati tőkések általi kizsákmányolás.

Su Zhu kriptokereskedő szerint a mémérmék a jelenlegi küzdelmek ellenére még mindig jelentős kulturális és piaci potenciállal rendelkeznek.

Kiemeli az alacsony float és a magas fully diluted valuation (FDV) értékű érmékkel kapcsolatos problémákat, agresszív feloldási ütemtervekkel, azt sugallva, hogy a mémérmék méltányosságot kínálnak, és elkerülik a VC-dominált projekt buktatóit.

A kriptokereskedő DJ megemlíti a Bitcoin pozitív jeleit, mint például a heti zárásnál a kritikus flag szint felett tartása és a bikás Stochastic RSI keresztezése.

Azt jósolja, hogy a Bitcoin a következő hat hétben 65.000 dollárról 84.000 dollárra emelkedhet, ha a lendület folytatódik.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Potenciális visszafordulás lehetséges?

A piac azonban vegyes reakciókkal reagál a mémérmék megfordulására. Különösen a mémérméknél volt jelentős visszaesés, a W masszív korrekciót szenvedett el, ami spekulációkat váltott ki a mémérme trend végéről.

Miközben más kriptovaluták talpra állnak, a mémérmék veszítenek a befektetők érdeklődéséből.

Kiemelik a blokkláncok legjobb mémérméit, és a blokkláncok növekedése alapján jelentős piaci kapitalizációt vetítenek előre.

A visszaesés ellenére néhány mémérme, például az Ethereumon lévő Pepe még mindig erős közösségi támogatással és fellendülési potenciállal rendelkezik.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A 5thScape előértékesítése hamarosan megérinti a 6 millió dollárt

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!