Terjeszkedik az EOS network

-

Az EOS hálózat 20 millió dollárt vállalt az EOS-alapú decentralizált alkalmazások és játékplatformok létrehozására.

Mivel a piacon továbbra is pozitív hangulat uralkodik, az EOS árfolyama megugrik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Ethereum Virtual Machine (EVM) április 14-i indulása előtt az EOS Network Ventures 20 millió dolláros befektetést ígért az EOS-alapú decentralizált alkalmazások és játékplatformok növekedésének támogatására.

La Rose vezérigazgató szerint az EOS EVM 25-ször gyorsabb, mint az Avalanche [AVAX] és háromszor gyorsabb, mint a Solana [SOL] vagy a BNB Chain [BNB].

Mindazonáltal a közösség eltérő véleményt valló tagjai hevesen kritizálták ezt az álláspontot.

A 20 millió dolláros kötelezettségvállalás két héttel azután történt, hogy az EOS fejlesztője, a Block.One megerősítette, hogy részesedése volt az összeomlott Silvergate Capitalban, ami arra késztette, hogy kivonuljon a tőkepozíciójából.

A javuló hangulat miatt az EOS rallyt csinál

A bikás hangulat, amely a múlt héten kilenchavi csúcsra juttatta a Bitcoin király érmét, az EOS árfolyamának ugrásához vezetett az elmúlt héten.

A cikk írása idején 1,16 dolláron kereskedett EOS értéke 9%-kal emelkedett az elmúlt hét napban a CoinMarketCap adatai szerint.

A megnövekedett EOS-felhalmozással ebben az időszakban a bikák visszaszerezték az EOS-piac irányítását, és egy új bikaciklust indítottak el.

eos

A token mozgóátlag-konvergencia-divergencia (MACD) március 16-án a MACD-vonal és a trendvonal felfelé irányuló metszését mutatta, és azóta csak zöld hisztogram-sávokat mutat.

Az irányított mozgásindex (DMI) megerősítette, hogy a vevők voltak fölényben, a pozitív irányított index (zöld) 22,10-nél a negatív irányított index (piros) 12,85-nél lévő értéke fölött nyugszik.

Továbbá az EOS kulcsfontosságú momentummutatói, mint például a Relatív Erősség Index (RSI) és a Pénzáramlási Index (MFI), emelkedő tendenciákat mutattak, és az elmúlt héten is így helyezkedtek el. Ez növekvő vásárlási nyomást jelentett az EOS tokenre.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Érdekes módon az EOS Chaikin Money Flow (CMF) mutatójának értékelése figyelmeztető jeleket küldött.

Miközben az EOS árfolyama az új bikaciklus kezdete óta emelkedett, a CMF értéke csökkent.

Fontos megjegyezni, hogy ha egy eszköz árfolyama emelkedik, miközben a CMF csökken, az azt jelezheti, hogy a vételi nyomás ugyan létezik, de gyenge, és a bikás trend nem biztos, hogy fenntartható.

zeta

Olvastad már? Az 1 millió dolláros Bitcoin árat Adam Cochran „lehetetlennek” tartja

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!