Egy ismert kereskedő azt jósolja, hogy a Bitcoin 12.000 dollárra fog zuhanni

-

Az Il Capo Of Crypto (@CryptoCapo_) néven ismert prominens kriptopénz kereskedő a mai nap folyamán sokkolta a Bitcoin közösséget.

Azt jósolta, hogy a Bitcoin ára 12.000 dollárra zuhanhat, ami szöges ellentétben áll a digitális eszköz körüli, a legutóbbi idők bikás narratívájával.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jóslat egy olyan időszakban született, amikor a Bitcoin a BlackRock pozitív híreit követően sikerült visszaszereznie a hőn áhított 30.000 dolláros határt.

A Twitteren 765.600 feliratkozóval büszkélkedő Il Capo Of Crypto most úgy döntött, hogy visszalép a közösségi médiaplatformról, arra hivatkozva, hogy az egyre inkább elembertelenedő digitális világban elvesztette az empátiát és a tiszteletet.

Búcsúüzenetében az Il Capo Of Crypto kiemelte, hogy piaci elemzéseit és pozicionálását gyakran félreértették.

Tisztázta, hogy nem shortolta a Bitcoint a közelmúltbeli rally során, hanem olyan altcoinokban épített short pozíciókat, mint a BNB, a Tron (TRX), a Solana (SOL), az Aave (AAVE) és a Polygon (MATIC).

Indoklása azon a meggyőződésen alapul, hogy az altcoinok többet tudnak mozogni, és a grafikonjaik áttekinthetőbbek.

Megjegyezte azt is, hogy a medvés Bitcoin grafikonjai nem szabad egyenlőségjelet tenni azzal, hogy short pozíciója van a kriptopénzben.

Elismerve, hogy néhány közelmúltbeli előrejelzése kevésbé volt pontos, az Il Capo Of Crypto elnézést kért az okozott félreértésekért.

Megismételte, hogy a kriptopénzpiac szélsőséges volatilitása kihívássá teheti a pontos előrejelzéseket.

Annak ellenére, hogy úgy vélte, hogy a közelmúltbeli piaci mozgásokat manipulálták az olyan stablecoinokkal, mint a BUSD, USDC és TUSD, fenntartotta, hogy mindig arra törekedett, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítse a közösséget.

Figyelmeztetett továbbá arra, hogy a Binance és Justin Sun elleni negatív hírek előjelei lehetnek a kriptoszektor jelentősebb problémáinak.

Annak ellenére, hogy elhagyta a Twittert, az Il Capo Of Crypto továbbra is kitart medvés kilátásai mellett, és kijelentette, hogy egy kapitulációs esemény továbbra is valószínű, a Bitcoin potenciálisan 12.000 dollárig, az Ethereum pedig 500 és 700 dollár közé eshet.

Amennyiben elemzése pontatlannak bizonyulna, megfogadta, hogy alkalmazkodik az új piaci körülményekhez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Hangsúlyozta a tőkevédelem fontosságát, kifejtve, hogy sokkal nehezebb pénzt keresni, ha egyszer már elvesztettük.

Utolsó szavaiban megígérte, hogy „erősebben, mint valaha” tér majd vissza a platformra.


Olvastad már? Vessünk egy pillantást a MATIC-ra

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!