Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

-

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket.

Mi teszi ezeket a kriptovalutákat kiemelkedővé? A szakértők úgy jelölték meg őket, mint amelyek potenciálisan a Solana meteorikus emelkedéséhez hasonló szárnyalást élhetnek át, összehasonlítást vonva azokkal az időkkel, amikor a Solana csak töredéke volt a jelenlegi értékének.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 2024-es bikafutás már folyamatban van, ezért ezeknek a versenyzőknek az azonosítása forró téma a befektetők számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a következő nagy hullámzásból.

A CYBRO előértékesítése gyorsan zajlik, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy olyan egyedülálló piactér, amely kihasználja a Blast blokklánc natív hozampotenciálját.

A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

altcoin

A CYBRO tokenek ebben a szakaszban a jövőbeli piaci árukhoz képest 3-szoros kedvezménnyel kaphatók, ami 200%-os bőkezű megtérülést eredményez.

A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy biztosítsd a 200%-os profitot.

A CYBRO token felszabadítja a CYBRO készpénzvisszatérítést, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking jutalmakat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programot.

Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptodat azáltal, hogy befektetsz a Blast különböző trezorjaiba, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok stakingjéhez.

A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 66%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Az Optimism (OP) árfolyammozgás és előrejelzés összefoglaló

Az Optimism, vagy OP, a kereskedés 2,33 és 2,85 dollár között mozog. A múlt héten körülbelül 2%-ot esett, de az elmúlt hónapban közel 12%-kal nőtt.

Ha az elmúlt hat hónapot nézzük, az OP több mint 43%-os növekedést mutatott.

A pénzérme a 2,49 dolláros 10 napos és a 2,50 dolláros 100 napos átlagár alatt van.

A 40 alatti RSI és az alacsony Stochastic értékkel úgy tűnik, hogy az árfolyam inkább korrekciós, mint impulzív fázisban van.

A következő célpont a vevők számára 3,19 dollár közelében van, ha pedig csökken, akkor 2,14 dollár körül találhat támaszt.

Ha a momentum megváltozik, akkor tovább tesztelhet felfelé a 3,71 dollár felé, vagy lefelé az 1,61 dollárig.

Az Aptos ármozgás elemzés és előrejelzés

Az Aptos (APT) jelenleg 7,92 és 9,18 dollár között kereskedik. A következő ellenállással 10 dollárnál szembesül, ha pedig esik, akkor a támasz 7,48 dollárnál van. Az elmúlt héten az Aptos árfolyama enyhén, 2,01%-kal csökkent.

Az utóbbi egy hónapban az árfolyam 13,27%-kal csökkent, de ha fél évre visszatekintünk, akkor összességében 14,33%-os emelkedés tapasztalható.

Az aktuális trend szerint az APT 10 napos átlagárfolyama 8,29 dollár, ami kissé alacsonyabb a 100 napos átlagárnál, ami 8,49 dollár, ami potenciális csökkenő tendenciára utal.

A 32,14-es RSI és a 16,11-es Stochastic mutatóval az APT a túladott zóna felé hajlik, ami arra utal, hogy korrekciós mozgás következhet. A -0,10-es MACD megerősíti ezt a csökkenő lendületet.

Ezeket a mutatókat figyelembe véve, ha az APT megtartja a támaszszintet, akkor visszapattanásra számíthatunk, ellenkező esetben további esés következhet.

A Render árimpulzus és a jövőbeli kilátások

A Render token (RNDR) jelenleg 9,63 és 11,81 dollár között kereskedik.

Az elmúlt héten az RNDR értéke körülbelül 7,13%-kal csökkent, de az elmúlt egy hónapban jelentősen, 28,94%-kal nőtt, ami erős rövid távú emelkedő tendenciát jelez.

Hat hónapra visszatekintve, az RNDR lenyűgöző 198,23%-ot emelkedett. Míg a piac mozgása vegyes, a 100 napos átlagár 10,25 dollár körül mozog, ami némi stabilitásra utal az utóbbi időben.

A jelenlegi mutatók azt mutatják, hogy az érme sem túlvett, sem túladott, az RSI 45,03-on, a Stochastic pedig 15,89-en áll.

A MACD szintje majdnem lapos, ami arra utal, hogy az érme a konszolidáció fázisában lehet.

Az RNDR összességében korrekciós mozgásokat végez a jelentős emelkedés után, új terepet keresve a potenciális előrelépéshez.

A Celestia altcoin ármozgások és előrejelzés

A Celestia árfolyama jelenleg 8,51 és 10,23 dollár között mozog. Az érme az elmúlt héten enyhe, 2,01%-os csökkenéssel szembesült, az elmúlt egy hónapban pedig egy sokkal észrevehetőbb, 12,81%-os eséssel.

altcoin
Forrás: CoinGecko.com

Ha azonban az elmúlt hat hónapot nézzük, a TIA jelentős, 48,81%-os emelkedést mutatott.

E féléves növekedés ellenére a jelenlegi árfolyam trend korrekciósnak tűnik, amit a 23,27-es alacsony RSI is jelez, ami azt jelzi, hogy a TIA túladott lehet.

Az érme árfolyama a 10 napos és a 100 napos mozgóátlag alatt van, ami további rövid távú medvés hangulatra utal.

A TIA következő kulcsfontosságú árfolyampontjai a 11,33 dolláros ellenállás és a 7,88 dolláros támasz, és fennáll a lehetősége annak, hogy a trend folytatódása esetén elérje a 13,05 dolláros második ellenállást, vagy a 6,16 dolláros második támaszszint felé essen.

Következtetés

Az OP, APT, RNDR és TIA altcoinok rövid távon kevesebb potenciált rejthetnek magukban egy újonnan feltörekvő versenyzőhöz képest.

A CYBRO kiemelkedik a Blast blokkláncra épülő egyedülálló kereseti piactérként.

Arra tervezték, hogy kihasználja a Blast natív hozamképességeit, vonzó lehetőséget biztosítva a korai résztvevők számára.

A CYBRO első megjelenése 2024 második negyedévében várható, a befektetők számára pedig a platform token előértékesítésén keresztül lehetőség nyílik a korai szakaszban történő belépésre.

Ez komoly előnyt jelenthet azok számára, akik a jelenlegi bikafutás során egy olyan projektbe szeretnének befektetni, amely szilárd jövőbeli kilátásokkal rendelkezik.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!