3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

-


Vendégbejegyzés


Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek.

Tény, hogy a kriptopiacok a történelem során eddig mindig sikeresen megrázták magukat egy-egy medvésebb időszak után, de azért mindig hátrahagynak egy-egy olyan projektet, amely vagy eltűnik a süllyesztőben, vagy már soha nem tér magához teljesen.

Éppen emiatt olyan fontos, hogy olyan kriptoprojektekre essen a választásunk, amelyek valószínűleg túlélnek majd egy keményebb időszakot is, és a jövőben is virágozni fognak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A potenciális kriptovaluta jelöltjeinket számtalan szempont alapján kell osztályoznunk.

Ilyen például a likviditás, a rendelkezésre állás, a technológiai háttér, valamint a projekt tokenomikája és ütemterve. 

Elemzésünkben 3, az előértékesítését tartó kriptót mutatunk be, amelyek jelenleg a legmeggyőzőbb befektetési lehetőségeknek számítanak, és általuk könnyen csinálhatsz 100 dollárból 1000-ret. Hármas listánk tükrözi a kripto- és blokkláncszektor legújabb lehetőségeit. 

Íme az a három altcoin, amelyek egy szerény befektetés után hatalmas összegre duzzaszthatják a résztvevők hozamát. 

Ezek a kriptók igazán egyediek, így érdemes őket megfontolni. 

A 3 legjobb kriptó, amellyel hatalmas nyereséget gyűjthetsz be

  1. 99Bitcoins Token (99BTC): Innovatív Learn-to-Earn kriptovaluta
  2. Wiener AI (WAI): Úttörő mém érme kereskedési bottal 
  3. 5th Scape (5SCAPE): Blokklánc-játékokkal forradalmasítja a virtuális valóságot 

1. 99Bitcoins Token (99BTC): Innovatív Learn-to-Earn kriptovaluta

Ha előszeretettel szoktad követni a kriptopiaci trendeket és szívesen tanulsz a kriptók világáról, akkor már valószínűleg találkoztál a 99Bitcoins platformmal.

Ha nem ismernéd, ez a népszerű kriptohírportál a Bitcoin és egyéb kriptovaluták megbízható forrása, mely most egy újabb fejlődési állomáshoz érkezett a 99BTC érme bevezetésével.

A már bő 10 éve működő platform interaktív tanulásra hív a kriptókról, és küldetésének teljesítése közben tokenjutalmakkal motiválja a felhasználókat.

A platform interaktív tanulási modulokat és izgalmas feladatokat tartalmaz, a felhasználók pedig az előrehaladásuk arányában érmejutalmakban részesülhetnek.

kripto

E fenti lehetőség mellett a platform csapata nagyközönség elé tárta 99 ezres airdropját is, amely 99 szerencsés közösségi tagnak nyújt esélyt a busás nyereményre. 

Mivel az oktatási platform már eddig is sikeres utat járt be, és ismerjük a 99BTC érme csábító funkcióit, úgy gondoljuk, hogy ez a learn-to–earn kriptó fényes jövő előtt áll.

Csatlakozz te is ehhez a learn-to-earn forradalomhoz, és fektess be a 99BTC ICO-jába töredék áron. Jelenleg egy token 0,00105 dollárba kerül, de ez az ár pár napon belül biztosan emelkedni fog. 

A játékos tanulási környezet Play-to-Earn és a Move-to-Earn elemeket tartalmaz, melytől a folyamat vonzóvá és jövedelmezővé is válik.

Az érme ICO-ja cikkünk írásakor, csütörtök délután már több mint 1,2 millió dollárnál szárnyal, és további nagy érdeklődésre tarthat számot a kriptokereskedési jelek, a VIP közösségi csoport, és a magas APY juttatások miatt. A jelenlegi APY 1342%-os.

Az elemzők optimizmusukat fejezik ki a token jövőjét illetően, egyesek akár 10X-es potenciális nyereséget is prognosztizálnak a közelgő tőzsdei bevezetést követően.

Vásárolj 99Bitcoins érmét most

2. Wiener AI (WAI): Úttörő mém érme kereskedési bottal 

Itt a következő kutyás témájú érme, melyet a mém rajongók figyelmébe ajánlunk.

A Wiener AI (WAI) jelképe egy atomcuki kutyus, mely mixeli a blokklánc technológiát és a mesterséges intelligenciát.

Úgy tűnik, ez az ötvözés bejön a befektetőknek, hiszen már több mint 1,9 millió dollárt gyűjtött össze a jelenleg is folyamatban lévő előértékesítés során.

Az innovatív WAI egy úgynevezett „kolbászhadsereget” is indít a közösségi médiabeli követőiből, mely szintén vonzó hatású. Ráadásul ezzel a mém érmével egyéb előnyök is járnak kéz a kézben, ide sorolandók például a lekötési juttatások. 

A „részben kutya, részben kolbász, részben MI kereskedés bot” szlogenű WAI díjmentes modellt kínál a felhasználóknak.

A Wiener AI (WAI) minden vágya, hogy jelenlétével gyarapítsa a vezető mém érmék táborát, és szerencséjére a kripto szakértők is nagy potenciált látnak benne.

Az, aki szeretné bevenni a portfóliójába ezt az érmét, most rendkívül jól jár, hiszen egy WAI mindössze 0,000705-ért kapható, és borítékolható számára a robbanásszerű nyereség 2024-ben.

A napi lekötési juttatásokat kínáló Wiener AI máris úszik a széleskörű befektetői érdeklődésben.

A felhasználók jelenleg 508%-os éves százalékos hozamot (APY) élvezhetnek, ami motivál a korai belépésre. Azzal viszont jó tisztában lenni, hogyha valaki sokáig hezitál, akkor már csökkenő APY értékkel fog találkozni az oldalon.

A Wiener AI előértékesítése kapcsán nem rendelkezik hard cap-pel. A tokenkészlet 69 milliárdra rúg, a csapat ennek mintegy 30%-át ajánlja fel előértékesítési célokra.

A projekt előértékesítése során az érmék ára a finanszírozási mérföldkövek elérésével nő, ezért érdemes mielőbb csatlakozni hozzá.

A Wiener AI az alkalmazott technológia és a mém érmék ötvözése miatt minden szakértő szerint potenciális 100X érme lehet.

Vásárolj Wiener AI-t most

3. 5thScape: Blokklánc-játékokkal forradalmasítja a virtuális valóságot 

A 5thScape egy olyan Ethereum blokkláncra építkező VR játékplatform, amely a felhasználók számára magával ragadó metaverzum élményt nyújt.

Van itt minden, amely egy jó kis virtuális szórakozáshoz kellhet: ultra-realisztikus 3D grafika, és precíz mozgáskövetés, hogy teljes lényeddel el tudj merülni benne. 

A 5thScape sokszínű játékkínálatot ad a különféle érdeklődési körű felhasználók számára, például intenzív MMA-csatákat élhetsz át a Cage Conquest-ben, és stratégiai középkori harcokban vehetsz részt az az Epic Arena című játékban.

A 5thScape magasba emeli a VR-technológiát is, és ennek keretében a felhasználói élmény jobbítása érdekében prémium VR-headseteket, valamint ergonomikus játékszékeket kínál.

A 5SCAPE tokennel vásárolhatsz a platformon elérhető játékokból, filmekből és animációkból, illetve hardverekből. A fejlesztők ezen kívül részesülhetnek az előfizetési bevételek egy részéből is.

A stratégiai befektetési lehetőséget kínáló ICO több szakaszra oszlik, és a csapat már több mint 5,8 millió dollárt gyűjtött össze.

A 5th Scape a benne rejlő potenciállal nagy hatást gyakorolhat a virtuális világban, ráadásul a tokentulajdonosok exkluzív kedvezményeket és jutalmakat is kaphatnak az aktív részvételért.

Szerezd be a 5SCAPE tokeneket kedvezményes áron!

Vásárolj 5SCAPE érmét most

Összefoglalás

A 99Bitcoins Token (99BTC), a Wiener AI (WAI), és a 5th Scape (5SCAPE) robbanásszerű növekedési potenciállal rendelkeznek, azaz páratlan esélyt kínálnak a nagy nyereségre.

Az előértékesítések villámgyorsan haladnak, biztosítsd a helyed mielőbb!

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: Bing Képgenerátor

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!