Új magasságokban a Binance Coin

-

Izgalom övezi a Binance Coin és a Dogecoin körüli hangulatot, mivel a piaci szereplők úgy látják, hogy az erősség folytatódik.

A Binance Coin új történelmi csúcsra emelkedett a Bitcoinhoz képest, ahogy a Twitteren egyre nagyobb az izgalom a kriptó jövőbeni szerepe miatt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance Coin új rekordot állított fel a BTC-vel szemben

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai megerősítik, hogy a BNB/BTC rövid időre 0,15 BTC fölé szökött és rekordot döntött 0,15267 BTC értéken október 30-án.

A Binance, a legnagyobb volumenű kriptotőzsde házon belüli tokenje az elmúlt 72 órában mintegy 10%-ot erősödött.

Az erős teljesítményt azokra a hírekre alapozták, amelyek szerint a Binance arra készül, hogy az Elon Musk vezette új irányvonal részeként segítsen a Twitternek a botok felszámolásában.

A Binance 500 millió dollárral járult hozzá ahhoz, hogy Musk átvegye a közösségimédia-platformot.

„A gyakornokunk szerint 2 nappal ezelőtt átutaltuk az 500 millió dollárt, valószínűleg éppen akkor, amikor Elonról/Twitterről kérdeztek”  írta Changpeng Zhao vezérigazgató egy rejtélyes tweetben, utalva a Decrypt kriptomédiának adott megjegyzéseire.

További bejegyzésekben az állt, hogy „Engedjük el a madarat” és „kripto-Twitter”, az előbbi úgy tűnik, hogy Musk saját tweetjére utal: „A madár kiszabadult”.

Dollárban kifejezve eközben a BNB 318,80 dolláros csúcsot ért el a nap folyamán, ami augusztus közepe óta a coin legjobb teljesítménye.

BNB/USD 1 napos gyertya grafikon (Binance). TradingView

A dogecoin „lemásolja önmagát”, ahogy áprilisi csúcsra szalad

Musk volt felelős egy másik népszerű kriptopénz elmúlt napokban tapasztalt túlteljesítményéért is – Musk Twitterhez kapcsolódó akciói a DOGE árfolyamát őrületbe kergették, a DOGE/USD pedig április óta a legmagasabb szintekre emelkedett.

A DOGE régóta Musk egyik kedvence, és még mindig vár arra, hogy szélesebb körben is alkalmazásra kerüljön, esetleg az ő közbenjárására.

Addig is a népszerű elemző, a Tree of Alpha szerint a lakossági kereskedők végezhetik a munkájukat, akiket mind a Twitter, mind a Binance ökoszisztémája segít.

„Egy újabb ATH teljes csendben, miközben a kutyaérmék longerei örülnek” – írta a BNB-ről.

„Képzeljük el a szagot, amikor a launchpads újra közbeszéd témájává válik, és a kiskereskedelem ismét turbóvásárlást eszközöl ki a BSC-n. Tényleg elhalványul a token, amely a legnagyobb tőzsde & a messze legdegeneráltabb evm lánc mögött áll?”

DOGE/USD 1 hetes gyertya chart (Binance). Forrás: TradingView

A Stockmoney Lizards elemzői profigl eközben megjegyezte, hogy a DOGE árfolyammozgása és a relatív erősségi index (RSI) még idén is megismétlődő, hátborzongató hasonlóságokat mutat.

„A dogecoin másolja önmagát” – foglalta össze.

DOGE/USD kommentált grafikon. Stockmoney Lizards / Twitter

Olvastad már? Többnyire eltűntek a gyenge kezek, de a kriptót nem rázta meg a techek zuhanása

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!