Új rekordárat érhet el a Bitcoin idén

-

Egy népszerű elemző a Twitteren osztotta meg a nézeteit, amelyek szerint az idei évben új magasságokat érhet el a bitcoin árfolyama.

Erre persze még hónapokat kell várni, de ha a grafikon követi az eddigi historikus viselkedést, akkor idén túllépjük a 69 ezret.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Credible Crypto nicknéven ismert felhasználó szerint a jelenlegi helyzetet alapul véve elég logikus, hogy magasabb árakat várunk.

Hogy ezek tényleg meglegyenek, ahhoz viszont folyamatosan zöld gyertyás havi zárásokra lesz szükség, ahogyan az eddigi parabolikus emelkedések esetén is.

„Minden parabolikus emelkedés során igaz, hogy a momentum exponenciálisan emelkedik, és a csúcs elérésekor tetőzik. Ezt láthattuk a 3 ezerről 14 ezerre történő emelkedésnél, és a 10-ről 69 ezerre történt emelkedés esetén is. A BTC jelenleg sikeresen újratesztelte a havi aljakat, és a 25 ezer dollár jó alapnak számít a megkezdett emelkedéshez.”

Az elemző szerint az eddigi ilyen emelkedéseket példaként véve, ha a jelenlegi erősödő trendet tartósnak vesszük, akkor havi szinten 10 ezer dollárral emelkedhet az ár a következő hónapok során.

Az új rekordhoz 40 ezer dollárt kell erősödni, ez pedig teljesíthető táv, ha pár hónapos időtávról beszélünk.

„Ez alapján én azt gondolom, hogy októberre új rekordot várhatunk. Én erre következtetek abból, amit itt leírtam. Nem azt mondom, hogy biztosan új rekord lesz, de ha ki kellene választani, hogy melyik hónap az esélyes az új csúcsokra, akkor én az októberre szavaznék. Majd meglátjuk.”

bitcoin
Forrás: Credible Crypto/Twitter

Korai öröm?

A sajtóban a napokban értelemszerűen megszaporodtak az új rekordot váró hangok.

Viszont nem mindenki osztja a lelkesedést, és vannak, akik vitatják, hogy a Blackrock ETF-beadványa tényleg ekkora jelentőségűnek számítana, hogy folyamatosan emelkedő árakat hozzon.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az amerikai hivatalok jelenlegi hozzáállása alapján hónapokig eltarthat, mire tényleges döntés születik az ügyben, de összességében elmondható, hogy az ilyen eljárásokban nem érdemes rövid távon gondolkodni.

A cikk írása pillanatában a BTC 30 ezer fölötti árfolyamon cserél gazdát, miután hatalmas ugrással sikerült áttörnie az ellenállásként szolgáló szintet egy nappal előtte, nagy volatilitás mellett.

Olvastad már? Egy ismert kereskedő azt jósolja, hogy a Bitcoin 12.000 dollárra fog zuhanni

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!