Chainlink (LINK) technikai elemzés 06.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink

A Chainlink (LINK) rövid távú árfolyamgrafikonjain bikás kilátásokkal rendelkezik.

A hétvége felé haladva a LINK a 6 dolláros szinten stagnálhat, mivel ez egy technikai és pszichológiai ellenállás.

A hosszú távú vásárlási lehetőségeket kereső befektetőknek azonban óvatosnak kell lenniük.

A 2023-as év során a 6,3-6,35 dolláros terület kritikusan fontos volt. Egész évben támaszként szolgált, de nemrég ellenállássá változott.

Az 5,92-6,1 dolláros régió szintén fontos volt. Ha a Chainlink ezeket a szinteket támogatássá tudja fordítani, akkor a rally esélyei jelentősen felderülnek.

A LINK 4 órás piaci szerkezete határozottan bikás volt. Az árfolyam június 11-én 5,28 dollárnál jelentett alacsonyabb csúcsot, de ahelyett, hogy követte volna a korábbi csökkenő tendenciát, a LINK árfolyamok ezt követően lassan emelkedtek.

A LINK nem csak az 5,42 dolláros 50%-os szintig húzódott vissza, hanem az elmúlt három napban sikerült kitörnie ezen az ellenálláson túlra is.

Az 5,42 dollárig tartó mozgást június 19-én egy 4,99 dollárig tartó esés követte, ami úgy tűnt, hogy a piaci szerkezetet medvés irányba tolja el.

Ez azonban eltérésnek bizonyult, mivel az árfolyam az elmúlt napokban feljebb lőtt.

Míg az RSI tükrözte az erős emelkedést, az OBV nem volt hasonlóan lelkes.

A június 12. és 19. közötti aktivitáshiányt követően új csúcsokra emelkedett, de a helyi ellenállás alatt maradt.

Ez arra utalt, hogy a kereslet még nem elégséges a rally elindításához.

Feljebb a 6,26 és 6,6 dollárnál lévő 4 órás medvés rendelési blokk visszautasíthatja a bikás előretöréseket.

chainlink

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!