Uniswap (UNI) technikai elemzés 06.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap

Az Uniswap árfolyam-elemzése ma medvés, mivel az UNI/USD egy sikeres bikás kilengést követően 4,8 dollárnál kapott elutasítást.

Az eladási nyomás magas a 4,99 dolláros tartományig, és az UNI-nak elegendő konszolidációt kell szereznie ahhoz, hogy áttörje ezt az ellenállást a további emelkedéshez.

Az UNI az elmúlt két hétben számos top altcoinhoz képest jelentősen visszaerősödött.

Az árfolyama 4,86 dolláron áll, és ha a 4,88 dolláros szint fölé tör, akkor a következő cél az UNI bikák számára a 5 dollár lesz.

Összességében az UNI az elmúlt héten jó árfolyamjavulást figyelt meg, amikor az árfolyam 4,00 dollárról egészen 4,86 dollárig javult, ami jelentős változás a kriptopár esetében.

A 24 órás Uniswap árelemzés azt mutatja, hogy az ár kissé csökkent 4,86 dollárra, mivel az UNI/USD pár a cikk írásakor ezen az értéken kereskedik.

A tegnapi erőteljes árfolyam-emelkedés miatt azonban az UNI még mindig 2,01 százalékos értéknövekedést jelent az elmúlt 24 órában, és több mint 7,29 százalékos nyereséget az elmúlt héten, az egész heti agresszív bikás trendnek köszönhetően.

A piaci tőke szintén 1,96 százalékkal emelkedett, mivel a kereskedési volumen 20 százalékkal megugrott, ami 0,23 százalékos piaci dominanciát biztosított az UNI/USD párnak.

Az UNI/USD esetében a volatilitás csökkenőben van, mivel a Bollinger-sáv konvergenciát vett fel, a felső sáv 4,98 dollárnál található, ami jelenleg ellenállást jelent az UNI számára, mivel az ár a mutató felső határának közelében kereskedik, az alsó sáv pedig 4,08 dollárnál található, ami támogatást jelent, és átlagosan 4,53 dollárnál alakul ki.

A relatív erősség index (RSI) ma kissé csökkent, és az 56-os indexnél lefelé mutat.

A mutató azt mutatja, hogy a piacon eladási tevékenység folyik. Az RSI azonban még mindig semleges, de utal a jelenlegi medvés helyzetre.

uniswap

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!