Texas új törvényjavaslatot terjeszt elő a Bitcoinhoz kötődő tevékenységek védelmére

-

Texas folyamatosan élen jár a blokklánc és a Bitcoin elfogadása tekintetében. Más államok és országok szkepticizmusa ellenére Texas a kriptovaluták támogatását szorgalmazza.

Az állam jelentős központja a Bitcoin bányászati vállalatoknak, és aktívan támogatja, fejleszti és platformot biztosít a Bitcoin mint innovatív technológia számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Texas nemrégiben közzétett egy jelentést, amelyben felvázolta a Bitcoin állami befektetési eszközként való engedélyezésének terveit.

A texasi törvényhozás új törvényjavaslatot terjesztett elő a Bitcoin-tulajdonosok, bányászok és fejlesztők jogainak védelme érdekében.

Elfogadása esetén jogi védelmet biztosítana a kriptovalutával kapcsolatos tevékenységet végzők számára Texasban.

Emellett a törvényjavaslat célja annak biztosítása, hogy az emberek ne legyenek kitéve indokolatlan korlátozásoknak vagy sérelemnek a bitcoinnal való foglalkozásuk miatt.

Texas új törvényjavaslata a Bitcoin-tulajdonosok, bányászok és fejlesztők védelmét szolgálja.

A törvényjavaslat kiemeli a Bitcoin által bevezetett különböző technológiai fejlesztéseket, például a blokkláncot és az elosztott főkönyvi technológiát.

Azt is kiemeli, hogy mennyire biztonságos a Bitcoin-hálózat, a peer-to-peer tranzakciókat a bányászok speciális számítógépek segítségével ellenőrzik, amelyek összetett algoritmusokat hajtanak végre a matematikai problémák megoldására.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az új törvényjavaslat szerint Texas állam 88. törvényhozása ezentúl támogatni fogja azokat a magánszemélyeket, akik a Bitcoin-hálózaton programoznak vagy fejlesztenek, ahogyan azt Texas állam alkotmányának I. cikke 8. bekezdése kimondja.

Emellett a törvényjavaslat szabadságot biztosít a BTC-bányászok számára, hogy a Bitcoin-hálózat biztosításához bármilyen energiaformát felhasználhassanak.

Ezen túlmenően garantálja a polgároknak a Bitcoin birtoklásához való jogát, és intézkedéseket vázol fel e tulajdonjog védelmére.

Továbbá hangsúlyozza a texasi Bitcoin birtoklásának és kereskedelmének biztonságát, megismételve, hogy a polgároknak mindig szabadon és biztonságban kell érezniük magukat a Bitcoin birtoklásában és felhasználásában az államon belül.

zeta

Olvastad már? Az 1 millió dolláros Bitcoin árat Adam Cochran „lehetetlennek” tartja

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!