Vajon a Cardano visszatért a 2019-ben megkezdett útjára?

-

A Cardano (ADA) árfolyama az utóbbi időben nem tudott felfelé mozdulni, ami részben a medvés piaci állapotnak tudható be.

Azonban lehet, hogy többről van szó, mivel az ADA megismétli azt a viselkedést, amelyet néhány évvel ezelőtt tanúsított.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Benjamin Cowen, az Into The Cryptoverse alapítója rámutatott egy érdekes fejleményre, amely hasonlított az ADA árfolyamának 2019-es akciójára, a Bitcoin (BTC) legutóbbi feleződése előtt.

A Cardano megismétli cselekedeteit

Az elmúlt hónapokban a Cardano, a legtöbb kriptóhoz hasonlóan, többször is árkorrekciónak volt tanúja.

A CoinMarketCap szerint az ADA árfolyama az elmúlt 30 napban több mint 14%-ot esett.

A cikkírás idején 0,2635 dolláron kereskedtek vele, több mint 9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Érdekes módon Benjamin Cowen rámutatott, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy az ADA depressziós szakaszba lépjen.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez valószínűnek tűnt, mivel az ADA árfolyammozgásában hasonlóságok mutatkoztak, amikor a Bitcoin legutóbbi feleződése előtt mindössze két hónappal elérte a mélypontját.

A coin árfolyama 2019 második felében is alacsony maradt. Érdekes módon nem sokkal a BTC feleződése után, ami 2020. május 11-én történt, az ADA árfolyama az egekbe szökött.

Nos, ahogy közeledünk a BTC következő feleződéséhez, amely a tervek szerint 2024-ben fog bekövetkezni, a történelme megismétlődhet.

Ha ez így van, akkor az elmúlt hónapokban a Cardano ökoszisztémában is történtek bizonyos fejlemények, amelyek támogathatják a következő bikafutást.

Például a blokklánc fejlesztési aktivitása továbbra is magas maradt, mivel néhány hete megjelent a Mithril mainnet frissítése.

Nem csak ez, de az Input Output Global nemrég közzétette heti fejlesztési jelentését is, amely kiemeli a fejlesztők által az elmúlt hét napban tett erőfeszítéseket.

Valami várható rövidtávon?

A Santiment chartjára vetett pillantásból kiderült, hogy a token körüli bálna-aktivitás magas volt.

Forrás: Santiment

A napi aktív címei is viszonylag magasak maradtak, ami a hálózat jó egészségére utal.

A közelmúltbeli árkorrekció azonban lefelé nyomta az ADA MVRV-arányát, ami medvésen hatott.

Az ADA napi grafikonja azt sugallta, hogy a befektetők nem számíthatnak nagy volatilitásra a közeljövőben.

cardano
Forrás: tradingview.com

Az ADA Relative Strength Index (RSI) és a Money Flow Index (MFI) egyaránt a semleges jel alatt oldalazott, ami lassú árfolyam-akcióra utal.

A MACD azonban egy bikás kereszteződés lehetőségét mutatta, ami megváltoztathatja a forgatókönyvet.

Emellett a Cardano nyílt érdeklődése is csökkent, ami növeli a trendforduló esélyét.

Olvastad már? Sam Bankman-Fried (SBF) ügyvédei szerint esélytelen a védelem dolga

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!