A 5thScape előértékesítése hamarosan megérinti a 6 millió dollárt

-

A szakértők szerint ez a kriptó hozhatja el számodra a következő 100-szoros megtérülést.

A 5thScape a virtuális szórakoztatás világának egyik legjobb újdonsága. Ez a szokatlan kezdeményezés centralizálja a VR-t, az AR-t valamint a blokklánc technológiát, hogy egy koherens ökoszisztémát alkosson.

5thScape


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A VR-játékokon túl a 5thScape egy komplex élménycsomaggal készül, melyben filmek és oktatási alkalmazások is szerepelnek.

A felhasználók díszes meghívót kapnak ebbe az elragadó világba, azaz a magát csak az évtized következő nagy dobásaként hirdető 5thScape birodalmába.

Csak megsúgjuk: a projekt megtérülési potenciálja igen bámulatos, akár 100-szoros is lehet.

A VR/AR technológia és a blokklánc egyesítése átalakítja a digitális ökoszisztémát

A 5thScape egy VR/AR, kriptovalutákkal foglalkozó vállalkozás, mely nemes célja szerint létre szeretné hozni a világ első blokklánc technológián alapuló AR és VR ökoszisztémát.

Ez az ambiciózus projekt a VR és AR képességeinek kiaknázásával, a blokklánc biztonságának és átláthatóságának biztosításával át szeretné alakítani a különböző iparágakat.

A 5thScape csapata imádja a kiváló minőségű hardvereket, és létre is kívánja hozni a saját VR-headsetét.

Ezt az intuitív vezérléssel ellátott eszközt úgy tervezték, hogy maradandó élményt nyújtva pontosan kövesse a mozgást, és kényelmes ergonómiával rendelkezzen.

A VR-headsetekhez egy szuper, mozgásvezérelt VR-játékszék is dukál, mely a játékbeli akciókhoz igazodva valósághű élményt ad.

A 5thScape több, a VR erejét alátámasztó játékot is fejleszt, köztük szerepelnek sportcímek, harci játékok és sok más egyéb.

A játékok mindegyike megkapó látványvilággal és a valósághoz igazodó játékmenettel készül, és abszolút kiaknázza a 5thScape VR-technológiájának fejlett funkcióit.

A 5thScape hitelességéhez nagy mértékben hozzájárul az is, hogy tapasztalt csapatának minden tagja felvállalja a kilétét.

A gyakorlati tapasztalattal is bíró csapattagok természetesen értenek a VR-technológiához, a blokklánchoz, és a játékfejlesztéshez. Kulisszatitok, hogy maga a VR igazgató is részt vesz a headsetek tesztelésében. 

Az is kiemelendő, hogy a projekt számára fontos a biztonság, és mindvégig törekszik a magas színvonal fenntartására. Maga a Coinsult ellenőrizte, és ennek eredménye közzé van téve a nyilvánosság számára a GitHubon. 

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Ez a projekt egy következő generációs befektetési lehetőség a VR, az AR és a blokklánc technológia területén

A 5thScape igazán vonzónak számít a befektetők szemében. Tokenomikája kifejezetten előnyös az ICO-jában való résztvevők számára.

A tokenkínálat 80%-a ugyanis az előértékesítésre van szánva, és így rengetegen részesülhetnek a kedvező árő 5SCAPE előnyeiben. A kezdeti piaci stabilitás is lényeges, így a csapat a likviditásra 10%-ot szán.

Az érmék terjesztési stratégiája elősegíti egy robusztus ökoszisztéma megteremtését.

A 5SCAPE tokenbe egyszerű befektetni, hiszen a projekt több kriptót (Ethereum, BNB és USDT) is támogat, illetve azok bankkártyával is megvásárolhatók.

5thScape

Ez a felhasználóbarát hozzáállás a befektetők igen széles körét képes megszólítani. A 5thScape tökéletes helyet foglal el ahhoz, hogy a VR/AR és a blokkláncok világának kiemelkedő alakjává nőjön fel.

Innovatív termékei, átlátható csapata és komoly biztonsági intézkedései vonzóvá teszik a tech-rajongók, és a befektetők szemében is, hiszen jövedelmező lehetőségekkel kecsegtet.

A projekt növekedési potenciálja hatalmas, fejlődésével, és térnyerésével szuper hozamot adhat a legkorábbi támogatók számára.

A VR/AR technológia és a blokklánc mixe olyan egyedi ökoszisztémát hoz létre, amely újraértelmezheti a digitális tartalmakkal való kapcsolatunkat.

Az izgalmas 5thScape a minőség, az innováció és a biztonság zászlaját lengeti. Ha szeretnél vele együtt elmerülni a jövőben, nézd meg 5SCAPE árfolyam-előrejelzésünket.

Nézd meg a 5thScape ICO-ját

Így csatlakozhatsz a 5thScape előértékesítéshez

A 5thScape-hez már most, a tőzsdei jegyzése előtt is hozzá lehet férni, ráadásul kedvezményes áron.

Ehhez elegendő csatlakoztatni a kompatibilis tárcád a vásárlási widget-hez. A projekt több, mint 400 pénztárcát támogat, köztük a Trust Wallet, a MetaMask, és a Coinbase tárcákat.

A csatlakozás után vásárolj a natív érmékből Ethereum, Matic, BNB, USDT vagy akár bankkártya használatával.

Az ICO hatalmas kedvezményt kínál, és a tőzsdén való megjelenéskor jelentős növekedés várható. Az előértékesítés cikkünk írásakor bikásan halad a 6,2 millió dolláros céljához, és ehhez máris összegyűjtött 5,9 millió dollárt.

5thScape

E szakaszban az érmék ára 0,00327 dollár, míg a következőben 0,00376 dollárra emelkedik majd.

Most számodra is adott a lehetőség, hogy kedvező áron szerezd be a tokeneket, és ezzel részesülhetsz a bevezetést követő jelentős növekedési potenciálban.

A 5thScape előnyös jellemzője, hogy igyekszik aktívan bevonni a közösségét eseményeken és bemutatókon keresztül, így minden érdeklődő idejében értesülhet a projekt egyes mérföldköveinek eléréséről.

Látogasd meg a 5thScape oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!